Βλέπω κάτι πολύ κάτω από 100αρικο.
Λένε τίποτις ή είναι του πεταματού;
EDDIE_147 έγραψε:Αφυγραντήρας: υπάρχει εμπειρία σε συγκεκριμένο μοντέλο;Καπου εχει γραψει ο dimitrisB πολλα πραγματα!
mirage έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Αφυγραντήρας: υπάρχει εμπειρία ....Καπου εχει γραψει ο dimitrisB πολλα πραγματα!
CARυοθραύστης έγραψε:Ψάχνω για φούρνο μικροκυμάτων.
Μιας και δεν έχω ιδέα, τι προτείνετε; Όχι τόσο από άποψη μάρκας, αλλά από χαρακτηριστικά.
EDDIE_147 έγραψε:Αφυγραντήρας: υπάρχει εμπειρία σε συγκεκριμένο μοντέλο;
Dimitris_P έγραψε:Επειδή η θέση που είναι για την εξαγωγή του σωλήνα απορροφητήρα εμποδίζει το κρεμαστό ντουλάπι μου είπαν για τη λύση απορροφητήρα ενεργού άνθρακα. Είναι δοκιμασμένη λύση ; Διαφορετικά αναγκάζομαι να πάω σε γωνιακό ντουλάπι και έτσι ψιλοχαλάει το εικαστικό στήσιμο της κουζίνας.
Επίσης αν είναι να πάω σε ενεργό άνθρακα πώς να κλείσω την τρύπα του σωλήνα;
CARυοθραύστης έγραψε:CARυοθραύστης έγραψε:Ψάχνω για φούρνο μικροκυμάτων.
Μιας και δεν έχω ιδέα, τι προτείνετε; Όχι τόσο από άποψη μάρκας, αλλά από χαρακτηριστικά.
α......π
mirage έγραψε:Βασικα δε δουλεύει. Τοσο απλο. Και εχω δει υλοποιησεις απο φτηνους μεχρι πολυ ακριβούς.
dimitris έγραψε:Εμείς έχουμε, σε σάλοκουζινα. το διαμέρισμα έχει χωριστο σύστημα εξαερισμου, αλλα με σχετικά χαμηλή παροχή. Η απόδοση του αποροφητηρα ενεργού άνθρακα δεν ειναι επαρκής, σε βαθμό που να αποφεύγουμε να φτιάχνουμε φαγητά που μυρίζουν έντονα. Πιθανώς αν η κουζίνα ήταν χωριστό δωμάτιο το πρόβλημα θα ήταν μικρότερο. Νομιζω όμως οτι η λογική του αποροφητηρα ενεργού άνθρακα ειναι να χρησιμοποιείται σε χώρο που έχει κάποιας μορφής αερισμο.

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]