Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#79691 Και που να μην εδειχνα κατανοηση . Θα περναγα απο πανω σου σε καμια διαβαση.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#79710 Για κατι τετοιους εχω πει την γνωμη μου Κacey..
Εκτελεση με 1 των 9mm και τα εξοδα της σφαιρας απευθειας στην πρεσβεια του..
Άβαταρ μέλους
By kacey
g8777 έγραψε:Και που να μην εδειχνα κατανοηση . Θα περναγα απο πανω σου σε καμια διαβαση.

παλικαρι μου, ακου να καταλαβεις κατι: χεστηκα για τη κοροιδια σου. Εγω, ξερω τη παρτη μου, ξερω τι θα κανω, ξερω οτι ΘΑ με προστατεψω no matter what, και επισης ξερω οτι αν το τυπο τον ειχε φαει καποιος νωρις, καποιοι ανθρωποι θα ηταν ζωντανοι...
Τελος, ξερω οτι θα γελαω οταν με το καλο το παθεις εσυ απο κανεναν που εχει κανει αλλα 2-3-10 τετοια και δεν τον σταματησε κανεις, και τοτε θα σφιχτει ο κωλος σου και θα σου κοπει το γελακι. Τοτε θα με θυμηθεις.
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 21 Φεβ 2015, 03:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
giannik1977 έγραψε:Για κατι τετοιους εχω πει την γνωμη μου Κacey..

Για τους παρακατω σε ποια πρεσβεια να απευθυνθουμε; http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... 14125.html
Άβαταρ μέλους
By gianik
Serf έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Για κατι τετοιους εχω πει την γνωμη μου Κacey..

Για τους παρακατω σε ποια πρεσβεια να απευθυνθουμε; http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... 14125.html

Δεν αλλάζει κάτι..Σε αυτους , βγάλσιμο ενα ενα τα δόντια χωρίς αναισθητικό μέχρι να ψοφησουν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#79961 H πλακα ξερετε ποια ειναι; Οτι αυτοι που σκουζουν για υποαναπυκτους, μαο-μαο, κωλολαους, Μεσαιωνες κλπ..θελουν να εφαρμοζεται ΑΚΡΙΒΩΣ της ιδιας νοοτροπιας σωφρονιστικο συστημα και εδω. ΤΡΕΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:
g8777 έγραψε:Και που να μην εδειχνα κατανοηση . Θα περναγα απο πανω σου σε καμια διαβαση.

παλικαρι μου, ακου να καταλαβεις κατι: χεστηκα για τη κοροιδια σου. Εγω, ξερω τη παρτη μου, ξερω τι θα κανω, ξερω οτι ΘΑ με προστατεψω no matter what, και επισης ξερω οτι αν το τυπο τον ειχε φαει καποιος νωρις, καποιοι ανθρωποι θα ηταν ζωντανοι...
Τελος, ξερω οτι θα γελαω οταν με το καλο το παθεις εσυ απο κανεναν που εχει κανει αλλα 2-3-10 τετοια και δεν τον σταματησε κανεις, και τοτε θα σφιχτει ο κωλος σου και θα σου κοπει το γελακι. Τοτε θα με θυμηθεις.

Απο ο,τι καταλαβα προτεινεις να αγορασουμε ολοι απο μια καραμπινα,να κοιμομαστε αγκαλια με αυτην και να καιροφυλακτουμε καθε νυχτα μπας και ερθει καποιος που μας επιβουλευεται.....
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kacey
g8777 έγραψε:H πλακα ξερετε ποια ειναι; Οτι αυτοι που σκουζουν για υποαναπυκτους, μαο-μαο, κωλολαους, Μεσαιωνες κλπ..θελουν να εφαρμοζεται ΑΚΡΙΒΩΣ της ιδιας νοοτροπιας σωφρονιστικο συστημα και εδω. ΤΡΕΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ.

δεν μιλαμε για σωφρονισμο παλικαρι μου. Μπηκες στο σπιτι μου και θελησες να με βλαψεις? Μπαμ--->αντιο. Οχι για εκδικηση, αλλα για προστασια. Και το γεγονος ειναι οτι αν γινοταν ακριβως αυτο το απλο πραγμα, τωρα θα ειχαμε δυο νεκρους λιγοτερους (μονο στο συγκεκριμενο παραδειγμα).

DAP έγραψε:
kacey έγραψε:

Απο ο,τι καταλαβα προτεινεις να αγορασουμε ολοι απο μια καραμπινα,να κοιμομαστε αγκαλια με αυτην και να καιροφυλακτουμε καθε νυχτα μπας και ερθει καποιος που μας επιβουλευεται.....
:hmmm:

Ακριβως αυτο λεω. Τι απο αυτα σου φαινεται παραξενο? Καταλαβαινεις οτι μπορει να μπει καποιος σπιτι σου, με (ισως και πολεμικα αυτοματα) οπλα ΜΕ ΣΚΟΠΟ να σε βλαψει, εσενα και την οικογενεια σου? ή δεν βλεπεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τετοια περιστατικα οπου ΟΤΑΝ πια τους πιανουν, εχουν ηδη κανει τετοια πραγματα 1-2-5-10 φορες σε αλλους?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#80088 Kacey θα στο πω απλά για να το καταλάβεις. Όταν θα σκουζεις (από πόνο στην αρχή, από ευχαρίστηση στην συνέχεια) επειδή θα σου κάνουν διαπλατυνση κωλοτρυπιδας στον Κορυδαλλο θα κοιτάς πίσω και θα σου φαινεσαι πολύ στοκος όταν έκανες αυτά που λες. Αν τα κάνεις βέβαια γιατί μόνο γαβγισματα ακούμε. Κλασικός φασολαδομαγκας. Σε σοβαρή συζήτηση δεν μπαίνω μαζί σου για να σου εξηγήσω βασικές διάφορες μεταξύ επίθεσης και άμυνας.Στειρωσου.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#80098 Kacey ασφαλως θα αστειευεσαι.....Δεν ειναι δυνατον.....

Μας λες οτι αντιλαμβανεσε καποιον να μπαινει σπιτι σου....ξυπνας .....περνεις τη καραμπινα ...... τον δικαζεις...τον καταδικαζεις και εκτελεις την αποφαση του δικαστηριου......Και τον πυροβολεις.....και τον σκοτωνεις......
Και πιστευεις οτι γλυτωνεις τον κοσμο και το δικαστηριο θα σε αθωοσει θεωρωντας οτι ο δικος σου ο νομος ειναι ισχυροτερος απο αυτον του κρατους......
Μετα τον ΚΟΚ και τον φορολογικο να που εφτιαξες και τον νεο σοφρωνιστικο....

Φιλε παντρεψου.....η μονη σωτηρια και για σενα και για μας.....
Άβαταρ μέλους
By elvet
#80150 Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, σε περίπτωση εισβολής ενόπλου στο σπίτι σου, έχεις το δικαίωμα να τον σκοτώσεις (σε αθωώνει αργότερα το δικαστήριο), καθώς ο ένοπλος προφανώς σε απειλεί (άρα αυτοδίκαια είσαι σε αυτοάμυνα), έχει μπει παράνομα (δεν χρειάζεται εξήγηση αυτό) και προφανώς δεν μπορείς να ξέρεις τι προθέσεις έχει ο εισβολέας. Η αντίστοιχη ευρωπαϊκή προσέγγιση που λέει ότι πρώτα θα φας τη σφαίρα και μετά πρέπει να αποδείξεις στο δικαστήριο τα πάντα, μάλλον δεν είναι και η πλέον αποτελεσματική για τον πολίτη που δέχεται μία εισβολή.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#80210 ^^^
Μιλας για εισβολη ΕΝΟΠΛΟΥ .....Οποτε αν δεν κρατα οπλο μαλλον δεν ισχυουν ολα αυτα (;)
Άβαταρ μέλους
By elvet
DAP έγραψε:^^^
Μιλας για εισβολη ΕΝΟΠΛΟΥ .....Οποτε αν δεν κρατα οπλο μαλλον δεν ισχυουν ολα αυτα (;)

Ναι, ακριβώς μιλάω για μία ειδική περίπτωση (εισβολή ενόπλου) η οποία όμως δεν αντιμετωπίζεται ειδικά στην Ελλάδα. Εάν πυροβολήσεις και σκοτώσεις ένοπλο εισβολέα, έμπλεξες και δεν αθωώνεσαι, ακόμα και ο Πάσσαρης να είναι. Αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση