- 22 Δεκ 2020, 17:07
Επειδη εχθες σκεφτομουνα να πω κατι σχετικο με 17Ν εκει που λεγαμε για το Ρουβικωνα και το ξεχασα, διαβασα τωρα για 17Ν και το θυμηθηκα.
Αλλωστε ειναι σχετικο και με αυτο το τοπικο, αφου η ΝΔ (που εκραζε τους Συριζαιους οτι υποθαλπτουν την "εγκληματικη οργανωση") εχει γεμισει τις φυλακες με Ρουβικωνιωτες

Αν με ρωτουσανε "να κανουν το ταδε στο Βακακη?" η απαντηση μου θα ηταν γρηγορη και μονολεκτικη. ΟΧΙ.
Αλλα οταν ακουω στις ειδησεις οτι κανανε το ταδε, πιο πολυ μου ερχεται στο μυαλο σαν ενα καψονι που του κανανε και δε με χαλαει που εγινε, ακομα κι αν ποτε δε θα το εκανα ο ιδιος. Ισως να αισθανομαι μια "εξιλεωση" απο μεσα μου, που καποιοι κανουν κατι, εστω και χοντροκομμενο, σε αντιθεση με μενα που τα γραφω απλα τα στραβα εκ του ασφαλους απο το πληκτρολογιο μου. Για τον ιδιο λογο ισως χαιρομαι πολυ με μεγαλειωδεις
ειρηνικες συγκεντρωσεις, γιατι δυστυχως ουτε τοτε κουναω τον κωλο μου να παω.
Απο την αλλη μερια οταν διαβαζαμε οτι η 17Ν σκοτωσε τον ταδε, ποτε δε σκεφτηκα "καλα να παθει" για οσο αποβρασμα και να το ειχα στην ακρη του μυαλου μου το θυμα. Ελεγα "αντε να τους πιασουνε τους πστδες".
Αδικο αυτο που κανουν μερικοι και τους βαζουν ολους στο ιδιο τσουβαλι...