Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#311188 Ας κλείσει να τελειώνουμε. Έχω βαρεθεί να λαμβάνω ΠΜ από πονεμένους κατόχους Q5 που με ρωτάνε τι να κάνουν για να σώσουν τα σαπάκια τους. Πρέπει να χω πάνω από 10 περιπτώσεις μόνο μέσα στο 2016.
Άβαταρ μέλους
By drdino
nass έγραψε:
F&G έγραψε:Τωρα στο forum 4t θεωρω πως σωστα ισως εγκατελειψαν καποιοι που εχασαν δουλειες η ζημιωθηκαν οικονομικα μεσω αυτου .

:dizzy: :s_crazy

Τον seismic εννοεί μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
gakost έγραψε:Οκ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά και το δικαστήριο να μην έχαναν πόσο ζωή έχει ένα περιοδικό ειδικού τύπου στην Ελλάδα τυου 2016; Όλα κινούνται μέσω ιντερνετ πλέον και κοινωνικά δίκτυα΄. Όποιος δεν το βλέπει και κοιτάει νούμερα πωλήσεων στο περίπτερο αντί τα analytics κλπ εργαλεία το έχει χάσει το παιχνίδι από χέρι.

Διαφωνώ στο ότι ο έντυπος περιοδικός τύπος έχει πεθάνει. Τα ξένα περιοδικά πηγαίνουν πολύ καλά! Δεν έχουν ξεπεραστεί από το internet διότι το περιοδικό προσφέρει ανάλυση που δύσκολα βρίσεις σε blogs κλπ. Θα μου πεις ότι μπορεί να υπάρχει το ίδιο περιεχόμενο και στο internet και θα σου απαντήσω ότι τα καλά sites είναι συνήθως αυτά που ανήκουν σε περιοδικά. Βγάζουν πρώτα το περιοδικό και μετά από καιρό δημοσιεύουν το άρθρο και στο internet. Στην Ελλάδα άλλο είναι το πρόβλημα, η κρίση στην αγορά αυτοκινήτου. Ξαναλέω όμως ότι δεν έκλεισαν για αυτόν τον λόγο οι 4Τ!

mousatos έγραψε:Ορίστε πως είναι μια σωστή δοκιμή.
http://www.telegraph.co.uk/cars/kia/kia ... on-review/
Kia Cee'd Sportswagon

Space – 7/10

Comfort – 5/10
Soft seats but a rattly ride

Dashboard layout – 8/10
Well-built and easy to use

Easy to drive – 6/10
Some engines are sluggish

Fun to drive – 6/10
The emphasis is elsewhere

Reliability – 10/10
Fantastic warranty and a great reputation

λῆξις

Έναρξις!

Προσωπικά διαφωνώ με βαθμούς, αστεράκια κλπ γιατί αποτελούν απλά την υποκειμενική βαθμολόγηση κάποιων παραμέτρων και όπως οτιδήποτε υποκειμενικό, σηκώνουν πολλή συζήτηση!!! Αυτό που εσύ κρίνεις ως 8 μπορεί για εμένα να είναι 6 και τανάπαλιν. Για μένα ένα περιοδικό πρέπει να έχει τις αντικειμενικές μετρήσεις και από εκεί και πέρα να σου περιγράφει όσο πιο πιστά μπορεί την οδηγική εμπειρία. Το αν είναι όμορφο ή εργονομικό θα το κρίνω μόνος μου, ακόμα και από τις φωτο. Για την δε αξιοπιστία είναι αστείο να υπάρχει βαθμολογία επειδή το οδήγησε κάποιος 500 χλμ!!! :vava: Να συμφωνήσουμε ότι έχει πέσει η ποιότητα. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με αστείες βαθμολογίες, αλλά με την εμβάθυνση που χάθηκε...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#311908 Γιατί γελάει; Η Kia κι η Huyndai εδώ είναι φάση toyota: αξιόπιστο, εγγύηση με bonus τον καλό εξοπλισμό.
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#312006 Ρε καρντάσια, ο νονός από το 4Τ φόρουμ, μόνο ανδριάντα δεν έστησε σε μερικούς από εδώ μέσα........

http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic. ... start=5115

Γιατί δεν γράφει εδώ αυτός? Εκτός αν γράφει με άλλο nickname
Φώντα δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος, που να μην τρελάθηκε με τις φωτογραφίες σου.....
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#312011 ακολουθησα το link και μπηκα στο φορουμ μετα απο 1 χρονο περιπου...

το παρακατω

Είχε διαλυθεί ποτέ το φόρουμ; :hmmm:
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αποχώρησε μία μικρή ομάδα μελών για τους δικούς της λόγους.
Αν συζητάμε για αυτό, δεν νομίζω να αφορά διάλυση. Αποχώρηση ναι, διάλυση όχι.

ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα για το πως αντιλαμβανεται ο κοσμος τι συμβαινει γυρω του. Αυτο .&-
Άβαταρ μέλους
By Chris
#312013 ο iceman εγραψε ενα ωραιο :)

iceman7 έγραψε:Όταν είσαι η διαδικτυακή παρουσία του ιστορικότερου περιοδικού στη χώρα αντιμετωπίζεις κάθε αναφορά σε τρίτο ειδικό φόρουμ ως είδηση και το μνημονευεις ακόμα και στην έντυπη έκδοση. Είσαι portal και όχι απλά ένα φόρουμ. Δεν μοιράζεις μπαν για αναφορές σε ειδικά φορά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
bibendum έγραψε:ακολουθησα το link και μπηκα στο φορουμ μετα απο 1 χρονο περιπου...

το παρακατω

Είχε διαλυθεί ποτέ το φόρουμ; :hmmm:
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αποχώρησε μία μικρή ομάδα μελών για τους δικούς της λόγους.
Αν συζητάμε για αυτό, δεν νομίζω να αφορά διάλυση. Αποχώρηση ναι, διάλυση όχι.

ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα για το πως αντιλαμβανεται ο κοσμος τι συμβαινει γυρω του. Αυτο .&-

Βρες καλύτερα άλλο παράδειγμα, μιας και το συγκεκριμένο είναι από τις εξαιρέσεις. :rtfm: