- 23 Απρ 2017, 15:51
Δεν κινδυνευει μονο απ τις φολες αλλα και απο αλλεργικη αντιδραση πχ σε καμπιες, τσιμπημα σφηκας, μελισσας, κλπ
Εγω εχω παντα μαζι μου, αμπουλες ατροπινης, εμετικες, κορτιζονη και συριγγες!
Πρεπει ομως να σου πει ο γιατρος την δοσολογια αναλογα με τα κιλα και να σου δειξει, ωστε να ξερεις, πως κανεις την καθε ενεση.
Το ιδανικο ειναι σε μια δυσκολη στιγμη, να επικοινωνησεις με εναν γιατρο, να του πεις τωρα εμφανιζει αυτα τα συμπτωματα, εχω αυτα, πες μου τι του κανω αμεσα πριν στο φερω!
Σε περιπτωση αδυναμιας επικοινωνιας βεβαια, κανεις οτι σε φωτισει ο Θεος! Αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει!
Γι αυτο πρεπει να γνωριζεις τις ενεργειες σου απο πριν.
Εμετικη πχ δεν κανεις επ ουδενι αν ο σκυλος εχει αρχισει να χανει την συνειδηση!
Επισης η κορτιζονη θελει να γινεται ενδομυικα και στο πισω μερος του ποδιου, ενω τις αλλες μπορεις να τις κανεις και υποδορια στο σβερκο!
Θα σου συνιστουσα την δοσολογια να την εχεις ευκρινως γραμμενη μαζι με τις αμπουλες, γιατι την στιγμη που θα βλεπεις το ζωο σε αυτη την κατασταση, θα βρισκεσαι σε πανικο και δε θα μπορεις να υπολογισεις η να θυμασαι τιποτα!
Εχε τα παντα μαζι σου σε ενα μικρο τσαντακι και με τον καιρο μην εφησυχασεις και δεν τα εχεις μαζι σου, επειδη για καποια χρονια δεν σου χρειαστηκαν!
Ακομα και τα δεκα λεπτα καθυστερημενης αντιδρασης ειναι πολυ πολυ κρισιμα)
(Ειθε δε, να μην τα χρειαστεις ποτε.)
(Επισης απο καιρου εις καιρον, να ελεγχεις μην εχουν ληξει και χρειζουν ανανεωσης)
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 23 Απρ 2017, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά