My Flickr
JimClark έγραψε:Στο μπαμπάς ή στο κάμερες;
Η νέο θέμα "Στιγμές κωλοφαρδίας"
Απών εγώ στη δουλειά, είχα ακουμπήσει τη γκάμερα πάνω σε μια χαμηλή ραφιέρα. Τη βάζει η μάμμα για τάισμα και πώς πάει να λείψει 10 δευτερόλεπτα η μικρή στο καθισματάκι αρπάζει το λουρί, το βάζει στο στόμα. Κάμερα γλιστράει, φεύγει απο τη θέση πάνω στη ραφιέρα, απο το βάρος (εδώ άρχισα να ιδρώνω στην περιγραφή) πεφτει και η τυχερή στιγμή της χρονιάς σκαλώνει το λουρί σε 2 στιβες cd και στο πόμολο και απλά χτυπάει η κάμερα (με τον σαμγ. 35άρη κουμπωμένο) στο ράφι.
![]()
![]()
![]()
Καπως έτσι...
JimClark έγραψε:Στο μπαμπάς ή στο κάμερες;
Η νέο θέμα "Στιγμές κωλοφαρδίας"
Απών εγώ στη δουλειά, είχα ακουμπήσει τη γκάμερα πάνω σε μια χαμηλή ραφιέρα. Τη βάζει η μάμμα για τάισμα και πώς πάει να λείψει 10 δευτερόλεπτα η μικρή στο καθισματάκι αρπάζει το λουρί, το βάζει στο στόμα. Κάμερα γλιστράει, φεύγει απο τη θέση πάνω στη ραφιέρα, απο το βάρος (εδώ άρχισα να ιδρώνω στην περιγραφή) πεφτει και η τυχερή στιγμή της χρονιάς σκαλώνει το λουρί σε 2 στιβες cd και στο πόμολο και απλά χτυπάει η κάμερα (με τον σαμγ. 35άρη κουμπωμένο) στο ράφι.
![]()
![]()
![]()
Καπως έτσι...
bibendum έγραψε:Εχουμε καταλαβει ολοι το ιδιο η μονο εγω ειμαι ο "προβληματικος";
bibendum έγραψε:Εγω καταλαβα οτι προσπαθησες να δικαιολογησεις την σταση της σονυ και καλα εκανες γιατι ειχες περισσοτερη πληροφορηση.
Απο κει και περα ειναι γεγονος οτι απο την στιγμη που ο πελατης δεν κερδιζει κατι ειναι μαπα η προσφορα.
Οποτε αυτο που εξελαβα και σχολιασα ειναι οτι δεν ειχες την ιδια κριτικη αποψη οπως πιθανως να ειχες για κατι αλλο που δεν θα ειχες σχεση.
Το σχολιο επισης ηταν γενικοτερο με αφορμη το δικο σου.
Δεν ηθελα να σε προσβαλω, ουτε να φανει για χοντραδα που ειπε ο Ζορζ. Ο οποιος μαλιστα ειπε χοντραδα την σκεψη μου αλλα σε κατηγορησε ευθεως οτι εχεις αγνοια επανω στα επαγγελματικα σου.
Αν εχω λαθος και δεν καταλαβα καλα ζητω συγγνωμη.
axel12p έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να κοιτάει τιμή καταλόγου. Εξυπηρετεί σε κάτι;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]