Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#506593 Ότι πρέπει είναι το νησάκι για να εγκατασταθούν μερικές χιλιάδες λαθρομουσουλμάνοι γιατί η Λέσβος και τα άλλα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν τόσο ...πολιτισμό μέσα στη δική τους φτώχεια.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#506601 Είχα την εντύπωση ότι το σπίτι είναι πιο κοντά στην δουλειά.
Αν θέλετε να κατέβετε Βιέννη μόνη επιλογή είναι το αμάξι; Φαίνεται αρκετά ήσυχη περιοχή. Ευτυχώς τα παιδιά είναι ακόμη σχετικά μικρά! :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506604 Είναι 20 λεπτά με την πρωινή κίνηση , 15 άλλες ώρες .
Για τα δεδομένα μου ειναι οκ

Εχει πολυ καλή σύνδεση με λεοφωρειο κάθε 3-5 λεπτά που πάει απευθείας στο σχολείο μια ευθεία δρόμος σχεδόν.
Εναλλακτικά πας στο μέτρο που ειναι 2χλμ μακρυά με το ποδήλατο απο δρόμο για πεζούς / ποδήλατα .

Προσωπικά δεν με βολεύει γιατι εχω Business dress code αλλά παίζει αρκετά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#506610 Κουβεντιαζεται καθολου να σας βαλουν περιορισμους στο πσρκινγκ στη δουλεια κιλο?
Τυπου οσοι μενετε σε μια αλφα αποσταση δεν δικαιουστε?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#506615 Δεν εχετε δλδ χωρο για να αλλαζετε ρουχα και ντουζ στην δουλειά. Περιεργο

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#506617 Γιατί να αλλάξουν ντους στη δουλειά; Τα ρούχα τα καταλαβαίνω, αλλά αλλαγή ντους; χαχα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506622 Εχει έναν όροφο με εγκαταστάσεις τέτοια, ακόμα και κρεβάτια να κοιμηθείς άμα θες στο lunch break
Κοιτά γενικά με το ντυσιμο είμαι αρκετά προσεκτικός , δεν ειναι βαζουμε ενα παντελόνι και ενα πουκάμισο και τέλος . Αυτό η το κανείς σπιτι σου η δεν το κανείς καθολου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#506626 Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.

< >

Δεν εχω φτάσει αυτα τα επίπεδα ακόμα μάλλον :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.

< >

Φαντάζομαι από αυτούς που για να ιδρώσουν πρέπει να τρέξουν 10χλμ και πάλι θα κάνουν μόνο μια στάμπα στις μασχάλες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#506640 Όχι, αλλά είναι ταλαιπωρία όπως και να το κάνεις. Και να μην ιδρώσεις θα πρέπει να κουβαλάς το κουστούμι και τα παπούτσια στη θήκη, αμα έχεις και τον χαρτοφύλακα άντε κι αυτόν, να κάνεις ντους να ντυθεις και στο φεύγα άντε πάλι αλλαγή.

Αν δεν έχεις μεγαλώσει και με την κουλτούρα του ποδηλάτου, δύσκολο. Βέβαια αν δούλευε Άμστερνταμ θα ήταν ή αυτό, ή τράμ :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimik έγραψε:

< >

Φαντάζομαι από αυτούς που για να ιδρώσουν πρέπει να τρέξουν 10χλμ και πάλι θα κάνουν μόνο μια στάμπα στις μασχάλες.
Αλλαζεις στην δουλειά και κανεις ντουζάκι. Απλα πολιτισμενα πραγμαυα.

< >