Φήμες λένε ότι μόλις τελείωσε το στρώσιμο.

drdino έγραψε:

REALZEUS έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:καινούργιων ελαστικών
Τελικά ποια έβαλες;
Χρήστος Λάππας έγραψε:REALZEUS έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:καινούργιων ελαστικών
Τελικά ποια έβαλες;
ContriSportContact 5 SSR, με €750. Το μαλί βέβαια βγήκε €940 μαζί με επισκευή των ραγισμένων ζαντών, βάψιμο γιατί είχαν γίνει χάλια με τα χρόνια και αντικατάσταση των μπουλονιών ασφαλείας που μου είπαν (και δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω ή όχι) ότι δεν είχαν άλλο ψωμί. Επίσης μου έβαλαν άλλες τάπες BMW γιατί οι εργοστασιακές όντως είχαν γίνει χάλια.
Όπως και να έχει, μάλλον παίχτηκε μ@λ@κία γιατί βλέπω δείκτη ταχύτητας Y και υποψιάζομαι ότι πλήρωσα αναίτια πολλά χρήματα (έχω μέγιστη τελική 250 και όχι... 300). + το ότι είναι μάλλον σκληρά και κοπανάνε πολύ, αν και έχω ακόμα στο μυαλό μου την σύγκριση με τα πολύ πιο μαλακά χιονολάστιχα.
Δυστυχώς τα Continental ήταν τα μόνα που βρήκαμε ετοιμοπαράδοτα σε runflat στο κατάστημα που πήγα και δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα καταστρέψει το ένα χιονολάστιχο σε ένα κράσπεδο που ήταν κρυμένο μέσα σε κάτι χόρτα και δεν μπορούσα να περιμένω ένα μήνα μέχρι να έρθει άλλο μοντέλο.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]