Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Nikolaos106 έγραψε:Βρέθηκε κατα λάθος μπροστά μου & χωρίς να το πάρω χαμπάρι ήμουν ήδη μέσα στην ζεστή αγκαλιά της ....

Μμμμ! Σαν να ησουν καλυτερος στην "εντος και εκτος" δροσερή αγκαλιά του Mazdofiat!

Πάνο. Ναι
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
cosneo έγραψε:
Nikolaos106 έγραψε:Βρέθηκε κατα λάθος μπροστά μου & χωρίς να το πάρω χαμπάρι ήμουν ήδη μέσα στην ζεστή αγκαλιά της ....

Μμμμ! Σαν να ησουν καλυτερος στην "εντος και εκτος" δροσερή αγκαλιά του Mazdofiat!

Πάνο. Ναι

Στάλθηκε απο ένα παράλληλο σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#309973 Εγω πέτυχα τη αδερφουλα τις με της 4 μπουκες πίσω:

Εικόνα

χρώμα ψηφίζω αυτό:

Εικόνα

αλλα αυτά τα αυτάκια που εχει στο τιμόνι, τη να λέμε τωρα:

Εικόνα

παιζει να τα πατούσα κανενα 5 λεπτό!
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#309984 Τον νου σου @GeorgΤ από εκεί που πήγες περιμένουμε ολόκληρο άλμπουμ με φωτογραφίες . :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#310114 Η αλήθειά να λέγεται, ευχαριστήθηκα να βγάζω φώτος, μερικές τις έβγαλα μόνο για σένα όπως π.χ αυτο:

https://s21.postimg.org/6j2plqi7b/DSC_0397.jpg

θα ανεβάσω τις καλύτερες, βέβαια δε ξερω ακόμα σε πιο τοπικ ταιριάζουν πιο πολύ!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#310242 Γιατι πασα μ. Το νεο wrc ειναι

< >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
cosneo έγραψε:Πάνο. Ναι

Ούτε 1000χλμ για το σερβις των 100.000χλμ στο V40. Πρέπει να φροντίσω να το πάω πάλι εγώ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#310349 Συνηθισμένο setup σε ασφαλτινα ραλλυ...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#310350 η τελικη εκδοση που θα τρεχει θα εχει διαφορες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#310677 Προφανως και θα εχει. Νομιζω ειναι κατανοητο... Δεν ειναι δυσκολο ειδικα για petrolheads

< >
Άβαταρ μέλους
By dstou
#310808 Ferrari 458 ήμερις στην Πολιτεία. Την έβλεπα αρκετή ώρα γιατί είχε παρκάρει δίπλα μου και με άρεσε πιο πολύ από τις φωτό. :s_howdy