Για λίγο καιρό ακόμη θα έχουμε τέτοια ατυχήματα. Θα έρθει ο νέος ΚΟΚ με όριο τα 30Kmh και όλα ΟΚ μετά!

markvag έγραψε:
![]()
PaNick67 έγραψε:Ε, εμεις εδω κανουμε νομους για να υπαρχουν. Οπου να' ναι θα ψηφιστει ο νεος ΚΟΚ που οριζει ταχυτητα στις πολεις 30 χαω. Την οποια φυσικα δεν θα ελεγξουμε ποτε, οπως δεν ελεγξαμε και τα 50 χαω μεχρι σημερα,.
Ετσι αν εχουμε τροχαια ατυχηματα η ευκολη δικαιολογια θα ειναι η υπερβολικη ταχυτητα.
Δεν θα φταινε ουτε η μαπα ασφαλτος, ουτε ο φωτισμος, ουτε η σημανση, ουτε η |λογοκρισία| που μας δερνει που θεωρουμε τους δρομους τσιφλικι μας
Nikos! έγραψε:PaNick67 έγραψε:Ε, εμεις εδω κανουμε νομους για να υπαρχουν. Οπου να' ναι θα ψηφιστει ο νεος ΚΟΚ που οριζει ταχυτητα στις πολεις 30 χαω. Την οποια φυσικα δεν θα ελεγξουμε ποτε, οπως δεν ελεγξαμε και τα 50 χαω μεχρι σημερα,.
Ετσι αν εχουμε τροχαια ατυχηματα η ευκολη δικαιολογια θα ειναι η υπερβολικη ταχυτητα.
Δεν θα φταινε ουτε η μαπα ασφαλτος, ουτε ο φωτισμος, ουτε η σημανση, ουτε η |λογοκρισία| που μας δερνει που θεωρουμε τους δρομους τσιφλικι μας
Αν το 30 υπάρχει για να πηγαίνουν όλοι τελικά με 40-50 τότε καλώς και συμβαίνει.
Δε γίνεται να προσπαθώ να περάσω το δρόμο με σκυλι και παιδιά και να έχω τα μηχανάκια να περνάνε αντίθετο για να περάσει τον μπροστά αυτοκίνητο ενώ εγω είμαι στη διαχωριστική ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για τη διάβαση.
Και μιλάμε σε δρόμο πόλης με όριο 30 διότι είναι ήπιας κυκλοφορίας.
ΖΩΑ.-
< >

BARHonda έγραψε:Alpine?
PaNick67 έγραψε:BARHonda έγραψε:Alpine?
Celica
BARHonda έγραψε:PaNick67 έγραψε:BARHonda έγραψε:Alpine?
Celica
Σωστά, GT-Four, με μπερδέψανε τα φώτα εμπρός
Όπως και να χει, άλλες 2 ζωές τζάμπα
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]