Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#826650 Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!
Οι ικανότητες της ενεργητικής ασφαλειας ήταν το κύριο θέμα για την αγορά και τα γούστα που θα έβγαζα οδηγώντας το.

.

Κανείς δεν βγαίνει στο δρόμο με σκοπό να τρακάρει, ασχέτως αν κάποιοι τελικά το καταφέρνουν.

Μιλάς για εμπειρία. Στα πόσα χρόνια την αποκτάς; Σε πόσα χλμ οδήγησης; Μέχρι τότε, τι κάνεις;

Τώρα που είσαι έμπειρος, τα αντανακλαστικά σου είναι το ίδιο γρήγορα με κάποιου νεότερου;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#826652 https://www.enikos.gr/society/rafina-pa ... s/2000729/

Δε βλέπω στο βίντεο να έχουν ανοίξει πλευρικοί , ούτε μπροστινοί με τόσο τράνταγμα.
Τι ήταν το χρέπι που οδηγούσαν; Ούτε ένα σχόλιο για ταχύτητες, ύποπο κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#826655 Μάλλον jeep compass αν κρίνω από τις ράγες στον ουρανό.

Εικόνα

Ναι, κάτι σε jeep mirage.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#826657 Βλεπω κατι πορτοκαλί φλας μπροστά αλλα μπορει να κάνω και λάθος.
Οι ράγες είναι σήμα κατατεθέν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
saxon_747 έγραψε:Τώρα που είσαι έμπειρος, τα αντανακλαστικά σου είναι το ίδιο γρήγορα με κάποιου νεότερου;

Δεν με απασχολούν τα αντανακλαστικα των άλλων γενικά είτε νεωτερων ειτε όχι τα δικά μου έχουν σημασία να είναι αυτά που πρέπει για μένα, και είναι μέχρι. τωρα

.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#826670 Σωστά. Γιατί με τα αντανακλαστικά έρχεται κι η ικανότητα τηλεμεταφοράς.... Όταν αμάξι πετάγεται μπροστά σου στα 5μ σε ένα δρόμο όπως η Μαραθώνος, η εμπειρία επιτρέπει να γίνει σε νανοδευτερολεπτα η επικοινωνία: beep me up Scotty!
Άβαταρ μέλους
By Morx
224v έγραψε:Φίλτατε όταν αγόραζα οχημα δεν υπολογιζα να ακουμπήσω κάποιον γιατί φροντίζω να ειμαι μακρυά από ηλιθιους οδηγούς. Αυτό δεν διδάσκεται σε σχολές οπότε είναι θέμα εμπειρίας σε ένα βαθμό και στην παρακολούθηση των άρθρων του Κ. Καβαθά που εσείς εδώ μέσα τον έχετε απαξιώσει. Γιατί τωΡα είναι της μόδας ο πουρναρακης!!!

.

224v έγραψε:Και τι έκαναν αυτά που λες για να τους σώσει?? Το έχω ξαναπεί ότι τα τεστ που κάνουν είναι αχρηστα αφού βάζουν ταχύτητες που κάνεις δεν τηρεί σε συτοκινητοδρομους. Κοινώς δουλεύουν τους πελάτες που δίνουν σημασία και διαλέγουν με βάση αυτά. Οι ζώνες πάραμορφωσης έχουν σημασία για τις αστείες ταχύτητες που τα κάνουν. Ακριβώς επειδή είμαι μηχανικός σκεπτόμενος με αυτά που έμαθα δεν τα υπολογίζω τα αστέρια.

.

Βρες το ρουτερ σου, ξηλωσετο απο την πριζα, παρτο παραμασχαλα και τραβα στον παροχο σου να το παραδωσεις.
Σπαταλας ιντερνετ, ειναι κριμα !!!!!!11!11111 :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#826676 Ντωμεταξύ ρε μλκ μου η 88χρονη πετάχτηκε από την απέναντι μεριά! Πέρασε, έσφαξε δλδ, και το απέναντι ρεύμα για να περάσει απέναντι! Υποθέτω ότι είχε κόκκινο από αυτά που πρέπει να πατήσεις πάνω στα καλώδια κοντά στον σηματοδότη για να ενεργοποιηθούν---->πρέπει να περιμένεις με τις ώρες, κάτι το οποίο δεν είχε σκοπό να κάνει η γιαγιάκα.
Κλασικά βέβαια ούτε λόγος για φυλακές κλπ λόγω ηλικίας, όπως ειπώθηκε ζήτημα αν κατάλαβε τι παίχτηκε, μπορεί να το θεώρησε και δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
edmond έγραψε:Ντωμεταξύ ρε μλκ μου η 88χρονη πετάχτηκε από την απέναντι μεριά! Πέρασε, έσφαξε δλδ, και το απέναντι ρεύμα για να περάσει απέναντι! Υποθέτω ότι είχε κόκκινο από αυτά που πρέπει να πατήσεις πάνω στα καλώδια κοντά στον σηματοδότη για να ενεργοποιηθούν---->πρέπει να περιμένεις με τις ώρες, κάτι το οποίο δεν είχε σκοπό να κάνει η γιαγιάκα.
Κλασικά βέβαια ούτε λόγος για φυλακές κλπ λόγω ηλικίας, όπως ειπώθηκε ζήτημα αν κατάλαβε τι παίχτηκε, μπορεί να το θεώρησε και δεδομένο.

Αν τη ρωτουσες χθες, θα σου έλεγε ότι τα'χει 400, ότι οδηγάει μια χαρα, οτι προσέχει και πως εδώ και 60 χρόνια δεν έχει προκαλέσει ατύχημα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#826678 Να πούμε επίσης πως εκεί το όριο είναι 50 (αν δεν κάνω λάθος) και πως οι δύο άνθρωποι θα ζούσαν, αν ο οδηγός το τηρούσε. Εννοείται πως είναι εγκληματικό αυτό που έκανε η "οδηγός" της Α, απλά οι συνέπειες θα ήταν αστείες αν το Jeep πήγαινε με το όριο (πιστεύω πως πήγαινε άνετα με 70-80 ή και 90).
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#826679 Η λεωφόρος Μαραθώνος θέλει ξήλωμα και μελέτη από το μηδέν. Διαφορετικά καλύτερα με τα πόδια εις μνήμη του αρχαίου Αθηναίου οπλίτη. Ο οποίος προφανώς έχει στοιχειώσει την λεωφόρο, γιατί όλοι νενικήκαμεν κράζουν (όταν σφάζουν τα κόκκινα, όταν τρέχουν με 150, όταν κάνουν αναστροφές) και αμέσως μετά πέφτουν νεκροί ή αφήνουν άλλους νεκρούς.