.
.
224v έγραψε:Το τι πρεσβεύει ο g8777, ειναι γνωστό σε όλους εδω μεσα, και προσωπικά χαμογελάω όταν διαβάζω αυτά που γράφει, και ειδικά για την ασφάλεια των δρόμων. Μου φτάνει ότι δεν μου έχουν δώσει κλήση ποτέ για ταχύτητα, ίσως γιατί πλέον δεν ξεζουμιζω πλέον το αυτοκίνητο που οδηγώ όπως ο grand _prix γιατί καίει και πολύ!.
.
) με τον κολλητο με το EVO και πολλα ακομα οφφ τοπικ που θα με κανουν απλα να δειχνω ανηθικος ΚΑΙ ψευτης
g8777 έγραψε:Γιώργο πρηξ δεν έχει νόημα όπως βλέπεις, Έντι και 224 δεν έχουν απογοητεύσει εμένα ποτέ.
Τί παραπάνω θα μπορούσα να γράψω δλδ;;;
) και σου λεω κατι με πολυ φιλικη διαθεση. Οι διαφορετικες πολιτικες πεποιθησεις του Εντυ και του 224, δε σημαινει οτι πρεπει να τους "κυνηγας" σε ολα τα τοπικα. Το ιδιο εκανες και με μενα επι χρονια. Διαφωνουσαμε στα της Φ1 και με ξενερωνες με τρολλιες ακομα κι οταν ποσταριζα στο τοπικο με τις συνταγες μαγειρικης ή στο τοπικο με τα ρολογια για παραδειγμα
g8777 έγραψε:

g8777 έγραψε:Σαξονα στο είπα.
Δεν απογοητεύω ποτέ.![]()
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αυτή τη φορά που ακριβώς διαφωνείς με τον g8777. Ουσιαστικά ο kilomeater είπε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ισχύει, ο g8777 συμφώνησε και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις μία τα μηνύματα και θα δεις πως μάλλον και η δική σου αντίδραση είναι λίγο παβλοφική.
George_Prix έγραψε:Το διαβασα μια ακομα φορα για να σου κανω τη χαρη... Αυτο που ειπε και δε μου αρεσε ειναι το εξης:
"Όταν η ηθική σου πυξίδα προσανατολίζεται με σημείο αναφοράς το ποσοστό πληρότητας της τσέπης σου δεν θα μπορούσε να γραφτεί κάτι διαφορετικό."
Τι σχεση εχει η ηθικη με το τρεξιμο? Ειναι ανηθικοι οσοι τρεχουνε? Ή μηπως ειναι ουρακοταγκοι οσοι τρεχουνε?
Anonymous Founder έγραψε:Να είσαι βέβαιος πάντως πως αυτό δεν το έγραψε για σένα.
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για την ερώτηση, όποιος τρέχει, δεν ξέρω αν είναι ανήθικος (η ηθική είναι εντελώς σχετική έννοια και δεν ποσοτικοποιείται εύκολα), σίγουρα πάντως θέτουν συχνά εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο που (επίσης) συχνά είναι αχρείαστος.
Φυσικά και υπάρχουν και ατυχήματα με τελικές στην ΕΟ, αν και δεν είναι η πλειοψηφία. Ατυχήματα και δυστυχήματα συμβαίνουν και στις (ασφαλέστατες πλέον) ΕΟ της Ελλάδας, και επίτρεψέ μου να το ξέρω αυτό καλύτερα. Κάποιος που πάει πάντα τέρμα γκάζι, αυξάνει υπέρμετρα τις πιθανότητες να του συμβεί ατύχημα.
). Ουτε τις σφηνες και τα ζικ ζακ πλακωνω στους δρομους (πλεον
) και προσπερναω καποιον με πολλα, μονο οταν ειμαι σιγουρος οτι με εχει δει. Σε επαρχιακους δρομους κι οπου μυριζομαι κινδυνο παω νορμαλ και παντα προσπαθω να μην κανω κινησεις που θα με βρισουν οι αλλοι οδηγοι. Ακομα και τα στριψιματα που κανω ειναι υπολογισμενα. Αν γλυστρισω (που ΔΕΝ ΘΑ
) απλα θα βγω σε κανενα χαντακι ή θα σκασω σε καμια μπαριερα. Δε θα κανω μετωπικη ουτε καμια καραμπολα.
Οπως εξηγησα στις απαντησεις μου κι εγω θεωρω οτι υπαρχουν ανηθικοι, βλακες, ουρακοταγκοι (και πολλα ακομα) οδηγοι. Αλλα το τσουβαλιασμα ειναι λανθασμενο. Δεν ειναι ενας απο αυτους ο οδηγος που τελικιαζει στην εθνικη οδο (που ειλικρινα δε θυμαμαι κανενα ατυχημα σε αυτη την περιπτωση).
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]