drdino έγραψε:lolwut, σε λίγο αμάξι που παρκάρει παραθαλάσσια (αλάτι) θα έχει μεγαλύτερα τέλη από αυτό που παρκάρει ηπειρωτικά
Ειδικά αν έχει ζάντες αλουμινίου.
drdino έγραψε:lolwut, σε λίγο αμάξι που παρκάρει παραθαλάσσια (αλάτι) θα έχει μεγαλύτερα τέλη από αυτό που παρκάρει ηπειρωτικά
Pitt έγραψε:Σκέψεις είναι ρε Γιώργο. Άσε πρώτα να κάτσει η μπίλια...![]()
Και τι σκέψεις! "Μια σκέψη είναι να υπολογίζονται με βάση την αξία που προκύπτει από την ασφάλεια των αυτοκινήτων".
Λες και όλοι έχουν μικτή ή έστω ολικής κλοπής με δηλωμένη αξία αυτοκινήτου!
και ένα ολοκαίνουριο ντηζελάκι των 20Κ αξία πληρώνει ένα τίποτα...
) νομίζω πως το σύστημα θα είναι κατά τι δικαιότερο (όσο δίκαιος μπορεί να είναι ένας έμμεσος φόρος...)

markvag έγραψε:Ε, καλά... οι ασφαλιστικές γνωρίζουν την αξία του κάθε μοντέλου... Δεν είναι απαραίτητο εγώ να έχω ασφάλεια κλοπής, οι ασφαλιστικές έχουν υπολογίσει την αξία του αυτοκινήτου μου...![]()
xenos έγραψε:Δλδ ένας με καγιέν τούρμπο που τώρα κοστίζει πχ 25κ λόγω απαξίωσης θα πληρώσει περίπου όσα και κάποιος που αγόρασε ένα 1600άρι καινούριο;![]()
Μιλάμε πάω στοίχημα κάθονται σε μια αίθουσα όλοι τους και γυρίζουν τον μπάφο και λέει ο καθένας την μλκ.... την ιδέα του!![]()
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους αγόρασαν >1600 κυβικά από το '13 και μετά!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους αγόρασαν Γερμανικά!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους έχουν στο επώνυμό τους το γράμμα Ι!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους είναι μεταξύ 1.75-1.85, έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια και πάνω από 5000ε σε καταθέσεις!
*κλπ.
xenos έγραψε:Δλδ ένας με καγιέν τούρμπο που τώρα κοστίζει πχ 25κ λόγω απαξίωσης θα πληρώσει περίπου όσα και κάποιος που αγόρασε ένα 1600άρι καινούριο;![]()
Μιλάμε πάω στοίχημα κάθονται σε μια αίθουσα όλοι τους και γυρίζουν τον μπάφο και λέει ο καθένας την μλκ.... την ιδέα του!![]()
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους αγόρασαν >1600 κυβικά από το '13 και μετά!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους αγόρασαν Γερμανικά!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους έχουν στο επώνυμό τους το γράμμα Ι!
*Να βάλουμε μεγαλύτερο φόρο σε όσους είναι μεταξύ 1.75-1.85, έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια και πάνω από 5000ε σε καταθέσεις!
*κλπ.
Pitt έγραψε:markvag έγραψε:Ε, καλά... οι ασφαλιστικές γνωρίζουν την αξία του κάθε μοντέλου... Δεν είναι απαραίτητο εγώ να έχω ασφάλεια κλοπής, οι ασφαλιστικές έχουν υπολογίσει την αξία του αυτοκινήτου μου...![]()
Όσο κι΄ αν σου φαίνεται αστείο, η εμπορική αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται από τις ασφαλιστικές σύμφωνα με τον πίνακα του autotriti. Το γνωρίζω από προσωπική υπόθεσή μου με μεγάλη ασφαλιστική.
Pitt έγραψε:Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται (αν επικρατήσει αυτή η σκέψη) είναι κατά πόσο είναι φρόνιμο/λογικό/νόμιμο/ηθικό/δίκιο να επιβληθούν τέλη που θα βασίζονται στις απόψεις κάποιου περιοδικού ή ιστοσελίδας.

elteo έγραψε:116 είπαμε πήρες;
ωχ!
Ναι , θα είχαν περάσει ολοι, αλλά με τί ταχύτητα. […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδί[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]