- 29 Απρ 2023, 10:15
Anonymous Founder έγραψε:Εννοώ πως ό,τι έχω χρειαστεί, είναι το πολύ 10 λεπτά περπάτημα από το σπίτι μου, πράγμα που σημαίνει πως δεν χρειάζομαι συνήθως το αυτοκίνητο παρά για να πάω στην δουλειά ή για να πάω μια βόλτα. Προφανώς δεν το θεωρώ ξεχωριστό, το βρίσκεις σε 100αδες άλλα μέρη, απλώς στο προηγούμενο σπίτι δεν το είχα τόσο εύκολο και τώρα που το έχω, το εκτιμώ πολύ.
Με ένα ποδήλατο πιάνεις ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις επίσης, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ.
To προηγουμενο σπιτι μου στην Καλογρεζα ηταν αυτο ακριβως που λες, για την ακριβεια στα 5 λεπτα απο το σπιτι ειχα ΣΜ, φουρνους, φαρμακεια, κεντρο εξετασεων, ρουχα, παπουτσια, οπτικα, τραπεζα, κλπ. Ωραια μεν αλλα ειχε φασαρια γιατι σε μια περιοχη με αγορα ερχονται κι απο μακρυτερα. Τα βραδια δε μαζευονταν στην πλατεια πισω νεαροι με μηχανακια και αραζανε με αποτελεσμα κι αλλη φασαρια.
Στο τωρινο εχει τα αναγκαια μεν αλλα δεν εχει εμπορικα, πρεπει να παω στο κεντρο. Ασυγκριτη η ησυχια και η ευκολια να βρεις να παρκαρεις, να κυκλοφορησεις πεζος, κλπ
Δεν εχει ΣΜ, εχει μινι ομως που καλυπτει το "μου τελειωσε αυτο, ξεχασα να παρω εκεινο".
Αυτο ομως που ειχαν και οι δυο περιοχες ειναι στενα πεζοδρομια με κολωνες, δεντρα χαμηλα κλαδεμενα για πυγμαιους, ανωμαλα, με φρεατια και οποια βλακεια σκεφτει κανεις να βαλει επανω.
Με αποτελεσμα να κυκλοφορεις στο δρομο ειδικα με καροτσι μωρου με ο,τι σημαινει αυτο.
Αυτο δυστυχως δεν αλλαζει, θα πρεπει να στενεψουν οι δρομοι, να χασουν μια σειρα παρκαρισμενα για να φτιαχτει και αυτο καμια κυβερνηση, κανενας δημος δεν θα κανει ποτε!