Έχω αρχίσει να παίρνω γνώση και για το i3, ίσως το έπαιρνα σε μτχ αν και φοβάμαι τιμές BMW.
Δες το κανάλι του "Rich Rebuilds" που πρόσφατα έκανε επισκευή σε 2 i3 σε γνωστά προβλήματα.
glf έγραψε:Δες το κανάλι του "Rich Rebuilds" που πρόσφατα έκανε επισκευή σε 2 i3 σε γνωστά προβλήματα.
fokion έγραψε:glf έγραψε:Δες το κανάλι του "Rich Rebuilds" που πρόσφατα έκανε επισκευή σε 2 i3 σε γνωστά προβλήματα.
αν και το βασικο προβλημα του μπλε απο τα 2 ηταν ο κινητηρας κι οχι το ηλεκτρικο συστημα ( αν καταλαβα καλα)
kai tesla παλιωτερα.....

Scotch έγραψε:Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα
Σύνολο km: 1.125,68
Κόστος καυσίμου: 25 € (ή 74,2 €, χωρίς promotions/credits/δωρεάν φορτίσεις).
Scotch έγραψε:Το plug-in είναι φθηνό μόνο όταν φορτίζεται καθημερινά και κινείται ηλεκτρικά. Σε ταξίδι, η μπαταρία αδειάζει στα πρώτα 40–60 km και μετά κουβαλάς νεκρό βάρος και λειτουργεί σαν βαρύ βενζινοκίνητο. Το hybrid ίσως είναι η πιο “ξεκούραστη” λύση, αλλά το EV, με σωστή φόρτιση, νομίζω πως παραμένει φθηνότερο. Αν επιμερίσεις και τα υπόλοιπα έξοδα των plug-in/hybrid (συντήρηση, τέλη, κλπ), σίγουρα δεν βγαίνουν πιο φθηνά.
Scotch έγραψε:Τη συντήρησή τους όμως μια χαρά τη θέλουν.
Προσωπικά τα βλέπω α) σαν ενδιάμεσο στάδιο, για όποιον φοβάται να πάει απευθείας σε αμιγώς ηλεκτρικό ή β) σαν αναγκαίο κακό, εφόσον το παρέχει ο εργοδότης (μαζί με τα καύσιμα και τη συντήρησή τους).

Nikos! έγραψε:Υπάρχουν μετά κι αυτοί που δε μπορούν να φορτίζουν σπίτι οπότε τους καλύπτει μια χαρά νομίζω.
Nikos! έγραψε:Πάντως γενικά, όπως σε όλα στην Ελλάδα, από σεβασμό μηδέν.
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]