Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#906513 Μετα το σοβαρο καρσποτινγκ του Μπιλ, παρτε και ενα ασοβαρο απο μενα :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
George_Prix έγραψε:Μετα το σοβαρο καρσποτινγκ του Μπιλ, παρτε και ενα ασοβαρο απο μενα :lol:

Στη φωλιά τους είσαι, Δενδροπόταμος!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
elvet έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μετα το σοβαρο καρσποτινγκ του Μπιλ, παρτε και ενα ασοβαρο απο μενα :lol:

Στη φωλιά τους είσαι, Δενδροπόταμος!

Σωστος! Μια γιουφτσα οδηγουσε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#906729 Υποθέτω μάλλον ισχύει ακόμα, κρυμμένα μέσα από τη σύγχρονη εμφάνιση κρύβεται θηρίο πραγματικό 4χ4 με σασί και άκαμπτο άξονα. Δεν το παίρνεις αν θέλεις άνετο SUV το παίρνεις αν θέλεις αξιόπιστο LandRover αλλά το Landcruiser είναι ακριβό.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#907007 Σχεδιαστής εσωτερικού ούρους στον αρχισχεδιαστη: πόσο φορτωμένο το θες το οπτικό πεδίο του οδηγού?
Αρχισχεδιαστής: ναι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#907008 Για τον μέσο οδηγό από τον υπόκοσμο της Αν. Ευρώπης :shifty: αυτά είναι ψιλά γράμματα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Σχεδιαστής εσωτερικού ούρους στον αρχισχεδιαστη: πόσο φορτωμένο το θες το οπτικό πεδίο του οδηγού?
Αρχισχεδιαστής: ναι

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#907076 Προχθές έξω από το καινούριο μου γραφείο στη Μηχανιώνα:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
REALZEUS έγραψε:Προχθές έξω από το καινούριο μου γραφείο στη Μηχανιώνα:

Εικόνα
Εικόνα

Μούφα μου φαίνεται
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:Μούφα μου φαίνεται

Πέντε λεπτά μετά τις φωτογραφίες εμφανίζεται ένας φουσκωτός 35άρης, μπαίνει μέσα και το ξεκινάει σβέλτα. Για κανονική Μ μου ακούστηκε στο γκάζωμα. Στο ρελαντί (για 5'') όμως ακούγονταν σαν ντίζελ, που είναι γενικό παράπονο για αυτά τα μοτέρ.