JordanSalonica έγραψε:Εξάλλου με τα ESP και τα TSC και όλα αυτά σαν τρένα πάνε στις στροφές πλέον σχεδόν όλα τα αμάξια...
Αν χρειάζεσαι ηλεκτρονικά συστήματα για να στρίψεις σωστά και αν θεωρείς ότι η απόλυτη ταχύτητα είναι η οδηγική ευχαρίστηση, τότε οι απόψεις μας απέχουν πάρα μα πάρα πολύ...
Αν και θα συμφωνήσω ότι για ένα αμάξι εργαλείο, πιθανότατα δεν έχεις λόγο να μην επιλέξεις ντήζελ... Ιδίως αν γενικότερα θεωρείς τα αμάξια απλά κουτιά με 4 ρόδες που σε πάνε από το Α στο Β.

BTW, δεν αναφέρομαι σε εσένα, παίρνω απλά αφορμή από αυτά που λες...

JordanSalonica έγραψε:Εδώ ο άλλος κάθεται και μιλάει υποτιμητικά για το corsa που χει γεμίσει ο τόπος και το χρησιμοποιούν οι πάντες.Και μένα δεν μαρέσει το 206 πχ αλλά δεν μπορώ να πω κάτι μετά από τόσες πωλήσεις που έκανε...
Το ότι ένα αμάξι έχει πουλήσει δεν σημαίνει ότι είναι καλό! Τότε να υποθέσω ότι το accent το θεωρείς το απαύγασμα της αυτοκινητιστικής τεχνολογίας της δεκαετίας του 90;;;
Γιατί πουλούσε σαν τρελό τότε. Απλά το έδιναν τζάμπα και ο μέσος αγοραστής πολύ απλά δεν νιώθει αυτοκινητιστικά... Και btw, έχω οδηγήσει corsa (αυτό που κυκλοφορεί τώρα) και είναι καλό απλά για ένα κουτί που σε πάει από το Α στο Β, αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είχα και την ευχαρίστηση να βγάλω και ένα από τη μιζέρια του...
Οδηγικά απλά καμία σχέση με το 206.JordanSalonica έγραψε:Τώρα βέβαια σε κάτι λάρισες και χωριά που ξαφνικά είχαν όλοι porsche cayenne και τώρα τα δίνουν 10-15 χιλιάρικα και δεν τα παίρνει κανείς...σόρρυ αλλά καλά να πάθουν...
Γιατί καλά να πάθουν;;;;;;;;;;
Οι άνθρωποι έκαναν τον προγραμματισμό τους, είδαν τα κουκιά και τους βγήκαν με τα δεδομένα της εποχής. Τώρα, αν αυτό το πράγμα που ονομάζεται Ελληνικό κράτος δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν φταίει κάποιος που μπορούσε να δώσει 50Κ για να κάνει κάτι που του άρεσε πολύ! Έλεος δηλαδή! Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει μόνο να κάνουμε τα απαραίτητα...
Ξέρω ανθρώπους που είχαν την άνεση να δώσουν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν εξαιρετικά αυτοκίνητα και τώρα έχουν αναγκαστεί να καταθέσουν πινακίδες... Καλά να πάθουν;;;; Έπρεπε να είχαν μυρίσει τα δάχτυλά τους ότι θα έρθει ο κόσμος ανάποδα και ότι το δημόσιο θα γ@μήσει ότι κινείται και δεν κινείται;;;;; Έλεος Νο.2...
Το αν κάποιοι είναι απατεώνες είναι άλλη κουβέντα. Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει απατεώνες που έχουν καταθέσει πινακίδες... Όσοι ξέρω μια χαρά συνεχίζουν να περνάνε... Οι μαλάκες έχουν καταθέσει πινακίδες, που αρνούνταν να μπλέξουν με απάτες...
NickTG έγραψε:Το ξέρεις πως το αμάξι σου έχει κινητήρα fiat έτσι?
Και μοιράζεται δάπεδο με το Punto...
Αλήθεια, είμαι ο μόνος που βρίσκει τον τίτλο του θέματος άσχετο με το περιεχόμενο και τα ποστ του δημιουργού;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>