Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#56307 Τρελό πουστλούκι φάγανε στο τέλος από τους Αργεντίνους και το παίζανε και παρθένες. :slap:
Ειδικά ο Κλαρκσον είχε μια φάτσα σαν κλαμένο μουνί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
Bayern7 έγραψε:Τρελό πουστλούκι φάγανε στο τέλος από τους Αργεντίνους και το παίζανε και παρθένες. :slap:

Ρε Bayern ... οκ με το μερος σου... προκλητικος και καυστικος ο Κλαρκσον! Δε διαφωνω.

Εσυ τι φατσα θα ειχες αν 50 και βαλε ατομα εσκαγαν μπροστα σου με πετρες κανοντας το αμαξι μπιλιες;
Θα σταματαγες να ζητησεις τα ρεστα ή θα ησουν κουλ σε φαση "no problemo" ??
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#56342 Τελικά... Η πινακίδα τους έκατσε ή έκαναν καφριλα και τους έκατσε |λογοκρισία|;;;

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Morx έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Τρελό πουστλούκι φάγανε στο τέλος από τους Αργεντίνους και το παίζανε και παρθένες. :slap:

Ρε Bayern ... οκ με το μερος σου... προκλητικος και καυστικος ο Κλαρκσον! Δε διαφωνω.

Εσυ τι φατσα θα ειχες αν 50 και βαλε ατομα εσκαγαν μπροστα σου με πετρες κανοντας το αμαξι μπιλιες;

Εντάξει δεν έδειχνε τις φάτσες όταν τρώγανε τις πέτρες αλλά μετά κυρίως.
Δεν είπα να κάνει τον νταή ο γέρος (που αυτοχαρακτηρίστηκε 2-3 φορές ως Middle aged man :lol: ) αλλά μη μου το παίζει και μωρά παρθένα.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος που το παρουσίασε το BBC και καλά "δεν φταίγαμε εμείς που έκατσε τέτοιο νούμερο στην πινακίδα και κοιτάξτε οι μαλάκες οι Αργεντίνοι τι άξεστοι και κανίβαλοι είναι".
Κοίτα όταν κάνεις |λογοκρισία| να περιμένεις και τις επιπτώσεις. Μη μου πεις πως πίστεψες ότι η πινακίδα ήταν τυχαία.

Wagner669 έγραψε:Τελικά... Η πινακίδα τους έκατσε ή έκαναν καφριλα και τους έκατσε |λογοκρισία|;;;

Αυτά ούτε στους ζουλού δεν τα λένε. Δλδ ρε πούστη μου αυτοί πέσανε από διαστημόπλοιο (σαν τον τύπο της redbull) και προσγειώθηκαν στο κρεβάτι της Μπελούτσι που κοιμόταν γυμνη σε στρώμα απο 500ευρα. Ήμαρτον δλδ. :P Για τέτοια "τύχη" μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Bayern7 έγραψε:
Morx έγραψε:

Εντάξει δεν έδειχνε τις φάτσες όταν τρώγανε τις πέτρες αλλά μετά κυρίως.
Δεν είπα να κάνει τον νταή ο γέρος (που αυτοχαρακτηρίστηκε 2-3 φορές ως Middle aged man :lol: ) αλλά μη μου το παίζει και μωρά παρθένα.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος που το παρουσίασε το BBC και καλά "δεν φταίγαμε εμείς που έκατσε τέτοιο νούμερο στην πινακίδα και κοιτάξτε οι μαλάκες οι Αργεντίνοι τι άξεστοι και κανίβαλοι είναι".
Κοίτα όταν κάνεις |λογοκρισία| να περιμένεις και τις επιπτώσεις. Μη μου πεις πως πίστεψες ότι η πινακίδα ήταν τυχαία.

Wagner669 έγραψε:Τελικά... Η πινακίδα τους έκατσε ή έκαναν καφριλα και τους έκατσε |λογοκρισία|;;;

Αυτά ούτε στους ζουλού δεν τα λένε. Δλδ ρε πούστη μου αυτοί πέσανε από διαστημόπλοιο (σαν τον τύπο της redbull) και προσγειώθηκαν στο κρεβάτι της Μπελούτσι που κοιμόταν γυμνη σε στρώμα απο 500ευρα. Ήμαρτον δλδ. :P Για τέτοια "τύχη" μιλάμε.

Tσαμπα γραφεις...!! Κριμα δηλαδη και εγραψες πολλα.

Ο ιδιος ο Κλαρκσον, οταν ξεκινησαν τα γυρισματα εγραψε στο twitter οτι και καλα το BBC τους ειπε να ειναι σεμνοι και να μη δημιουργησουν κανενα επεισοδιο ως συνηθως. Απαντησε λοιπον... ποσταροντας το αυτοκινητο που θα οδηγουσε με την πινακιδα να λειπει. Αν θυμαμαι καλα.
Σιγα μην ηταν τυχαιο, ημαρτον δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Morx έγραψε:Tσαμπα γραφεις...!! Κριμα δηλαδη και εγραψες πολλα.

Ο ιδιος ο Κλαρκσον, οταν ξεκινησαν τα γυρισματα εγραψε στο twitter οτι και καλα το BBC τους ειπε να ειναι σεμνοι και να μη δημιουργησουν κανενα επεισοδιο ως συνηθως. Απαντησε λοιπον... ποσταροντας το αυτοκινητο που θα οδηγουσε με την πινακιδα να λειπει. Αν θυμαμαι καλα.
Σιγα μην ηταν τυχαιο, ημαρτον δηλαδη...

Δεν το είχα υπόψιν μου αυτό το τιτίβισμα του Jezza.
Οπότε τα ήθελε ο κώλος τους. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#56386 Ισως μπερδευτηκα με τα σχολια επανω στο tweet του, δε το χρησιμοποιω και τοσο, παει καιρος.
Εκει κολλησες;

με την πινακιδα να λειπει. Αν θυμαμαι καλα.

....εγραψα!

Anyway, απο το tweet που παρεθεσες, καταλαβαινει οποιοσδηποτε εχει παρακολουθησει τουλαχιστον μια φορα τον Κλαρκσον οτι ειναι καφρικουλας... και η ολη φαση ηταν υποκινουμενη, απο το BBC? Ε προφανως ... εκτος και αν ο ιδιος παιρνει πρωτοβουλιες και ο σταθμος τις εγκρινει... who knows.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#56387 Ντάξει δεν είναι και χθεσινός ο Clarkson. Δεκαετίες έχει στο κουρμπέτι και ναι ήταν τέτοιος κάφρος ανέκαθεν. :metalo:
Ποντάρω στο ότι ήταν δικιά του ιδέα, την οποία βέβαια υλοποίησε με την ανοχή του BBC.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Morx έγραψε:Ισως μπερδευτηκα με τα σχολια επανω στο tweet του, δε το χρησιμοποιω και τοσο, παει καιρος.
Εκει κολλησες;

με την πινακιδα να λειπει. Αν θυμαμαι καλα.

....εγραψα!

Anyway, απο το tweet που παρεθεσες, καταλαβαινει οποιοσδηποτε εχει παρακολουθησει τουλαχιστον μια φορα τον Κλαρκσον οτι ειναι καφρικουλας... και η ολη φαση ηταν υποκινουμενη, απο το BBC? Ε προφανως ... εκτος και αν ο ιδιος παιρνει πρωτοβουλιες και ο σταθμος τις εγκρινει... who knows.

Φέρε την μύγα πίσω :lol: Δεν στην είπα. Απλά όντως ήθελα να δω αν υπήρχε τέτοιο tweet με φωτό.

Δικιά μου οπτική για την υπόθεση : ήθελαν 928 ,όντως έτυχε αυτή η πινακίδα, το πηραν (εννοείται) χαμπάρι απο πρώτη στιγμή αλλά σκέφτηκαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τους αργεντίνους+publicity stunt έχοντας backup την δεύτερη πινακίδα που ανέφερε ο JC για τον αγώνα. Απλά δεν υπολόγισαν αρκετά το τι ξύλο θα έτρωγαν απο τους αργεντίνους. :vava:
Επίσης το μπάλωσαν πολύ άσχημα μετά.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#67623 Σήμερα ξεκινά η 22η σεζόν. Και από τα previews θα είναι πολύ καλή! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#68001 Το Final Gear είπαμε πάπαλα πλέον έτσι ;

Bayern δεν μου στέλνεις κανένα λινκ αν δεν σου είναι κόπος και αν το έχεις κρατήσει ;