Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
bebes έγραψε:ειναι ενα θέμα η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά μηπως έτσι δε γινόταν με τους Η/Υ και τα κινητά;
Θα το ξεπερασουμε κι αυτό... :shifty:

Σαφώς και γινόταν-γίνεται έτσι, ωστόσο τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι ίδια.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#890759 Σήμερα παρουσιάστηκε και το νέο Nissan Micra, το alter ego του Renault 5, ενώ έγινε και η πανευρωπαική παρουσίαση του BYD Seagull (Dolpin Surf) με τιμή από 20.790€ χωρίς επιδότηση.
Πολύ καλό το γεγονός ότι αρχίζουμε να έχουμε όλο και περισσότερες προτάσεις στα μικρά ηλεκτρικά, μιας και πιστεύω ότι η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει πολύ περισσότερο στα αυτοκίνητα πόλης, παρά στα τεράστια SUV των 2.5 τόνων.
Άβαταρ μέλους
By glf
axel12p έγραψε:Πολύ καλό το γεγονός ότι αρχίζουμε να έχουμε όλο και περισσότερες προτάσεις στα μικρά ηλεκτρικά, μιας και πιστεύω ότι η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει πολύ περισσότερο στα αυτοκίνητα πόλης, παρά στα τεράστια SUV των 2.5 τόνων.

+1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
axel12p έγραψε:...Πολύ καλό το γεγονός ότι αρχίζουμε να έχουμε όλο και περισσότερες προτάσεις στα μικρά ηλεκτρικά, μιας και πιστεύω ότι η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει πολύ περισσότερο στα αυτοκίνητα πόλης, παρά στα τεράστια SUV των 2.5 τόνων.
Ναι είναι καλό να βγαίνουν οικονομικότερα ηλεκτρικά. Αλλά αυτό να ισχύει όχι μόνο για τα πόλης αλλά και τα πιο μεγάλα.
Και όσο για τα 2,5τονα αυτοκίνητα, είτε SUV είτε όχι, γιατί και τα μη SUV έχουν ξεφύγει σε βάρος, για μένα καμία μορφή μηχανοκίνησης δεν τους ταιριάζει, θα έπρεπε απλά να μην κατασκευάζονται. Ή να ονομάζονται λεωφορεία ή φορτηγά και να μην μετράνε σαν αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης.
Άβαταρ μέλους
By fabiawrc
#891353 Κανω 1760χλμ το μηνα για την δουλεια μου Χαιδαρι-Κορωπι.Εαν βαλεις και τις υπολοιπες μετακινησεις μπορω να φτασω και τα 2.300 ευκολα.

Πλεον στην εταιρεια που δουλευω,δινουν δωρεαν φορτιση για τους υπαλληλους(πριν ηταν μονο για τα leasing)και επισης εχουμε τοποθετησει 400kw φωτοβολταικα.Παιρνω για καυσιμα 200 ευρω το μηνα τα οποια θα συνεχισω να τα παιρνω οποτε μπορω να τα βαλω δοση για αγορα ηλεκτρικου.

Εχω ενα Fabia sedan 2001 με υγραεριο,το οποιο εχει φτασει 460.000 χλμ, οποτε ηρθε η ωρα για αλλαγη.
Υπαρχει και ενα Audi TT roadster mk1 υγραεριο το οποιο θα κρατησω,οποτε δεν με νοιαζουν τα ταξιδια και το αγχος της αυτονομιας.
Το χωριο μου ειναι 200χλμ οποτε με μια 60αρα μπαταρια παω ανετα εαν θελω να παρω το ηλεκτρικο.

Η αποσυρση ειναι εως 2000 αναλογα το αμαξι?Γιατι οταν πηγα να δω το Renault 5 μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι εως 2000.Οποτε μου ειπε καλυτερα να το βαλεις στο car και οσο πιασει.

Σκεφτομαι και την λυση μτχ 2008 που παιζουν 17.000-22.500 με 50.000χλμ η C4.Παιζουν 208-Corsa αλλα ειναι μικρα.

Δινεις κατι παραπανω και πας ομως στο Dolphin με την 60αρα μπαταρια.Περιμενω προς το παρων τι θα γινει με το ΚΗ4.
Άβαταρ μέλους
By glf
#891841 Electrip και chargespot έχουν 50% έκπτωση το τριήμερο.
Ότι πρέπει, αύριο πάω Ορεστιάδα.
Άβαταρ μέλους
By glf
glf έγραψε:Electrip και chargespot έχουν 50% έκπτωση το τριήμερο.
Ότι πρέπει, αύριο πάω Ορεστιάδα.

Το πήγαινε-έλα Ορεστιάδα (και Αλεξ/πολή φαγητό και Μάκρη για μπανάκι) μου βγήκε
34,54 € σε φορτίσεις (είπαμε με 50% έκπτωση)
29,90 € διόδια ...
Πάνω από 1100 χλμ

Το καλύτερο ήταν οι φορτίσεις σε DC Electrip σε μπιτσόμπαρο στη Μάκρη. Στο πήγαινε το ζήλεψα, στο γυρισμό έριξα και μπάνιο όσο φόρτιζε (σε DC!).
Άβαταρ μέλους
By glf
#892059 Ναι να φύγει ο ιδρώτας lol
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By glf
#893122 Άλλος κοιτάει το φορτιστή και άλλος κοιτάει τις τιμές :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893125 Μακάρι ουρά 8.7 χλμ μέσα στο λιοπυρι με μονοψήφιο ποσοστό μπαταρίας. :inlove:

Όλα αυτά καθώς θα περνάει ο Ντίμης με το Κανγκου των 2 εκ χλμ σπέρνοντας ντουμάνι.

:inlove: :inlove: