Focusman91 έγραψε:ΖΑ ποια περιοχή είναι?
Meanwhile
.
Θελω καποια στιγμη να φτασω τα 666.666.
σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - σπίτιδουλειά, δουλειάσπίτι - ...

Από το μπαλκόνι στο χωριό

Εδώ αριστερά απλώνω πετσέτες και μαγιώ να στεγνώσει πριν τη μεσημεριανή βάρδια ;D :D )

Λασπούρες + λασποβροχές φεβρουαρίου

Παθαίνοντας λάστιχο στο πιο όμορφο δυνατό σημείο. Epic fail , δλδ

Στον αυχένα Κατάρας με την αντάρα μέσα

Το Aino βγάζει κ γαμw τις κοντραστάτες φώτο!
https://jimmuclarku.blogspot.com/
21 quadra έγραψε:Σημερινή στην αυλή
Είπες να αλλάξεις λάδια;
../ ___ \
(O\ | /O)
elteo έγραψε:Οχι ρε ....λάμπα.
Θα είχε βγάλει φτερά και θόλους... το αποκλείω!
../ ___ \
(O\ | /O)
Οι φωτό είναι από την επανόρθωση μιας ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ εκ μέρους μου που προκάλεσε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν τα βεντιλατέρ και να δουλεύει συνεχώς η αντλία βενζίνης, είχαν λιώσει 4 χοντρά καλώδια 3.5άρια, 3 καλώδια 0.75 των μπέκ, και 4 καλώδια 1.5 από διάφορους αισθητήρες 1 ρελές των 30Α και 1 φύσα των 30Α.
Οπότε ξηλώθηκε η μεγάλη χοντρή πλεξούδα της ECU, βρέθηκαν τα κατεστραμένα καλώδια και αντικαταστάθηκαν, επίσης ξηλώθηκε επί τη ευκαιρία και το immo που ένας από τους 3 μικρορελέδες είχε πάθει κοκομπλόκο και το αμάξι έπερνε μπροστά 3 φορές στις 5 και μου είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια.
Ευκαιρία και για ένα μικρό συμμάζεμα όπως
Αλλαγή ιμάντα χρονισμού
Τοποθέτηση άλλης εισαγωγής που είχα φτιάξει πριν 2 χρόνια
Καθαρισμός των μπέκ
Αλλαγή ορισμένων παλαιωμένων κολλάρων που είναι πολύ κρυμμένα και απαιτούν γενικό ξήλωμα
Αλλαγή μιας φούσκας ημιαξονίου
Αντικατάσταση ρουλεμάν top mount
Και ότι άλλο βρεθεί στην πορεία
Σημ: Όποιος χρειάζεται την τεχνική της φόρτισης μπαταρίας με ανάστροφη πολικότητα και την τοποθέτηση της στο αυτοκίνητο να του στείλω τις οδηγίες και φωτό με το αποτέλεσμα.
Οι φωτό είναι μικρό δείγμα της |λογοκρισία| μου, που διάβολο είχα το μυαλό μου ?
Πάντως επειδή ουδέν κακό αμιγές καλού, βρήκα την όρεξη να κάνω και άλλα πράγματα που όλο τα ανέβαλα όπως τα παλιά κολλάρα, το immo, την εισαγωγή και άλλα.

how to use print screen

Καααααλο είναι, nothing special.
< >
antonisczt έγραψε:Βενζινη Νικο,αν κρινω απο τα τασια?
Ναι, βενζίνη.
1,6 πρέπει να είναι.
Καμία 115αρια άλογα είναι? Ωραίο μοτερακι.
< >