Εχει αρκετά προσιτά τιμολόγια.
Εχει αρκετά προσιτά τιμολόγια.
Νίκος Παππάς έγραψε:dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.
Παρακαλω; Ακριβυνε;
Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;
Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο πακετο το ειχε στα 110€
1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?
Βαλε κωδικο Praktiker για 20€ εκπτωση
dimviii έγραψε:Δημήτρη για εξάμηνη οι τιμές που λες?Νίκος Παππάς έγραψε:dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:dimviii έγραψε:στην HD μπηκα να παρω προσφορα για το panda,και μου εβγαλε 10 ευρω φθηνοτερα από τα 145 που πληρωνω ηδη.
Επελεξα το βασικο πακετο ασφαλισης,αλλα θα ηθελα και την ολικη κλοπη.Την ολικη κλοπη την βαζει όμως ,με το 2ο πακετο ,που περιλαμβανει και αλλα αρκετα εκτος την κλοπης.
Πως μπορω να παρω προσφορα για το βασικο πακετο+ ολικη κλοπη μονο? Δεν θελω να παρω τηλ την Κατερινα.
Παρακαλω; Ακριβυνε;
Πριν ενα μηνα ακριβως εκλεισα με το μεσαιο πακετο στα 133€ για την Κορολλα που ειναι και 1600 και το panda στα ιδια λεφτα με εμενα στο πρωτο πακετο;
Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο πακετο το ειχε στα 110€
1ο πακετο στα 110 ευρω,2ο πακετο 135.
Καματερο, 2006 μοντελο,πανω απο 10 χρονια διπλωμα οδηγος.
να πω του g να της πει τιποτα πριν το τσιγαρο?
Βαλε κωδικο Praktiker για 20€ εκπτωση
113,18 ευρω και με το 2ο πακετο .![]()
95,5 ευρω με το βασικο.![]()
![]()
![]()
ρε |λογοκρισία| είναι υποπτα πολύ φθηνη.
dimviii έγραψε:ρε |λογοκρισία| είναι υποπτα πολύ φθηνη.
dimviii έγραψε:ναι Δημητρο για 6μηνη,εαν βαλω χρονο ερχετε ακομα πιο φθηνα.Είναι πολύ καλές τιμές, και από ότι είδα, ακόμη και το βασικό πακέτο έχει οδική, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία, τώρα αν είναι ύποπτες και οι.Κύπριοι μαζεύουν χαρτί για να ρίξουν κανόνι δεν ξέρω
πχ με το 2ο πακετο ετος 208,4
με το 1ο πακετο ετος 175,87

dimviii έγραψε:
ρε |λογοκρισία| είναι υποπτα πολύ φθηνη.
Nikos! έγραψε:Την ασφαλίζει και ξένος φορέας οπότε δεν υπάρχει θέμα.
< >

markvag έγραψε:Εγώ θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το να έχω σωστό ασφαλιστή, που να με εκπροσωπήσει σωστά και δυναμικά αν χρειαστώ κάτι (και όντως, ο αδερφός μου το χρειάστηκε και πέτυχε καλύτερη αποζημίωση από την ασφαλιστική σε ατύχημα).
Οπότε, ας πληρώνω λίγο παραπάνω, έχω ασφαλιστή που είναι πολύ καλός (και επιπλέον οικογενειακός φίλος με τους γονείς μου δεκαετίες) και το θεωρώ αυτό ως τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση θέματος.
Απολύτως λογικό να θέλει κανείς να μειώσει ένα κόστος, ιδίως την ασφάλεια του αυτοκινήτου που σε πολλούς φαίνεται ως ανούσιο έξοδο, αλλά προσωπικά φοβάμαι τέτοιες πολιτικές.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]