Αν καποτε πλουτισω, θα παρω ενα αμαξι και στην αγαπημενη μου γυναικουλα και μανα των παιδιων μου
EDDIE_147 έγραψε:Αν η Μ2 ήταν άνθρωπος.
George_Prix έγραψε:Παντως για να μη με πειτε μισογυνη, να ξερετε το εξης:Αχαχαχαχα
Αν καποτε πλουτισω, θα παρω ενα αμαξι και στην αγαπημενη μου γυναικουλα και μανα των παιδιων μου![]()
![]()
![]()
![]()
Anonymous Founder έγραψε:Και έχοντας πιει επίσης (αλλά χωρίς να μεθύσει).
224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???
.
George_Prix έγραψε:224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???
.
Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος![]()
Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!
axel12p έγραψε:Δεν θέλει και πολύ να γίνει το λάθος. Πόσο περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι το ατύχημα έγινε στις 3 τα ξημερώματα.
Εντωμεταξύ ακόμη και στο Google Maps φαίνεται να υπάρχει ένας ξηλωμένος προφυλακτήρας στο σημείο.
Στην ηλικία της, έχω αντίστοιχα κόψει δρόμο στην Καλαμαριά, επειδή θεώρησα ότι ο δικός μου δρόμος (όντας πολύ φαρδύς) είχε προτεραιότητα. Υπήρχε STOP αλλά ειλικρινά δεν το είχα δει, μιας και είχα κόντρα ήλιο.
Ακόμη θυμάμαι το σήμα της Volvo από το αστικό να έρχεται από τα αριστερά μου και τον φίλο μου δίπλα να ρωτάει "STOP δεν είχαμε;"![]()
Οι επιβάτες του αστικού πρέπει να βρέθηκαν στο παρπρίζ από το φρενάρισμα του οδηγού. Να είναι καλά ο άνθρωπος που σταμάτησε. Προχώρησα δύο στενά παρακάτω, έκατσα πέντε λεπτά να ηρεμήσω και γυρίσαμε σπίτι...![]()
Τότε θα την πληρώναμε εμείς, τώρα δυστυχώς την πλήρωσε εντελώς άδικα ο οδηγός της μηχανής.
bill33 έγραψε:Μη γίνεσαι τώρα politically correct. Άντρας είναι ήπιε κάτι παραπάνω, έκανε τις στατιστικές του μέσα στο μυαλό του και πήρε και τα ανάλογα ρίσκα.George_Prix έγραψε:224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???
.
Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος![]()
Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!
παρόλα αυτά οδήγησες.
George_Prix έγραψε:
Αντε συνεχιστε μερικοι το θεαρεστο εργο της κορρεκτιλας για να διορθωσετε την κοινωνια μας. Και την επομενη φορα που θα φατε σφηνα απο καμια χερου γυναικα, ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν θα την κυνηγησετε για να μη φανειτε κομπλεξικοι αντρες![]()
![]()
![]()
![]()
Στο λέω από τώρα πάντως. Μην ελπίζεις πολλά στο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]