Έχω καταλάβει Γιατί αλλάζουν ΟΛΟΙ αμάξια στην τετραετια που λήγει η εγγύηση (και έχουμε δικαίωμα δω να ξανά πάρουμε αφορολόγητο)
Απλά δεν αξίζει να φτιάχνεις τίποτα.
The Ace έγραψε:KiloMeater έγραψε:....Μου λένε ααααα πολύ minor-εύκολο... Αλλά θέλουμε το αμάξι 3 μέρες εδώ!!! Μα τι θα κάνουν...;
Του λέω πόσο πάει χωρίς ασφάλεια μου λέει όχι πολύ....600!!!! Τι λέτε ρε....Μου λέει άμα πας αντιπροσωπεία τα διπλά, και το πιστεύω χαλαρά...
Holy dented door Batman !!!![]()
3 μέρες και 600€ ? Και αυτό είναι το minor ? Ή δεν μας τα περιγράφεις καλά, ή εκεί που είσαι πολλαπλασιάζουν τα πάντα x3, δεν εξηγείται αλλιώς. Σε οποιοδήποτε αντίστοιχο μαγαζί εδώ, με απόδειξη και τα πάντα όλα, πάνω από 150-200€ ανά panel/ζημιά δεν χρεώνουν, ούτε και αν στο πλύνει μετά η Kate
KiloMeater έγραψε:Καλά κάποια στιγμή να σας πω για το τελευταίο μου sservice ΚΤΕΟ (εκείνο που είχα πάρει το Picasso για αντικατάσταση ντε!) το οποίο για πλάκα κόστισε 1800 ευρώ....
Έχω καταλάβει Γιατί αλλάζουν ΟΛΟΙ αμάξια στην τετραετια που λήγει η εγγύηση (και έχουμε δικαίωμα δω να ξανά πάρουμε αφορολόγητο)
KiloMeater έγραψε:... η κατεβάζω το αμάξι Ελλάδα για σερβις .
kostis20 έγραψε:KiloMeater έγραψε:Καλά κάποια στιγμή να σας πω για το τελευταίο μου sservice ΚΤΕΟ (εκείνο που είχα πάρει το Picasso για αντικατάσταση ντε!) το οποίο για πλάκα κόστισε 1800 ευρώ....
Εγώ έχω αντίθετη εμπειρία.Αν το ψαξεις λίγο θα τα κάνεις όλα πολυ οικονομικά.
Εχω όμως την απορία τι άλλαξαν στη C5 και στα ποσα χιλιομετρα για να φτάσει ο λογαριασμός 1800 ευρω?
kostis20 έγραψε:Καλα αμά ανοιξαν και καπάκι ...
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]