Από εκεί και πέρα, εμείς τη στάση θα την κάνουμε έτσι κι αλλιώς, οπότε κάποιες φορές η φόρτιση είναι στα πλαίσια "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".
.
< >
sknipper έγραψε:Ηλεκτροκίνηση, δοκίμασα νοικιάρικο για 3 μέρες (Polestar 2 170KW/78KWh που είναι όντως προσθιοκίνητο, εντυπώσεις στο Οδήγησα) και πλέον μπορώ να το πω, I am a believer. Αν δεν είσαι πλασιέ και έχεις φορτιστή στο σπίτι είναι no brainer, σχεδόν μονόδρομος. Όσο και να θέλω να είμαι petrolhead, ακόμα κι αν βγάλουν συνθετικά οικολογικά καύσιμα η ηλεκτροκίνηση είναι τόσο εύκολη και ευχάριστη αλλά και οικονομική (με φορτιστή στο σπίτι). Οι αυτονομίες πλέον είναι αξιοπρεπείς και θα γίνονται όλο και καλύτερες ενώ η φόρτιση γρηγορότερη.
Δυστυχώς ξεπερνάω διάφορα θεματάκια όπως πχ πόσο κάνει να το αγοράσεις, τι θα γίνει με τις μπαταρίες όταν παλαιώσουν, πόσο συχνά θα θέλεις πανάκριβα ελαστικά και βέβαια τι κόλπα θα σκαρφιστούν για να τα φορολογήσουν.
Αλλά για την ηλεκτροκίνηση, μέσα για μέσα!
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς όταν πήρα την απόφαση (ειδικά όταν μιλάμε για Ελλάδα τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από σεβασμό*) αλλά δε το μετάνιωσα ποτέ. Μάλιστα σε δυο χρόνια που λήγει το μίσθωμα, πάλι ηλεκτρικό θα πάρω.
* ΖΩΑ που παρκάρουν σε θέσεις φόρτισης στο Σ/Μ και ενώ θέλεις να φορτίσεις δε μπορείς...
skous έγραψε:Εγω πάντως αυτο που καταλαβα ήταν οτι ο ενας πήγε Αλντεμαρ. και ο άλλος κάπου εκει κοντα αλλα που;;;
Για δουλειά πήγα. Καμία σχέση με παραλίες (το λες και ευτυχώς βέβαια).
Τον επόμενο μήνα δε θέλω να τραβήξει για να συνεχίσει.
Πρέπει να κάνω κάτι ή αν περάσει ο μήνας πρέπει ο χρήστης να ξανακάνει μόνος του νέα πληρωμή;
"Θεωρώ πως αν είναι συνδρομή με κάρτα μπορεί αν πατήσει ακύρωση να δει ποτέ θα ακυρωθεί
Μελλοντικά προτείνω εφαρμογές που μπορείς να φτιάχνεις κάρτα ανά συνδρομή, και αν κάτι πάει στραβά την ακυρώνεις"
" Στο πεδίο "συνδρομή" τι σου βγάζει; "
glf έγραψε:Ε θα το ... πατήσω όταν επιστρέψω Ελλάδα.
Στο πεδίο "συνδρομή" στο app τι σου βγάζει;
Έχει κουμπί κάτω για ακύρωση συνδρομής οκ.
Θα το πατήσω όταν γυρίσω;)
Τι λέει από.. αεροδυναμική; lol
Πάντως το πήρα με λάστιχα 4 εποχών και πιστεύω δεν έχουν.. οικονομικό προφιλ στο πάτημα, σα χιονολάστιχα φαίνονται.
Όποιος διαθέτει ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη χώρα μας, επωφελείται ορισμένων σημαντικών παροχών. Μεταξύ αυτών είναι και η δωρεάν στάθμευση στους δήμους της επικράτειας όπου λειτουργεί το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.
Χθες πήγαμε σε ένα τοπικό φεστιβάλ στο ποτάμι και πέτυχα σκύλο στο πήγαινε (νωρίς) και μια αλεπού στο γυρισμό.