Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#867429 Εντυπωσιακοί οι χώροι αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος και το ότι βασίζεται σε συμβατικό αμάξωμα.

Άβαταρ μέλους
By skous
#867630 Έσκασε μύτη ο ηλεκτρικός και άσχημος (απέξω) countryman.

Σαν πρώτη εμπειρία, ωραίο αλλά 1-2 κλάσεις πιο κάτω απο το Τεζλα σε ευκολία χειρισμού.
Πάτημα οκ και με γκάζι δείχνει να ξεκωλλαει από το οδόστρωμα εύκολα (και είναι το single motor!!) Απο χώρους επιβατών μια χαρά.
Τα mini sounds (ήχοι που κάνει εσωτερικά (θελω να πιστεύω) κατα την επιταχυνση έχουν πολύ γέλιο, νομίζεις οτι οδηγείς το enterprise (εικάζω στο γρήγορο μοντέλο θα είναι πολύ πιο ταιριαστοί οι ήχοι)

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#867634 Στη λαίλαπα των ορθογώνιων γομαριών των 15ξερωγώ ιντσών, εμένα μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By skous
#867640 Η οθονη ειναι απλα ΟΚ…
Αλλα οταν βαλεις carplay που βγαζει ενα τετράγωνο στο κέντρο της οθονης με καμια έννοια blending με το υπόλοιπο, πονανε τα ματια σου….

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#867792 Ένας συνάδελφος είναι πολύ ευχαριστημένος που απαλλάχτηκε από την ηλεκτρική του Mercedes και πήρε μτx Mercedes E-class, "γεμίζω το ντεπόζιτο και πάω όπου γουστάρω". Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες για το αν είχε φορτιστή στο σπίτι ή όχι γιατί αυτό νομίζω είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Με πόσα το γεμίζει άραζε;
Το e class λέω

Σε πέντε λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867796 Χονδρικά με 25€ το λεπτό δηλαδή.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
kubiak έγραψε:Ή αλλιώς 120χλμ/1'...
Νομίζω είναι diesel οπότε πιο κοντά στο 150χλμ/1' :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
sknipper έγραψε:
kubiak έγραψε:Ή αλλιώς 120χλμ/1'...
Νομίζω είναι diesel οπότε πιο κοντά στο 150χλμ/1' :lol:
:lol: :lol: :lol: :metalo:

Time is money as they say...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#867806 Ford CEO Jim Farley discusses the rapid evolution of electric vehicles

Άβαταρ μέλους
By skous
sknipper έγραψε:Ένας συνάδελφος είναι πολύ ευχαριστημένος που απαλλάχτηκε από την ηλεκτρική του Mercedes και πήρε μτx Mercedes E-class, "γεμίζω το ντεπόζιτο και πάω όπου γουστάρω". Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες για το αν είχε φορτιστή στο σπίτι ή όχι γιατί αυτό νομίζω είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά.
Ζουν ανάμεσά μας….

< >