cruise control σταθερα στα 140km/h
καταναλωση : 9.1 lt / 100km
volvo S40 1.6

rocsta έγραψε:Δεν εχεις προγραμμα ε; Ή η 95αρα ειναι πολυ λιγοτερα οκτανια ή συμπτωση.
Φυσικα πρεπει να εχεις ιδιες ακριβως συνθηκες, πραγμα πολυ σπανιο, οποτε βαλε και αυτο μεσα στην εξηγηση.
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Giuseppe Busso έγραψε:Στο προηγούμενο γέμισμα στην 147, μετά από πάρα πολύ καιρό γέμισα 100άρα ΒΡ. Είχα αφήσει να ανάψει λαμπάκι για να γεμίσω όσο πιο πολύ μπορώ.
Έβγαλα ένα 10.8lt/100km σε μεικτούς ρυθμούς.
Σε αυτό το γέμισμα έβαλα πάλι 95άρα ΒΡ και με τους ίδιους ρυθμούς είμαι στα 11.6lt/100km.
Βάζω σταθερά από το ίδιο πρατήρειο και η τιμή των καυσίμων είναι 1.299 & 1.539 για 95άρα & 100άρα αντίστοιχα.
Με δεδομένο ότι ο TwinSpark της 147 είναι και παλαιάς τεχνολογίας και όχι άμεσου ψεκασμού, υφίσταται αυτή η διαφορά ή είναι σύμπτωση;;
, για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα...Κίκιζας . έγραψε:Ισως εχει να κανει και αυτο...Σε ενα βαθμο η υψηλη συμπιεση "απαιτει" υψηλοτερα οκτανια για την μεγιστη δυνατη αποδοση που μπορει να προσφερει ο κινητηρας
rocsta έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:Ισως εχει να κανει και αυτο...Σε ενα βαθμο η υψηλη συμπιεση "απαιτει" υψηλοτερα οκτανια για την μεγιστη δυνατη αποδοση που μπορει να προσφερει ο κινητηρας
Σιγά τον αγωνιστικό τον TS.
Aν η 95άρα είναι 95άρα (από αναλύσεις βέβαια έχω δει ότι ΔΕΝ είναι, οπότε έχεις ένα δίκιο), το TS δεν χτυπάει πειράκια, δεν μειώνει αβανς ο knock sensor και πάει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με 100άρα.
Αν δεν είναι (που συνήθως έτσι είναι) ή/και έχει και ζέστη τότε παίζει να κάνει διαφορά η 100άρα.
Κίκιζας . έγραψε:1) αυτο ειναι σιγουρο οτι δεν μειωνει αβανς? Με κινητηρα υψηλης συμπιεσης παντως, οταν χρησιμοποιειται 100αρα συνηθως υπαρχει διαφορα, στην χειροτερη εχει εστω λιγο καλυτερη-αμεσοτερη αποκριση.
Κίκιζας . έγραψε:2) ...παιζει επισης να κανει διαφορα αν εχει κρυο -κατω απο 10 βαθμους-, οπως αυτες τις μερες.
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]