γι αυτο και ειπα οτι στον "επι τοπου χαβαλε" κοβει τη φορα για μπαρουφες........
γι αυτο και ειπα οτι στον "επι τοπου χαβαλε" κοβει τη φορα για μπαρουφες........
Καλησπέρα σας. Θέλω να γράψω για κάτι που συνέβη στο όχημα μου και πως το Sentry με έσωσε. Έχω ένα M3 Highland SR από το καλοκαίρι, το οποίο είναι παροχή από την εργασία μου οπότε και είναι leasing. Επειδή το αμάξι κινείται σχεδόν αποκλειστικά από γκαράζ σε γκαράζ και ελάχιστα έμενε στον δρόμο, δεν είχα ορίσει το Sentry να ενεργοποιείται αυτόματα. Πριν δέκα μέρες, αντιλήφθηκα ότι είχα δυο σημαντικές γρατζουνιές στο πίσω δεξί φτερό και πίσω δεξιά πόρτα. Έμοιαζαν να είναι από κλειδί αυτοκινήτου και ήταν σίγουρο ότι είχαν γίνει κακόβουλα. Επειδή δεν είχα το Sentry ξενέρωσα αφάνταστα με την βλακεία μου και αμέσως το ενεργοποίησα. Ειχαμε πάει στους γονείς της συζύγου και μια βόλτα στην Κηφισιά. Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, μίλησα με την εταιρεία leasing ώστε να φτιάξουμε το αμάξι. Στο μεταξύ, μέχρι να συμπληρώσω τα απαιτούμενα έγγραφα, έφτασε το Σάββατο όπου και πήγαμε για γιορτή ξανά στους γονείς της συζύγου. Βγαίνοντας από το σπίτι, είδα τους υαλοκαθαριστήρες σε άσχετη θέση και νέες και μεγαλύτερες γρατζουνιές στην δεξιά μεριά. Νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου! Μπήκα στο αμάξι και είδα τα βίντεο από το Sentry και ήταν ένας γείτονας που γνωρίζαμε. Ευτυχώς δεν έκανα καμία βλακεία και απλά κάλεσα την αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε σε λιγότερο από 10 λεπτά και αφού είδαν και αυτοί τα βίντεο, μου επιβεβαίωσαν ότι μπορω να κάνω μήνυση και να τον συλλάβουν. Όπως και έγινε λοιπόν. Κατέθεσα μήνυση, έδωσα φωτογραφίες από την ζημιά και παρέδωσα στο τμήμα usb stick με τα ενοχοποιητικά βίντεο. Ο εν λόγω κύριος, πέρασε το τριήμερο στο κρατητήριο και πήγε στον εισαγγελέα. Περιμένω να δω την εξέλιξη της ιστορίας και να σας ενημερώσω. Προσοχή σε όλους μας. Ενεργοποιήστε το Sentry και διαφυλάξτε τις περιουσίες σας!
Geo f1 έγραψε:https://streamable.com/2nkclt
Να ενα δικο μου. Δεν ξερω και τι παιζει με τα πρ.δεδομενα και βρηκα ενα προγραμμα που κρυβει τις πινακιδες.Αλλα βγαζει αυτο το παπαρι στη μεση.
Στην πο#$τσα του το κοκκινο φιεστα για να μπει Α.Ο
Dimitris_P έγραψε:Ωραία, βάλε κι ένα από βραδινή βόλτα
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]