- 14 Φεβ 2024, 09:56
Dimsabas έγραψε:Πληρώνεις τόσα τέλη κυκλοφορίας και τόσα καύσιμα, ενώ έχεις και τόσα θέματα αξιοπιστίας. Ώστε να απολαμβάνεις τι;
Φαντάζομαι πως εσύ το Verso (ένα αμάξι που φτιάχτηκε για να κουβαλάει ανθρώπους και τα μπαγκάζια τους), το έχεις μονίμως, υπό όλες τις συνθήκες, φορτωμένο με 5 ανθρώπους και βαλίτσες. Γιατί αλλιώς να έδωσες τα λεφτά σου και να υπομένεις ένα αμάξι που δεν σ' αρέσει;

Για να σε εξυπηρετεί σε τί;;
Αντίστοιχα το Vitara που είχες παλιότερα έκανε το 100% των χιλιομέτρων του σε off roading, αλλιώς γιατί να υπομένεις την τραγική κατανάλωση και την κακή άνεση και ηχομόνωση (για να μην μιλήσω για το οδηγικό κομμάτι στην άσφαλτο);;
BARHonda έγραψε:markvag, βγήκες δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα να προσπεράσεις και τότε επιτάχυνε; Και τις 2 φορές;
Όχι, αν είχα βγει (αναλόγως βέβαια και που ήμουν στην προσπέραση) θα την περνούσα. Όπως πάντα, δεν είχα κολλήσει πίσω της και ξεκίνησα να επιταχύνω από τη λωρίδα μου, για να βγω με τη μέγιστη επιτάχυνση στο αντίθετο ρεύμα και να περάσω γρήγορα. Μόλις άρχισα να την πλησιάζω (και τις 2 φορές) η τύπισα επιτάχυνε.
Επειδή, δεν ξέρω για κάποιους εδώ μέσα, πείτε με τρελό, αλλά έτσι είμαι, ούτε αγώνες κάνω κάθε μέρα στο δρόμο, ούτε έχω διάθεση να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά του καθενός πίσω από το τιμόνι, δεν ασχολήθηκα παραπάνω...
Φαντάζομαι πως η τύπισα αισθάνθηκε πολύ καλά με τον εαυτό της που δεν άφησε την BMW να την περάσει.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>