Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
UnHaCkAbLe έγραψε:
The Ace έγραψε:Περιφερειακός Κατεχάκη σήμερα το πρωί, πηγμένος όσο δεν πάει, λόγω ατυχήματος 3 (ή μπορεί και 4) αυτοκινήτων στο ύψος της Καισαριανής, χωρίς θύματα μάλλον αν και είδα 2-3 νοσοκομειακά. Πιθανολογώ λόγω χιονιού κάποιος γλύστρησε και έφυγε με τα 4 στην εφαπτομένη προς τη μπαριέρα, καθώς οι μπαριέρες στο ρεύμα προς Ηλιούπολη είχαν φτάσει στο άλλο ρεύμα για σχεδόν 15 μέτρα :omg:

Αυτό που δεν λες όμως είναι ότι το πήξιμο ήταν στο άλλο ρεύμα και όχι στο ίδιο ρεύμα με αυτό που έγινε η καραμπόλα. Και τα ζώα να έχουν φτάσει την ουρά μέχρι την Ηλιούπολη, επειδή επιβραδύνουν για να δουν τι έχει γίνει.

Με κάτι τέτοια πάντως, πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι 3 στους 5 που κυκλοφορούν στο δρόμο το πρωί, απλά ψ....αρμενίζουν, ότι έχουν βγει για βόλτα. Δεν γίνεται να βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου και να σταματάς για να δεις τι έγινε στο άλλο ρεύμα πόσο μάλλον όταν ήδη έχεις φάει πάνω από 20 λεπτά να πηγαίνεις βήμα σημιωτόν μέχρι να φτάσεις σε εκείνο το σημείο. Μου φαίνεται αδιανότη καφρίλα ρε πστ μου!

Και στα δύο ρεύματα είχε πήξιμο, το ξέρω αφού είμασταν ακίνητοι προς Ηλιούπολη για κανά 20λεπτο (μέχρι να μαζέψουν τα αυτοκίνητα, να ρίξουν χώμα στα λάδια κλπ). Πάντως στο άλλο ρεύμα είδα ένα Citroen (μάλλον C4) με ελαφρώς στραπατσαρισμένη μούρη να είναι στην άκρη, και κάποια πλαστικά κομμάτια στο δρόμο, δηλαδή δεν ήταν ότι απλώς οι οδηγοί σταμάταγαν να δουν τι έγινε, πιθανολογώ ότι κάποια κομμάτια από τα αυτοκίνητα που μπλέχτηκαν πετάχτηκαν στο άλλο ρεύμα και χτύπησαν τον δύστυχο με το Citroen, και έπρεπε και αυτός να βγει από την μέση του δρόμου....
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#76627 9 παρά κάτι ψιλά, το ρεύμα προς Περιφεριακή ήταν τελείως καθαρό και η ουρά μια χαρά έφτανε μέχρι τουλάχιστον τον Καρέα ....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#76630 Μπορεί να ήταν για αυτόν με το Citroen που σου είπα, δεν ξέρω τι είχε γίνει από εκείνη την πλευρά, υπέθεσα ότι κάτι παίχτηκε με το "δικό" μας ατύχημα....την ώρα που πέρναγα από μπροστά, είδα ότι σταμάτησαν δίπλα του και 1-2 ακόμα αυτοκίνητα, δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα....ότι σταματάει ο άλλος για να δει τι έγινε, ειδικά την ώρα που βιάζεται κιόλας, είναι γνωστό κακό συνήθειο του ανθρώπου γενικότερα (δεν νομίζω ότι είναι μόνο των Ελλήνων δηλαδή...)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#76633 Σε θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο που έγινε το πρωί στην παραλιακή στο ύψος του Αγίου Κοσμά με νεκρό έναν 49χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών. Ο 35χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα αν και τραυματίστηκε, το έσκασε μέσα από το νοσοκομείο οταν του είπαν οτι θα κάνει αλκοτέστ

Ο 35χρονος τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο "Γεννηματάς". Μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στα εξωτερικά ιατρεία για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.
Οταν είπαν στον 35χρονο οτι θα υποβληθεί και σε αλκοτέστ, εκείνος το έσκασε τη στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς. Εμβρόντητοι οι διασώστες τον αναζητούσαν αλλά μάταια.
Το κακό έγινε στην παραλιακή, στο ύψος του Αγίου Κοσμά προς Γλυφάδα. Το ένα αυτοκίνητο το οδηγεί ενας 49χρονος αστυνομικός.
Το άλλο αυτοκίνητο το οποίο το οδηγεί ο 35χρονος με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πίσω από το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τα δύο οχήματα ντελαπάρουν και σκοτώνεται ακαρίαια ο αστυνομικός, ενώ τραυματίζεται ο 35χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 35χρονος, ο οποίος είναι σωματώδης και με ξυρισμένο κεφάλι δε φορούσε ζώνη
Θρήνος για τον 49χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής. Είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός με την στολή του καθώς επέστρεφε από την εργασία του μετά από νυχτερινή βάρδια.
Aυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 35χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γνωρίζουν την ταυτότητά του και τον έχουν ήδη αναζητήσει στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Ωστόσο από την ώρα που το έσκασε από το νοσοκομείο, δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
kacey έγραψε:
Επισης, περι κοντερ. Το οτι το κοντερ εμεινε να δειχνει Χ χαω, δεν λεει και πολλα πραγματα για τη ταχυτητα του ατυχηματος.

Elaborate . (Σοβαρά ρωτάω)
Άβαταρ μέλους
By kacey
#76642 χαλανε, σπανε (απο τη συγκρουση/συγκρουσεις), το οτι η βελονα δειχνει ταδε χαω δεν σημαινει οτι εκει που κολλησε, εκει εδειχνε και πριν το ατυχημα. Μπορει (και μαλιστα το πιθανοτερο ειναι) να φρεναρε πριν σκασει καπου (αρα ακομα και αν σταματησε η βελονα σωστα, πηγαινε με ακομα περισσοτερα) κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#76644 Πολλά μπορεί να συμβαίνουν και να είναι σε άσχετη θέση η βελόνα του κοντέρ Ιάσωνα, από τους κραδασμούς μέχρι και να χτυπήσεις το δέντρο ενώ είσαι στον αέρα

< using some app
Άβαταρ μέλους
By bill33
JasonLouk έγραψε:
kacey έγραψε:
Επισης, περι κοντερ. Το οτι το κοντερ εμεινε να δειχνει Χ χαω, δεν λεει και πολλα πραγματα για τη ταχυτητα του ατυχηματος.

Elaborate . (Σοβαρά ρωτάω)

Πχ να ήταν στον αέρα οι ρόδες όταν κόλλησε το κοντέρ.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#76670 Δεκτόν. Άρα πολύ πιθανό ,αν οχι σίγουρο, οτι πήγαινε με πολλά παραπάνω. :vava:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#76696 Έτσι, το κοντερ όπου και να μείνει δε σημαίνει ότι πήγαινε με τόσα. Μπορεί η ρόδα να γυρνούσε στον αέρα και εκείνη την ώρα να ήταν κολλημένο και το γκάζι (λέω εγώ τώρα) που σημαίνει ότι θα το πήγαινε στην τελική, σίγουρα δεν κολλάει στα πραγματικά χιλιόμετρα με τα οποία πήγαινε όταν προκλήθηκε το ατύχημα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
panos2171 έγραψε:Έτσι, το κοντερ όπου και να μείνει δε σημαίνει ότι πήγαινε με τόσα. Μπορεί η ρόδα να γυρνούσε στον αέρα και εκείνη την ώρα να ήταν κολλημένο και το γκάζι (λέω εγώ τώρα) που σημαίνει ότι θα το πήγαινε στην τελική, σίγουρα δεν κολλάει στα πραγματικά χιλιόμετρα με τα οποία πήγαινε όταν προκλήθηκε το ατύχημα.

Ξερουμε τι αυτοκινητο και του ποτε ηταν;
Άβαταρ μέλους
By kacey
JasonLouk έγραψε:Δεκτόν. Άρα πολύ πιθανό ,αν οχι σίγουρο, οτι πήγαινε με πολλά παραπάνω. :vava:

Οχι βρε. "Δεν μπορουμε να ξερουμε" ειναι η απαντηση. Πολυ καλυτερα να κοιταξουν στην obd (σε οποιο εχει).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#76825 Μόνο τα πολύ σύγχρονα έχουν EDR, απίθανο να έχει αυτό.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#76833 Αυτο σιγουρα δεν θα ειχε, γενικα το ειπα. Αλλα εσυ τι εννοεις edr? Δεν μιλαμε για εξειδικευμενο "μαυρο κουτι" (ή κατι τετοιο), εγω θυμαμαι ακομα και σχετικα παλια VW (Golf 4 νομιζω ηταν, επισης σε ΤΤ ή S3 πρωτης γενιας αν θυμαμαι καλα) να καταγραφουν ορισμενες βασικες παραμετρους οταν ο εγκεφαλος εβλεπε καποιο "event" (πχ ανοιγμα αεροσακου) ή ακομα και κατα τη καταγραφη στη μνημη καποιας βλαβης, και η ταχυτητα σιγουρα ηταν μια απο αυτες τις παραμετρους.