Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:Έλα μωρέ τώρα πως κάνεις έτσι πάλι ευκολότερο από το να κατεβάσεις κιβώτιο είναι

Ε ρε vorsprung durch technik που θέτε

< >

Xαχα με περιμενες στη γωνια ε? :lol: :lol:
Λοιπον πηγα και το εψαξα καλυτερα,και τελικα βγαινει αυτο το στρογγυλο με τα εργαλεια,απλα θελει προσοχη να μην γδαρεις το σαμπγουφερ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimik έγραψε:Έλα μωρέ τώρα πως κάνεις έτσι πάλι ευκολότερο από το να κατεβάσεις κιβώτιο είναι

< >

Μια μέρα όλοι VAG θα πάρετε. Τους τα έχουμε πει; Λέγε.
Απλά το καθυστερούν.

Κάνε μπίζνες με Polo ρε συ dim-tfsi :rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:

< >

Xαχα με περιμενες στη γωνια ε?
Λοιπον πηγα και το εψαξα καλυτερα,και τελικα βγαινει αυτο το στρογγυλο με τα εργαλεια,απλα θελει προσοχη να μην γδαρεις το σαμπγουφερ.
Όχι απλά ξέρω τι ανώμαλοι είναι οι γάλλοι.

@busso εγώ πάντως για κορεάτικο πάω μετά από 13 χρόνια στα vag-bmw groups

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#735362 σημερα βγηκε αξια απο το τελωνειο. 291 ευρω :metalo: γυρω στα 400-450 περιμενα.
Αυριο θα μας δωσει κωδικο πληρωμης,πληρωνουμε,παμε κτεο.
Πεμπτη εχει εργαστηρια οποτε δεν μπορει να κανει κατι.
Παρασκευη πινακιδες στο Περιστερι.Ελπιζω αυριο να εχουν ραντεβου για την Παρασκευη.
Θα τις δωσουν αυθημερον?

το παραδοξο ειναι οτι πρεπει να πας στο κτεο χωρις να εχει το αυτοκινητο πινακιδες,ουτε ειναι δυνατον να το ασφαλισεις χωρις να εχεις παρει πρωτα πινακιδες.
καλα δεν το εχουν σκεφτει αυτο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Ασφάλεια με αριθμό πλαισίου δεν παίζει?

< >

ρωτησα τον ασφαλιστη μου και δεν παιζει πλεον σε καμια ασφαλιστικη μου ειπε.
Γινοταν παλια,πλεον εχει σταματησει .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
dimviii έγραψε:σημερα βγηκε αξια απο το τελωνειο. 291 ευρω :metalo: γυρω στα 400-450 περιμενα.
Αυριο θα μας δωσει κωδικο πληρωμης,πληρωνουμε,παμε κτεο.
Πεμπτη εχει εργαστηρια οποτε δεν μπορει να κανει κατι.
Παρασκευη πινακιδες στο Περιστερι.Ελπιζω αυριο να εχουν ραντεβου για την Παρασκευη.
Θα τις δωσουν αυθημερον?

το παραδοξο ειναι οτι πρεπει να πας στο κτεο χωρις να εχει το αυτοκινητο πινακιδες,ουτε ειναι δυνατον να το ασφαλισεις χωρις να εχεις παρει πρωτα πινακιδες.
καλα δεν το εχουν σκεφτει αυτο? :hmmm:
Το είχα θίξει το θέμα παραπάνω.
Εγώ έβαλα κάποιον να το πάει με τις γερμανικές πινακίδες που είχε πάνω, έτσι μας είπαν. Ότι τάχα για το ΚΤΕΟ δεν πειράζει. Βέβαια δεν είσαι ασφαλισμένος αν γίνει στραβή. Αλλιώς λογικά βρίσκεις και πληρώνεις καρότσα να το μεταφέρει!

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#735389 ευτυχως εχω ενα κτεο πολυ κοντα στο σπιτι μου,ουτε χλμ δλδ δεν ειναι.
Απιστευτη ανοησια να σε υποχρεωνουν να πας κτεο ανασφαλιστος και χωρις πινακιδες. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#735580 βγηκε σημερα η ηλεκτρονικη πληρωμη των 291 ευρω για τοτελωνειο.
Πληρωθηκε,πηγαμε στον εκτελωνιστη πηραμε τα χαρτια,και πηγαμε στο κτεο.
Το αυτοκινητο δεν ελεγχθηκε οπως οταν περνας κανονικα κτεο,δεν ανεβηκε σε φρενομετρα/τζογομετρα κλπ.
Αυτο γιατι ειχε το κτεο της Γαλλιας πριν 15 ημερες,και απλα εδωσαν ενα χαρτι.
40 ευρω χρεωσαν .

Περναμε απο το πρωι τηλεφωνο στο Περιστερι για να κλεισουμε ραντεβου για πινακιδες δεν το σηκωσαν ποτε.
Στειλαμε μειλ απαντησαν σε μιση ωρα.Να παμε στο Πειραια (Αιγαλεου 5 και Καστορος στο λιμανι στον σταθμο του τραινου κοντα) που δεν θελουν ραντεβου μας εγραψαν. :lol:

με τις πινακιδες τι γινεταιι ρε σεις? τις παιρνεις αυθημερον,την επομενη? θελει λαδακι για αυθημερον? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#735581 Σημερα υπογραψαμε το κοντρακτ για την Γερμανιδα κλιο.Περιμενω το τελικο τιμολογιο για να κανω την πληρωμη.
Κτεο περασε φρεσκο την Δευτερα.
Μολις μου εστειλε μηνυμα ο τριμπουρδελος πωλητης που δεν πουλαει αυτοκινητα σε ιδιωτες στο εξωτερικο, οτι αλλαζουν τα εμπρος φρενα με καινουρια. :inlove:
Τον ρωτησα ευγενικα εαν το αυτοκινητο θα ειναι ''ετοιμο και απο λαδια φιλτρο'' :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Σημερα υπογραψαμε το κοντρακτ για την Γερμανιδα κλιο.Περιμενω το τελικο τιμολογιο για να κανω την πληρωμη.
Μολις μου εστειλε μηνυμα ο τριμπουρδελος πωλητης που δεν πουλαει αυτοκινητα σε ιδιωτες στο εξωτερικο, οτι αλλαζουν τα εμπρος φρενα με καινουρια. :inlove:
Τον ρωτησα ευγενικα εαν το αυτοκινητο θα ειναι ''ετοιμο και απο λαδια φιλτρο'' :shifty:
Άντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
dimviii έγραψε:Σημερα υπογραψαμε το κοντρακτ για την Γερμανιδα κλιο.Περιμενω το τελικο τιμολογιο για να κανω την πληρωμη.

Η επιμονή και υπομονή επιβραβεύεται. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Άντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς

Redmi Note 8 Pro

:lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Ove20 έγραψε:

Η επιμονή και υπομονή επιβραβεύεται. :s_thumbsup

ουτε εγω δεν το πιστευω ,οτι απο ενα μειλ στα κεντρικα που εστειλα γιατι δεν ειχα τι να κανω στο ξενοδοχειο σε ενα ταξιδι,θα μου πουλαγαν το αυτοκινητο,σε καλη τιμη,και θα μου αλλαζαν και δισκους τακακια.

Αυτο ισως ειναι ενα μαθημα για τους επομενους πιθανον αγοραστες απο εξωτερικο,οτι αγοραζουμε απο μεγαλα μαγαζια.
Μικρος μαντρας δεν υπηρχε περιπτωση να σου αλλαξει φρενα σε ηδη πουλημενο αυτοκινητο.Για ιδιωτες το ξεχνας επισης.
Μπορει να βρεις λιγο ακριβοτερη τιμη,αλλα αξιζει η σιγουρια για τα χρηματα που θα μεταφερεις,συν οτι θα παραδωσουν το αυτοκινητο σωστα.
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο και στο Γαλλικο,και στο Γερμανικο,οτι αλλαζουν φτιαχνουν οτι χρειαζεται.
Να λεμε και τα καλα των τριμπουρδελων κατα τα αλλα ξενων.