Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
Αν βρεις καλό πρόγραμμα για δήζελ πες μου. :lol:

το δικο μου θα το τεντωσω σωστα,οπως πρεπει. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kovathe έγραψε:Mας εχεις μπριζωσει ασχημα Ντιμη....

Ρε σεις μην μπερδευεστε,εγω αυτο το εκανα γιατι δεν υπαρχουν εδω τετοια αυτοκινητα.Εαν εψαχνα κατι που να υπηρχε στην τοπικη αγορα,δεν θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#734568 Θα σε χάλαγε να γλυτώσεις 2-3 χιλιάρικα που βάζουν εδώ καπέλο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:Θα σε χάλαγε να γλυτώσεις 2-3 χιλιάρικα που βάζουν εδώ καπέλο;

Βρε οχι δεν με χαλαει καθολου,αλλα εγω πηγα σε αυτη τη λυση απο σποντα, λογω της τριμπουρδελοσυνης αυτων που μου λεγανε ''σου φερω εγω απο εξω οτι θελεις''
Αφου εχασα πολλα καλα αυτοκινητα,αποφασισα να το κανω μονος μου.
Σε αλλα μοντελα δεν ξερω εαν συμφερει τοσο πολυ οσο στο δικο μου.
Να συμφερει να φερεις καλο αυτοκινητο εννοω και να ειναι αρκετα φθηνοτερο ωστε να αξιζει τον κοπο.
Προφανως θελει καλη ερευνα αγορας να δεις τα κοστη.Και θελει να ψαξεις ολες τις κυριες αγορες να δεις διαφορες.
Αυτο ειναι κατι που ειδα με τα συγκεκριμενα κλιο, ειναι οτι τελικα η Γαλλια ειναι πιο ακριβη σε σχεση με την Γερμανια και την Ιταλια.Ασχετα εαν εγω το βρηκα σε καλη τιμη στη Γαλλια.

εεεππ θυμασαι που ελεγες οτι παιζουν καλες εκπτωσεις οταν ελεγα ποσο εκανε το edition one στη Γαλλια καινουριο?
Ειχες δικιο,οταν ηρθε το αυτοκινητο και εψαχνα τα εγγραφα του,ειδα το τιμολογιο που αγοραστηκε καινουριο.
Αγοραστηκε 21.000 με τιμοκαταλογο 23.500
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#734575 Ναι ρε, πάντα παίζουν αυτά. Νομίζω μάλιστα ότι κάπου εκεί είχα γράψει ότι πρέπει να ήταν.
Μην κοιτάς τώρα που έχει στραβώσει η αγορά. Κανονικά παίζουν εκπτώσεις και 5 και 10% και παραπάνω, με πολύ σπάνιες εξαιρέσεις κάτι πολύ καινούργια μοντέλα (που και σε αυτά δίνουν έξτρα εξοπλισμό για την προώθηση)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#734747 πρεπει να επεσε απιστευτο κωλοχερο σε Διευθυντη και πωλητη απο τα κεντρικα για την αρνηση πωλησης αυτοκινητου.
Τωρα στα μειλ μου λεει,''σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια σου για να φτιαξω το κοντρακτ''?
με ρωτησε μηπως θελω να γραφει κατι συγκεκριμενο ,του ειπα οτι το μονο που με ενδιαφερει ειναι να αναφερει οτι ειναι πληρωμενο το φπα στη Γερμανια,και τα χλμ στο τιμολογιονα ειναι ακριβως ιδια με το χαρτι του TUV.
Στο αλλο απο Γαλλια εκαναν κομπλα στο Τελωνειο,γιατι τα χλμ τιμολογιου/κτεο ειχαν καπου 10χλμ διαφορα.
Ετσι μου ειπε ο εκτελωνιστης δεν πολυκαταλαβα το λογο να πω την αληθεια.

Ψαχνωντας να βρω προχθες το μειλ των κεντρικων τους,επεσα πανω σε ενα αρθρο που ελεγε για το Wahl group.
Ειναι ο παλαιοτερος εν ενεργεια ντιλερ της BMW
Εχουν ιστορια 120 ετων στο αυτοκινητο,και ο τωρινος προεδρος,ειναι η 4η γενια της οικογενειας στο τιμονι της εταιριας.
Εκτος απο τα 15 καταστηματα Ρενωλτ,εχουν και πολλα κατσστηματα BMW,MINI,FORD,SKODA,και BMW ΜΟΤΟ σχεδον ολα στην κεντρικη Γερμανια.
Κανουν 50.000 αυτοκινητα ετησιως. :omg: :dizzy:
Απιστευτα τα μεγεθη σε μεγαλες χωρες.
Ειναι μεσα στους 10 μεγαλυτερους ντιλερ στη Γερμανια.
Δλδ θα υπαρχουν και καποιοι μεγαλυτεροι. :s_omg
Φανταστειτε ντιλερ με 30-50-70κ αυτοκινητα ετησιως τι δυναμη εχουν,και τι διαπραγματευσεις μπορουν να κανουν.

Στα δικα μου,Δευτερα περναει TUV,
τα στοιχεια μου τα εδωσα,οποτε περιμενω το κοντρακτ/προτιμολογιο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#734749 αα ξεχασα,σημερα μου εστειλε και πολλες φωτο απο το κατω μερος που του ειχα ζητησει.
Το πηγανε σε ραμπα στο συνεργειο,και το φωτογραφησαν.
Ευτυχως δεν εχει ιχνος σκουριας απο κατω.Πολυ καθαρο.
Αυτο το ειχα ενα αγχος να πω την αληθεια.Ολα καλα.

Στις απο κατω φωτο φαινοταν και ο αποσπωμενος κοτσαδορος.Ειναι της westfalia.
ετσι οπως το ειδα μπορει και να μην παιρνει ρεζερβα απο κατω.Μπορεινα θελει βγαλσιμο ο κοτσαδορος.
Στης westfalia το σαιτ ελεγε οτι δεν θελει τρυπημα το αυτοκινητο.Ζαντολαστιχο για ρεζερβα σκεφτομαι να βαλω ενα απο τα χειμερινα που θα μου στειλει μαζι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Focusman91 έγραψε:Και όπως έγραψε ο Edmond αλλού, το ΧΕΟ είναι στο 576*.

< Note 8 >

λες να προλαβω το ΧΕΟ 8777? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
dimviii έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Και όπως έγραψε ο Edmond αλλού, το ΧΕΟ είναι στο 576*.

< Note 8 >

λες να προλαβω το ΧΕΟ 8777?
Αν δεν έχει δοθεί γιατί το Περιστέρι έχει παράδοση στα εκτός σειράς.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#735086 Θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα ρωτήσω περί εξαγωγής αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Αδερφός συναδέλφου από Πολωνία ανακάλυψε (δεν ξέρω πως, google μάλλον) 2 αγροτικά Datsun του 60κάτι και τα θέλει.

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... san-datsun
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... 942-nissan

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Έστω ότι είναι πλήρη χαρτιών και τα 2, γίνεται (και πως) μεταβίβαση οχήματος σε αλλοδαπό χωρίς ΑΦΜ? Για τη μεταφορά μου λέει μπορεί να κανονίσει μεταφορά εκείνος, το θέμα του προς το παρόν είναι τα χαρτιά (να είναι δηλαδή νόμιμος στη μεταφορά) και επιπλέον φωτογραφίες
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#735122 Για τα ιστορικά οχήματα συχνά υπάρχει διαφορετική μέθοδος. Μπορεί να μην έχει άδεια κυκλοφορίας, αλλά δεν του χρειάζεται. Αν φαίνεται ο αριθμός πλαισίου, ίσως να μπορεί να το κάνει καταχώρηση στην Πολωνία σαν ιστορικό όχημα με τον αριθμό πλαισίου;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
dimviii έγραψε:μιας και χρειαζεται να βλασφημίσεις

Φιξντ

Σε συνεργείο Ρενάουλτ 2 μηχανικοί χρειάστηκαν τέταρτο (μετρημένο) για να βρουν πως μπαίνουν ρεζέρβα-εργαλεία στη θέση τους.
Και αφού είδαν σε άλλο Κλειώ πως είναι η σωστή θέση για να καταλάβουν... :vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

ρε συ τωρα το ειδα τι εχουν φτιαξει :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Αυτο ειναι τελειως διαφορετικο με οτι ηξερα απο παλαιοτερα Γαλλικα.
Εχει δικιο ο Εντυς.Κοιταχτε Γαλλικη τριμπουρδελοσυνη at their finest.

σχολιο στο βιντεο

Thanks for this, didn't replace the spare wheel properly and it fell off as I was driving. I was lucky was in a quiet neighbourhood. :lol: :lol: :lol:

Μια γρηγορη ματια που εριξα στο δικο μας,μαλλον πρεπει να βγαλεις και σαμπγουφερ/ενισχυτες :s_rofl :s_rofl :s_rofl