με Passat 1.8T Tiptronic, 3πμ το πρωί Σάββατο βράδυ, γιατί την είχα κάνει από Πάτρα να γυρίσω Ξυλόκαστρο γιατί η παρέα είχε πάει σε σκυλάδικο, και εγώ γύρισα Ξυλό για χαλαρή κρέπα και ποτάκι. Μέσα στη μ@λ@κί@ μου όμως, δεν έβλεπα καν το δείκτη της βενζίνης. Ώσπου το παίρνω πρέφα με το που έχω βγει από Ξυλόκαστρο για να γυρίσω Πάτρα κατά τις 3πμ. Κ-α-ν-ε-ν-α βενζινάδικο ανοιχτό, είμαι στο λαμπάκι με το που βγαίνω από Ξυλόκαστρο (range 50km έβγαζε το trip) και με μηδέν range περίπου στο Δερβένι
The Ace έγραψε:Να βάλω και εγώ ένα "πόνο". Ξυλόκαστρο-Πάτρα περίπου 2+ ώρεςμε Passat 1.8T Tiptronic, 3πμ το πρωί Σάββατο βράδυ, γιατί την είχα κάνει από Πάτρα να γυρίσω Ξυλόκαστρο γιατί η παρέα είχε πάει σε σκυλάδικο, και εγώ γύρισα Ξυλό για χαλαρή κρέπα και ποτάκι. Μέσα στη μ@λ@κί@ μου όμως, δεν έβλεπα καν το δείκτη της βενζίνης. Ώσπου το παίρνω πρέφα με το που έχω βγει από Ξυλόκαστρο για να γυρίσω Πάτρα κατά τις 3πμ. Κ-α-ν-ε-ν-α βενζινάδικο ανοιχτό, είμαι στο λαμπάκι με το που βγαίνω από Ξυλόκαστρο (range 50km έβγαζε το trip) και με μηδέν range περίπου στο Δερβένι
![]()
Το πως τελικά κατάφερα να φτάσω Πάτρα και να βάλω βενζίνη μετά τα διόδια, πηγαίνοντας πιο αργά και από super slow motion replay δεν το έχω καταλάβει μέχρι και σήμερα. Προφανώς το λαμπάκι και ο μηδενισμός του range στα VAG σημαίνει ότι έχεις ακόμα άλλα 50-60χλμ, αλλιώς δεν εξηγείται...
Στο Σ.Ε.Α. Ακρατας γιατι δεν εβαλες?The Ace έγραψε: Προφανώς το λαμπάκι και ο μηδενισμός του range στα VAG σημαίνει ότι έχεις ακόμα άλλα 50-60χλμ, αλλιώς δεν εξηγείται...
giannik1977 έγραψε:Εχεις καμμια σχεση με Ξυλοκαστρο;
ημί-καταγωγή από Ξυλόκαστρο (Τρίκαλα για την ακρίβεια) και εξοχικό/διακοπές από όσο θυμάμαι.Focusman91 έγραψε:Και στο Δερβενι να κατεβαινες δε θα βρισκες ανοιχτο βενζιναδικο. Γιατί Διακοφτο-Ακρατα-Αιγειρα-Δερβενι-Λυγια -Λυκοπορια ΚΑΝΕΝΑ βενζιναδικο δεν ειναι ανοιχτό στην π.ε.ο. μετα τις 11 το βραδυ. Ουτε καν αυτοματο πωλητή.![]()
Στο Σ.Ε.Α. Ακρατας γιατι δεν εβαλες?
g8777 έγραψε:Επειδή μετά από σχεδόν 250k με την πολαρα είμαι έτοιμος να εκπονησω διατριβή επί του θέματος σου λέω ότι παίζει να πας και παραπάνω από 80km από την στιγμή που θα μηδενισμός το τριπ. Σε παρόμοια διαδρομή με την δική σου, 4 άτομα και a/c στα μισά χιλιόμετρα λαμπάκι αναμμένο από Αίγιο με έβγαλε μέχρι Αμφιλοχία. Βέβαια το αμάξι πρακτικά τσουλαγε μόνο του αλλά και πάλι... Πάντως κάπου 50-60 km τα βγάζει με λογική χρήση γκαζιου. Α, χίλιες πεντακοσιες μαλακιες μπορεί να έχει το πόλο, αλλά η αντλία βενζίνης θα επιζήσει ακόμα και όταν ο ήλιος γίνει άσπρος νάνος.
JasonLouk έγραψε:@Goldmund
FFS. Υπάρχει και το multiquoting

NickTG έγραψε:Στο Punto το λαμπάκι άναβε στα 7 λίτρα περίπου.
Εύκολα έβγαζε πάνω από 100χλμ εθνική.

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]