popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;
Ναι, γιατί είναι και γαμώ τα αυτοκίνητα.
popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;
Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;

Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;

popolaros έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;
fucking hell.....![]()
MIXOStsi έγραψε:popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;
Όχι...![]()
Πόσο μάλλον "και γαμώ"...
markvag έγραψε:Αλλοτριώνεσαι!![]()
![]()
Φοβάμαι μην πάρεις κανένα passat SW 1.6 tdi dsg πλέον...![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω άμεσα τουλάχιστον 15 ποστάκια στο θέμα της Giuglia για να επανέλθεις!![]()
![]()
![]()
Το προηγούμενο Α3 ήταν όντως κάτι αξιοπρεπές, αλλά όχι κάτι άλλο... Για το τωρινό δεν έχω άποψη...
Giuseppe Busso έγραψε:
Την αλήθεια λέγω ω ρε.

nido έγραψε:Μερικές φωτό από το Α3 με τον 150άρη 1.4 που δοκιμάσαμε:
Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:μονο εγω θεωρω το Α3 ενα ΜΕΤΡΙΟ αυτοκινητο για τα λεφτα που ζητανε;
fucking hell.....![]()
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος.
Έχω πάει βόλτα 122άρι χειροκίνητο. Μερικές ζουζουνιές τις έκανα.
Το τιμόνι του είναι σαφώς βελτιωμένο σε feeling σε σχέση με τα κλασσικά Golf-ωειδή. Εμένα όταν φεύγω από την Alfa 147 και πιάνω άλλο τιμόνι, όλα τα ίδια ΣΚΑΤΑ μου φαίνονται. Το δικό μου διαβάζει και τα μικρά γράμματα από ανάποδο τάληρο σφηνομένο σε άσφαλτο. Πάμε παρακάτω όμως.
Το χειροκίνητο κιβώτιο μου άρεσε. Βελτιωμένο έναντι των παλαιότερων. Δεν διεπίστωσε το κλασσικό σκάλωμα της 2ης ταχύτητας. Μου άρεσε. Είναι καλό.
ΦΡΕΝΑΡΕΣ. Κυριολεκτικά. Το παραδέχομαι το VAG. Δεν κάνει τσιγκουνιές εκεί. Στο Tiguan μου έχει δίσκους 312mm εμπρός. Μην πω |λογοκρισία| αλλά παίζει 312 να έχει και το Α3.
Εμφάνιση
Εξωτερικά είναι κλασσικό Audi. Θέλει ζάντα>17 ιντσών και led φώτα για να δείξει. Μέσα εμένα μου αρέσει. Το πιο λιτό και απέριττο εσωτερικό στην κατηγορία. Ποιότητα υλικών μάλλον η καλύτερη στην κατηγορία. Όχι μάλλον, ΣΙΓΟΥΡΑ.
Τα πιο καταπληκτικά καθίσματα στην κατηγορία. Πως κατάφεραν ρε γαμώτο να είναι σπορτίφ σε εμφάνιση και κράτημα και να είναι ταυτόχρονα τόσο άνετα;;;
Πλαίσιο-ακαμψία
Τι περιμένεις; Audi είναι. Χρημοτοκιβώτιο.
Επίσης είναι νομίζω και το ελαφρυτερο στην κατηγορία και τα 122 αλογάκια του είναι σαν 150 των αντιπάλων. Φαντάζομαι το 150 Α3 θα είναι πολύ δυνατό.
Αναδυόμενη οθόνη στάνταρ σε όλα τα Α3. Φανταστική!
1300+ για ηλιοροφη;
nido έγραψε:Για ποιους λόγους θα πηγαίνατε σε μπέμπα σειράς 1 έναντι του Α3?
GTS έγραψε:εχει 50-50 κατανομή βαρους, στριβει καλυτερα λογω πισωκινησης, εχει καλυτερο τιμονι
Έτρεξα πλήρεις μη γραμμικές δυναμικές προσομοιώσει[…]
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]