Giuseppe Busso έγραψε:Έναν ήχο κλανιάς θα μπορούσαν να τον έβαζαν, αλλά ούτε αυτό έκαναν...(
)
Περιττό. Ήξεραν ότι στη θέα και μόνο του Τ, θα ερχόταν αυτομάτως και ήχος και μυρωδιά
Giuseppe Busso έγραψε:Έναν ήχο κλανιάς θα μπορούσαν να τον έβαζαν, αλλά ούτε αυτό έκαναν...(
)
nikost έγραψε:Μιας και ψάχνω μεταχειρισμένο clio ψιλοξενέρωσα.
nikost έγραψε:Πρόσφατα οδήγησα νοικιάρικο Renault clio 1.5dci με 30.000χμ αλλά μέτρια κατάσταση.Σημείωση το αυτοκίνητο το παρέλαβα με ένδειξη check injection(με διαβεβαίωσαν οτι δεν έχει θέμα).Έκανα 1000χμ σε 3 μέρες οπότε σχημάτισα μια καλή εικόνα για το αυτοκίνητο.Ωραίο πάτημα σταθερό στο δρόμο και με καλή οικονομία καυσίμου(γνωστά για clio).Με προβλημάτισε όμως έντονα η έλλειψη δύναμης.Δε γνωρίζω αν είχε όντως πρόβλημα στα μπεκ ή ήταν η έκδοση με τα 75hp πάντως το αμάξι δεν είχε το παραμικρό ξέσπασμα ροπής στις μεσαίες που περιμένεις απο ένα dieselaki και σε συνδυασμό με το μακρύ κιβώτιο κρέμαγε για πλάκα.Άλλο ένα αρνητικό ήταν ο έντονος αεροδυναμικός θόρυβος .Ενώ ο κινητήρας ήταν πολιτισμένος μετά τα 90 km άρχιζε να ενοχλεί αρκετά.Τέλος το κάθισμα προσωπικά με κούραζε μετά τη 1μισι ώρα οδήγησης.Η αλήθεια είναι ότι η έλειψη δύναμης με ξάφνιασε.Ένα c3 1.5bluehdi που είχα οδηγήσει τράβαγε πολύ καλά.Μιας και ψάχνω μεταχειρισμένο clio ψιλοξενέρωσα.
.

Giuseppe Busso έγραψε:Μεγάφωνα με έξτρα ήχους κλπ είναι χαρακτηριστικό πρίμιουμ κατασκευαστών!dimviii έγραψε:Για τους αεροδυναμικους ηχους εχεις δικιο.Ειναι κατασκευαστικο και δεν λυθηκε σε κανενα φεισλιφτ.
Έναν ήχο κλανιάς θα μπορούσαν να τον έβαζαν, αλλά ούτε αυτό έκαναν...(
)

60-70 άντε 80 στο τσακίρ κέφι, βέβαια αρκετά ρεαλιστικά, όταν λέει "80" ίσως να πας 100, όχι όπως εδώ που λέει "40" και μπορείς να πας με 100+...

και είδα και αρκετά κινέζικα, που δεν τα ήξερα) και το πυκνότερο δίκτυο φορτιστών.
από το γραφείο ενοικιάσεων να μου στείλουν αναλυτικές χρεώσεις για φορτίσεις, διόδια, φέρι)
Σε συνδυασμό με βαθμό απόδοσης 90+% και 0 εκπομπές ρύπων δεν βλέπω κανένα λόγο να επιζήσουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης. Τόση πολυπλοκότητα, βάρος, θόρυβος, ρύποι επειδή ένα ρεζερβουάρ fossil fuel έχει 10+ φορές μεγαλύτερη αποθηκευμένη ενέργεια από ίσου όγκου μπαταρία
Οταν λυθεί αυτό το πρόβλημα (σύντομα αλλά όχι αύριο... ακόμα είμαστε μακριά και ίσως οι μπαταρίες να μην είναι η απάντηση αλλά πχ. επαγωγική φόρτιση) θα λέμε πως ζούσαμε τόσα χρόνια με τους κινητήρες του 1900
Δεν κατάφερα να το κάνω να γυρίσει με lift-off κτλ. (είχα και την οικογένεια και οι Νορβηγοί Politi δεν αστειεύονται) οπότε αυτό φαίνεται να είναι το μοναδικό mode λειτουργίας. Αν το πιέσεις (ίσως παραπάνω από τι θα ήταν λογικό σε δημόσιο δρόμο) υποστρέφει με το εμπρός εξωτερικό ελαστικό (Michelin Pilot Sport 4 πρώτης τοποθέτησης παρακαλώ 235/35/18) να λέει "φτάνει" ηχηρά
Πυκνότατο δίκτυο και πραγματικά plug-n-play λειτουργία, βγάζεις το βύσμα, το μπήγεις (sic) στο αυτοκίνητο, έτοιμος. Ούτε εφαρμογές, ούτε πιστωτικές κάρτες και όλα αυτά τα γεμάτα παιδικές ασθένειες ευτράπελα, που διαβάζουμε δεξιά-αριστερά. Και superchargers ο μικρότερος που πέτυχα ήταν 90 KW αλλά συνήθως 150 KW και κοντά στο αεροδρόμιο 250 KW (βέβαια για καθημερινή χρήση δεν ενδείκνυται τόσο μεγάλη ισχύς αλλά δεν με ένοιαζε
). Ιδού παρακάτω σταθμός superchargers στο Skei σα να λέμε ξερωγω στην Αμφιλοχία
) βέβαια πηγαίνεις αεροπορία
ένα κουμπάκι στον αριστερό μοχλοδιακόπτη των φώτων-φλας, που ο Elon μέσα στη σοφία του επέτρεψε να διατηρηθεί πάλι καλά
το πατάς για να καθαρίζει 3 φορές αλλά για άλλες ρυθμίσεις... στο τάμπλετ. Επιπλέον ο αισθητήρας υγρασίας δεν λειτουργεί σωστά, το παρμπριζ γεμάτο ψιχάλες αλλά καθαριστήρες γιοκ

Από την άλλη, ακόμα και να είχα ιδιωτική φόρτιση (που δεν έχω, άρα το ηλεκτρικό για μένα δεν "παίζει") το να αντικαταστήσω το τωρινό μου αυτοκίνητο με Tesla (είτε 3 είτε Υ) θα ήταν downgrade από τις περισσότερες απόψεις, εκτός από τις επιδόσεις και το powertrain. Ισως το Performance να είναι θεαματικά διαφορετικό, δεν ξέρω, αλλά το Long Range δεν είναι ΙΜΟ αντικαταστάτης ενός ακριβότερου, ποιοτικότερου και πιο σπορ αυτοκινήτου.
224v έγραψε:Το κατάλαβα όμως όταν στονοικιαζουν για ένα μήνα θα έπρεπε να τον ενημερώνουν τον χρήστη η να έχουν αριθμό κάρτας να χρεώνουν τις φορτίσεις με κάποιο τρόπο
.

...
; )...
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]