Anonymous Founder έγραψε:otso έγραψε:to γαμημενο το δημοσιο χρημα , ετσι και μεγαλωσεις μαυτο ειναι σαν την ηρωινη , κυλαει στο αιμα σου και σε εθιζει για παντα.
ετσι HF;
ασε οσοι το διαχειριζονται .
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως και δεν σε εχει χωσει η περιστερα πουθενα ακομα , σε ζηλευε ο χοντροκωλης;
Αχ βρε otso μου, τσάμπα συγχίζεσαι. Στην θέση που είμαι το δημόσιο χρήμα παραχωρήθηκε για να φαγωθεί από ιδιώτες. Στην κυριολεξία λοιπόν, δουλεύω για έναν ιδιώτη, που του έχει παραχωρηθεί δημόσια περιουσία, για να βγάζει φράγκα.
Επομένως, δεν ξέρω με ποιον πρέπει να τα βάλεις, όχι με εμένα μάλλον.
HF στην Ελλαδα οταν λεγαμε οτι περισσοτερες δουλειες ηταν και ειναι ακομα κρατικοδιαιτες αυτο εννοουμε, οτι δλδ ο ιδιωτικος τομεας βρισκει δουλειες απο το δημοσιο... και οχι απο αλλην ιδιωτικη εταιρια που του ζηταει μια υπηρεσια... Ετσι λοιπον μην νοιωθεις ενοχος οτι τρως τα λεφτα που κανονικα θα επρεπε να τα παιρνεις απο δημοσιο φορεα ενω τωρα παρεμβαλεται ενας ιδιωτης "λαμογιο" που κραταει κατι για την παρτη του... Δες γυρω σου, εφημεριδες που ζουν απο διαφημησεις κρατικες παραστασεις που τις επιδωτει το κρταος για πολιτιστικους λογους, δουλιτσες που μοιραζουν οι ΟΤΑ μεχρι 7000 για να γινοται απλες αναθεσεις....κ.λ.π. Αυτο ειναι και το μεγαλο μας προβλημα, τρωμε τις σαρκες μας και μαλιστα χωρις παραγωγη που να την εξαγουμε ωστε να μπαινει και κατι μεσα στη χωρα....
Π,Χ θα μπορουσαμε να προσφερουμε ιατρικες υπηρεσιες σε παρα πολους κατοικους εξωτερικου και να ερχονται εδω να μας πληρωνουν.. γιατι οντως εχουμε πολυ καλους γιατρους.... ομως με την οργανωση των νοσοκομειων μας ουτε ο Ελληνας δεν τα προτιμα αν πληρωνει η ασφαλιστικη. (προσωπικα χρησιμοποιω παντα τα δημοσια νοσοκομεια...γιατι τα εμπιστευομαι περισσοτερο..) φιλη μου με κριση ΧΑΠ την εσωσσν στο παραπεντε για δευτερη φορα.... στο Σισμανογλειο που εχω ακουσει τα καλυτερα και απο αλλους...

συνήθως άνω των 60 ετών) και θα με πετύχει χωρίς τα παιδιά στο αμάξι και θα απολαύσω... 
Τότε, δεν θα σταματάω...

Δεν ξέρω τις συνθήκες στο σημείο που λες και στην Καλαμαριά είχαμε περίεργες μονοδρομίσεις παλαιότερα (ευτυχώς έχει φτιάξει η κατάσταση σε κάποιο βαθμό πλέον), αλλά τουλάχιστον εκεί που μένω εγώ δεν τίθεται θέμα παράλογης μονοδρόμισης. Απλά είναι κάποια γίδια που βαριούνται να οδηγήσουν 100 μέτρα και να κάνουν 2 αλλαγές από 1η σε 2α παραπάνω...
, απαγορευόταν προς όλες τις κατευθύνσεις!