Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
manoliossss έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..

Δεν κάνεις λάθος σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By postruck
edmond έγραψε:Τον ελ γκαναδόρ τον έχω σταμπάρει και γω.
Άνετα 20% κάτω από την υπόλοιπη πιάτσα.
Δεν κάνει ανταλλαγές λέει.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα ελληνικό πάντως.

Είναι ο πρώην movimento,στην ίδια τοπεθεσία :iconcool: Ελληνικά έχει απο νοικιάρικα και tranfer....είναι τόσο φθηνός γιατί στο δείνει όπως είναι,αν προσέξετε καλύτερα τις φωτογραφίες.....γενικώς ψάξιμο απο κοντά.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
manoliossss έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοκίνητα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ανατολικά στη βασίλισσας ολγας,papadimitriou-cars..νομίζω έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητα ..

Ελληνικής αντιπροσωπείας μόνο leasing μπορώ να σκεφτώ, γιατί την τελευταία δεκαετία ελάχιστοι ιδιώτες αγόρασαν αυτοκίνητο και ακόμη λιγότεροι θα σκεφτούν να το πουλήσουν τώρα που οι τιμές έχουν φτάσει στον θεό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#846764 Λογική σκέψη. Να προσθέσω πως η αγορά αυτή την στιγμή κινείται με άνω του 60% (κοντά στο 70% μάλλον) σε εταιρικές πωλήσεις, ενώ και τα περισσότερα αυτοκίνητα που πωλούνται σε ιδιώτες είναι μικρά και φθηνά. Άρα, μιλάμε για μια στρεβλή αγορά, μιας και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν είναι εκδόσεις που βολεύουν το leasing.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#846768 Ευχαριστώ ολους για τη συμβο(ου)λή :s_howdy
Οντως ηταν ύποπτα χαμηλη η τιμή κια αυτό απο μονο του είναι ανασταλτικός παραγοντας.

Επαθε ζημια το Agila, οπότε πρέπει να παρω άμεσα ενα αυτοκίνητο, ή να φτιαξω το υπάρχον.
Εχει 260000 χιλιομετρα, ξεκίνησε να πίνει νερό λες και ειναι στην έρημο και ειμαι στο δίλημα αν θα το φτιάξω ή οχι.
Φλαντζα κεφαλής ειναι σίγουρα, είναι ομως πιθανό να εχει ράγισμα και το κεφαλάρι (συχνο φαινόμενο μου είπαν στον 1.3 CDTI). Ειναι ενα μινιμουμ εξοδο 1000€, με σοβαρες πιθανοτητες να αυξηθει, για ενα αυτοκινητο που εχει διαφορα θεματακια με τα περιφερειακα συστηματα (A/C, κάποιο διακόπτες, χτυπηματα γυρω γυρω κλπ).

Αρχικα ειδα ενα i10 του 2010 (1.1 diesel) με 150000 χιλ στα 5000€. Οταν ομως το ειδα απο κοντα, ειχε 435.000 χιλιομετρα και αλλαγμενη μηχανη με 150000 χωρις καποιο χαρτι.
Αντίστοιχα και κανα δυο άλλα πιο φτηνα αυτοκινητα που βρηκα κοντα, πολλα χιλιομετρα στο σκαφος, και αλλαγμενες μηχανες.

Κοιταξα για panda πετρελαιο, για να βρεις καποιο 10ετιας θελεις >7500€ και εχουν πολλα χιλιομετρα χωρις ιστορικό.

Ισως παω σε ενα ι20 που βρήκα, 10ετιας παλι, απο σχολαστικό ιδιοκτήτη (απ'οτι φαινεται) με 170000 χιλ και πληρες ιστρικο στη Hyundai. 1.1 diesel κι αυτο

Για την κορη έψαχνα, αλλά εγω "καιγομαι" τωρα να βρω ενα αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
By edmond
#846788 Αν θυμάμαι καλά, ο 1.1crdi είναι επικός σε θέματα κατανάλωσης τουλάχιστον στο i10. Κάτι 3άρια νομίζω, πόσο παραπάνω να είναι στο i20;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#846815 4.7lt/100Km τον βγάζει στο spritmonitor.
Αν ψάχνεις για πετρέλαιο, ρίξε μια ματιά και σε μοντέλα με τον 1.5d της Renault (Clio, Modus, Nissan Note, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By 106s16
axel12p έγραψε:

Ελληνικής αντιπροσωπείας μόνο leasing μπορώ να σκεφτώ, γιατί την τελευταία δεκαετία ελάχιστοι ιδιώτες αγόρασαν αυτοκίνητο και ακόμη λιγότεροι θα σκεφτούν να το πουλήσουν τώρα που οι τιμές έχουν φτάσει στον θεό.

Από τους συγκεκριμένο έμπορα αγόρασα την τελευταία πενταετία δύο αυτοκίνητα (slk '05, polo 1,2 tsi '10) τα οποία ήταν ιδιωτών, ατρακάριστα, με λίγα και ελεγμένα ΚΜ (το slk είχε κάτω από 100ΚΜ με 5 χαρτιά ΚΤΕΟ+ηλεκτρονικό service mercedes) σε άριστη γενικά κατάσταση τα οποία δεν με έχουν βγάλει καμιά απρόβλεπτη ζημιά , έχω αλλάξει πάνω από 20 μεταχειρισμένα όλα τα προηγούμενα από ιδιώτες, ήταν τα πρώτα από έμπορο και δεν το μετάνιωσα λεπτό, έχει και δικαίως το καλύτερο όνομα εμπόρου αυτοκινήτων στην Βόρεια Ελλάδα και από ότι γνωρίζω πουλάει μόνο ελληνικά αντιπροσωπίας από ιδιώτες, οι τιμές του είναι ελάχιστα πιο ακριβές από τους άλλους, αλλά μιλάμε Παπαδημητρίου= εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
axel12p έγραψε:

Ελληνικής αντιπροσωπείας μόνο leasing μπορώ να σκεφτώ

Kι όμως όχι!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#846912 Απ οσο θυμαμαι ο rocsta ειχε ελληνικα κομματια αποκλειστικα απο ιδιωτη, νομιζω οτι αγοραζει με συγκεκριμενες προδιαγραφες ( ιδιωτης, ατρακαριστο, πεντακαθαρο ιστορικο)..

https://papadimitriou-cars.car.gr/cars/view/314911357

:s_inlove

Kρατην για μενα rocsta :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#846953 Ο rocsta είναι είναι ψείρας και πολύ καλό παιδί.

Δείτε περιγραφή στις αγγελίες:

Αναφέρει κάθε λεπτομέρεια.
Έχει σύνοψη κατάστασης εξωτερικού (χάρτη)
Έχει 70-80 φωτό από κάθε εκατοστό του αυτοκινήτου
Ανεβάζει όλα τα έγγραφα του αυτοκινήτου
Περιποιείται ο ίδιος τα αυτοκίνητα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#846954 οντως κανει την διαφορα σε ολα τα επιπεδα.
Θυμαμαι τοτε που εψαχνα τα κλιο,κοιταγα ενα μπλε που ειχε,μεχρι βιντεακι που το οδηγουσε ειχε ανεβασει στην αγγελια του.
Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι τετοιοι επαγγελματιες...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Kρατην για μενα rocsta :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια , πότε θα την πάρεις επιτέλους ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
rocsta έγραψε:
axel12p έγραψε:

Ελληνικής αντιπροσωπείας μόνο leasing μπορώ να σκεφτώ

Kι όμως όχι!

Με αυτά που έγραφαν από το πρωί οι υπόλοιποι, έχω μιλήσει ήδη για σένα σε γνωστό μου που ψάχνει απεγνωσμένα να αγοράσει μεταχειρισμένο της προκοπής!

Η απορία μου αφορούσε το γεγονός πως την περίοδο της κρίσης ελάχιστοι ιδιώτες αγόραζαν αυτοκίνητο και ότι πιθανότατα εκεί που έχουν φτάσει σήμερα οι τιμές, δεν μπαίνουν στην διαδικασία να το πουλήσουν. Και η εμπειρία μου από την αγορά του μεταχειρισμένου έδειχνε ότι η αγορά είναι γεμάτη με αυτοκίνητα εισαγωγής ή από leasing, για αυτό και έκανα την συγκεκριμένη αναφορά! :)