PaNick67 έγραψε:Επίσης αυτό το δούλεμα σαν τράτα του ντίζελ δεν το αντέχω.
Νικολαε μην ξεχνας οτι κανει σκληρη προσπαθεια να κοψει το τσιγαρο ο Ντιμης. Προσεχε τα λογια σου
PaNick67 έγραψε:Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις.
Το ντίζελ στην πόλη αν κάνει μικρές αποστάσεις θα θέλει συχνά αναγέννηση το dpf.
Κι αν το αφήσεις και βουλώσει τον ήπιες.
PaNick67 έγραψε:Το υβριδικό έχει ησυχία, οικονομία, αυτοματιλα, χαλαρότητα δηλαδή.
.
Anonymous Founder έγραψε:Πάρα πολλοί ναι, άλλοι γνωρίζουν ήδη καλύτερα απ' όλους τους υπόλοιπους για διάφορα θέματα, από πολιτική μέχρι αστροφυσική, επομένως αδιαφορούν για την γνώμη τρίτων.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω πετύχει diesel σε νορμάλ τιμή που να μην ακούγεται μέσα έξω.

Zeus έγραψε:alexandros.K έγραψε:Volvo diesel απο οτι καταλαβα. Αλλά τι μοντελο και κυβικα ?
XC60 D5 MY18, είναι 2000cc και με τις 21" ζαντες (255/40). Το αναφερω γιατι με τα χειμερινα που τα εχω στη βασικη διασταση (235/55-19) πεφτει κι αλλο η καταναλωση.

)
edmond έγραψε:Εγω δεν έχω το ιιιι που έχει βγεί υποχρεωτικά τα τελευταία 2-3 χρόνια.Δοκίμασες να κατεβάσεις παράθυρο οδηγού και να φωνάξεις (ευγενικά, τι είμαστε, νεάντερνταλ?) «Συγγνώμη, να περάσω?»
Δεν φαντάζεσαι τι τραβάω με τους πεζούς που δεν με ακούνε και περπατάνε σε κάτι στενά μπροστά μου σαν τα μοσχάρια. Θα μου πεις πάτα καμιά κόρνα. Θα σου πω πως...φοβάμαι μην πάθει κανά καρδιακό καμιά γριά από το απότομο. Έχει τύχει να πηγαίνω σημειωτόν 100μ και να μην πάρει χαμπάρι ένας μπάρμπας μπροστά μου, ώσπου ένας νεαρός του είπε να κάνει στην άκρη. Ή συνήθως με σώζει(λολ) ότι παίρνει μπρος ο θερμικός(σικ) και ξαφνικά...υπάρχω στον δρόμο
, άσε που νομίζουν πως μιλάει κάποιος που περπατάει παραπίσω ή δεν ακούνε καθόλου, γερόντια mode.
και πολύ σοφά βάλανε αυτόν τον συριγμό.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]