Στο έταιρο υβριδικό, παλαιότερης γενιάς βέβαια
, 1.400κμ εδώ και 3 εβδομάδες(των διακοπών δλδ), με ΕΟ τα πρπ 800 και εκ των οποίων τα 700 με κλίμα, βγάζει ένα στρογγυλό 5άρι. Πάντα ψιλοφορτωμένο και με μπαγκαζιέρα.
, 1.400κμ εδώ και 3 εβδομάδες(των διακοπών δλδ), με ΕΟ τα πρπ 800 και εκ των οποίων τα 700 με κλίμα, βγάζει ένα στρογγυλό 5άρι. Πάντα ψιλοφορτωμένο και με μπαγκαζιέρα.
dimviii έγραψε:+περιπου 100 κιλα αποσκευες

dimviii έγραψε:σε τετοιες διαδρομες ενα κλιο μαζουτ θα το φερει γυρω στα 3,5 εως 3,8 λιτρα(100 σταθερα με 6η +κλιμα)
εαν υπολογισεις και τη διαφορα τιμης βενζινης/μαζουτ παιζει να ειναι ακομα οικονομικοτερο.
Ο γιος ηρθε στο χωριο απο Αθηνα (180 χλμ )με μεση 4 λιτρα. 130 στην εθνικη +κλιμα.Επαρχιακος τα 60 χλμ απο τα 180.Ηταν μονος του στο αυτοκινητο +περιπου 100 κιλα αποσκευες.
αυτα ολα χωρις να θελω να πω οτι δεν ειναι καλη η επιδοση του γιαρις κροςς
g8777 έγραψε:( εεπ, αμα μβρειτε καλυτερο ανθοτυρο παγκοσμιως να μου φιλησετε τον Παντελο).

MONMAN έγραψε:
Εννοείτε οτι είναι καλή κατανάλωση γιατί το YC είναι B-Suv ,ψηλό και αντι - αεροδυναμικό και το Clio δεν πιστεύω να φοράει 205/65 /16![]()
markvag έγραψε:8ρια λέειg8777 έγραψε:( εεπ, αμα μβρειτε καλυτερο ανθοτυρο παγκοσμιως να μου φιλησετε τον Παντελο).
Ανθότυρο;;;
ΑΝΘΟΤΥΡΟ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πάντα είχα απορία ποιος τρώει αυτό το πράμα...![]()
![]()
![]()
Για να μείνουμε ον τόπιξ, χθες γέμισα την μπεμπέκα και διένυσε 328χλμ με 24,33lt αμόλυβδης, δηλαδή 7,42lt/100χλμ. Συνήθως είμαι γύρω στα 7,8-8, απλά αυτά τα 328χλμ ήταν κατά βάση σε επαρχιακό ευθεία ή ανοιχτές, χαλαρές στροφές με 90-100 ταχύτητες και 6η...
Θεωρώ πως ακόμα και τα 8 είναι αξιοπρεπέστατα για ατμοσφαιρικό δίλιτρο 1,5tn που μόλις ενηλικιώθηκε (18 ετών).

dimviii έγραψε:MONMAN έγραψε:
Εννοείτε οτι είναι καλή κατανάλωση γιατί το YC είναι B-Suv ,ψηλό και αντι - αεροδυναμικό και το Clio δεν πιστεύω να φοράει 205/65 /16![]()
φοραει 205/45/17 και ειναι 1240 κιλα περιπου
καλά είχα μείνει στα 15άρια , τόσο φαρδύ λάστιχο θα είναι έκδοση τούμπανο...dimik έγραψε:8ρια λέει
Δεν ξέρετε να οδηγάτε εκεί στο νησί;
dimik έγραψε:edit: το ανθότυρο γαμει σε σαλάτες ή τυλιγμένο σε φύλο με μέλι.
< >

MONMAN έγραψε:dimviii έγραψε:σε τετοιες διαδρομες ενα κλιο μαζουτ θα το φερει γυρω στα 3,5 εως 3,8 λιτρα(100 σταθερα με 6η +κλιμα)
εαν υπολογισεις και τη διαφορα τιμης βενζινης/μαζουτ παιζει να ειναι ακομα οικονομικοτερο.
Ο γιος ηρθε στο χωριο απο Αθηνα (180 χλμ )με μεση 4 λιτρα. 130 στην εθνικη +κλιμα.Επαρχιακος τα 60 χλμ απο τα 180.Ηταν μονος του στο αυτοκινητο +περιπου 100 κιλα αποσκευες.
αυτα ολα χωρις να θελω να πω οτι δεν ειναι καλη η επιδοση του γιαρις κροςς
Το απλό yaris hatcback είναι ακόμα οικονομικότερο αλλα δεν ήθελα χαμηλό αυτοκίνητο βαρέθηκα να γδέρνω την ποδιά και να μην μπορώ να προσεγγίσω μέρη ακόμη και με μικρή υψομετρική διαφορά απο την άσφαλτο.

mousatos έγραψε:όπως τα ταξί ;
ίσως αυτά πάλι να μη εχουν πλέον dpf

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]