- 05 Σεπ 2017, 12:26
morx μην τύχει και δεν του γαμήσεις τα πρέκια.
Πριν 3 χρόνια ήμουν με το παπί Λευκάδα, τυπάς με άλλο παπί παραβιάζει προτεραιότητα και σκάει πάνω μου. Ψιλοεκδροές εγώ, αρκετή ζημιά το παπι. Με αρχίζει στο κλάμα ρε φίλε δεν έχω ασφάλεια, σε παρακαλώ, θα στο φτιάξω εγώ. Φωνάζει ενα μάστορα γνωστό μου και μου λεει κι αυτός αστο, εγγυώμαι εγώ, θα στο φτιάξω.
Λέω δε γαμιεται, τον ήξερα το μάστορα, εγώ δεν ειχα παθει τπτ σοβαρό, αστο να πάει. Εμ δεν περνάνε 2 ώρες, με παίρνει τηλέφωνο η ασφάλεια. Πάω απο κεί, και ήταν ο πατέρας του, γνωστός λαμογιοδικηγόρος (αν ήξερα οτι ήταν γιος του δεν υπήρχε περίπτωση να μην καλέσω αστυνομία).
Αρχίζει λοιπόν μία επίθεση και εγώ ξερω, δεν παραβίασε καμία προτεραιότητα, εσύ έφταιγες κλπ κλπ. Ο μπάτσος εν τω μεταξύ (γνωστός του και γνωστό σεσημασμένο αρχιδάκι) να τον σιγοντάρει και να λέει ας το ξεχάσουμε και δεν έγινε τπτ
Του λέω, δες στο σκαρίφημα και πες ποιος έχει προτεραιότητα. Μου λέει εσύ αλλά δεν έχει σημασία τώρα, αφού δεν καλέσατε ασφάλεια εκείνη την ώρα θα τρέχεις στα δικαστήρια? Του λέω ξέρεις γιατί δεν καλέσαμε? Ο γιος του είναι χωρίς ασφάλεια, για ζήτησε του τα χαρτιά να στα δώσει, να τον γράψεις κι εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο.
Εκεινη λοιπόν την στιγμή μου σκάει το αμιμητο, αυτό δεν ειναι δικιά σου δουλειά, άμα θέλω το κάνω
Κάπου εκει λοιπόν λέω δυο μέρες διακοπές μου μείνανε, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο, πήγα απ τον μάστορα και του ειπα σε μια βδομάδα θα περάσει ο πατέρας μου να πάρει το παπι, και φροντισε να ειναι ετοιμο. Προφανώς δεν πλήρωσα, αλλα ορκίστηκα ποτε ξανα να μην το αφήσω αν ξανατύχει κάτι παρόμοιο, γιατί το κερατάς και δαρμένος πάει πολύ
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΜΑΡΤΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ