710km 56.74 λίτρα αμόλυβδη, δηλαδή 8 l/100km στην αντλία, 7.3l/100km στο trip computer (ναι έχουμε κι απ' αυτό.)
< Note 9 >
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
bill33 έγραψε:Που να ξέρω πόση ώρα κάθεται εκεί;Ή πως πήγαινε μέχρι να αρχίσει να τραβάει βίντεο;
Απο την άλλη πως και δεν έχει να μετράει σε λίτρα/ωρα όταν είναι σταματημένο;
dimitris έγραψε:Αφού δείχνει μέση κατανάλωση, γιατί να γυρίσει σε λίτρα ανά ώρα; Γενικα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το αξιοπερίεργο στο βίντεο. Μάλλον μόλις έχει ξεκινήσει, προχώρησε λίγα μέτρα και ξανά σταμάτησε σε ρελαντί.
Τέλος ένα μικρό βιντεάκι ως υποσημείωση για την κατανάλωση σε ρελαντί,
Στο όχημα γίνεται χρήση air condition στο auto με κλειστά όλα τα παράθυρα.
Σταματημένος σε σημείο χωρίς σκιά, περίπου στις 6.00 το απόγευμα.
Όπως βλέπετε, το καντράν τα λέει όλα..
Δημ.Φυλακτος έγραψε:
Μεση καταναλωση σταματημενος επι ωρα τι να δειξει; δεν γκαζωνει, αμα αφησεις το γκαζι στον δρομο γυριζει στο 0
χλμ ;;;;;;
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Απο αλλον συνφορουμιτη Σκονταιο, ''οταν το οργανο μπορει να σε τρελανει"
Ρελαντι με a/c ανοιχτο.
g8777 έγραψε:Αν κατάλαβα καλά για την κατανάλωση εν γένει έχει απορία .
Αν δεν είχε μηδενίσει πρίν ξεκινήσει την μέτρηση ( και επιπλέον να χτύπησε κόφτες) τότε την ίδια απορία έχω και γω.
32 λτ ανα κατόχλμ ;;;;;;
Ή το μέγιστο που μπορεί να δείξει (στο Picasso ήταν 29,99lt/100χλμ στο Α3 της μητέρας μου έχω δει και πάνω από 40lt/100χλμ σε ακριβώς αυτό το σενάριο
)

bill33 έγραψε:Κατσε γιατι κάπου μπερδευεσαι στο εν κινήση ,
αν αφήσεις το γκάζι και βγάλεις ταχύτητα μια χαρά δείχνει κατανάλωση ρελαντί.Με ταχύτητα μέσα δεν έχει κατανάλωση η μηχανή .
alexandros.K έγραψε:Aν μηδενισεις το τριπ κομπιουτερ , κανεις ενα μετρο και σταματησεις στο ρελαντι, ετσι ανεβαινει η μεση καταναλωση.
Ολα τα αυτοκινητα το ιδιο θα εκαναν . Αμα θες να τραβηξω βιντεο και απο το δικο μου να κανει ακριβως το ιδιο
g8777 έγραψε:Τα 32 λτ/ 100 χλμ ως μέση κατανάλωση μου φαίνονται εξωπραγματικά ( αν δεν είχε μηδενίσει λίγο πριν και αν δεν έπιασε τα 80 χαω με πρώτη μαζί).
Σε πολύ μικρές αποστάσεις προφανώς...
g8777 έγραψε:Στο ρελαντί να καις μισό και κάτι λίτρο το ξέρω, μόνο στο πόλο δεν έκαιγε ποτέ.![]()
![]()
g8777 έγραψε:Δεν με απασχολεί η κατανάλωση.![]()
g8777 έγραψε:Κάτσε να το δοκιμάσω σήμερα στο Long Range.

, περίμενα αυτήν την μέρα για να κάνω σύγκριση με το iQ με το οποίο έκανα πολλές φορές την ίδια διαδρομή .
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]