Γιατί το 20 ετών Κορολλα 1,6 μου καίει 9 λίτρα στην πόλη, 9,3 με κλιματισμό και το 17 ετών Panda 1,2 καίει 7,5. Το δεύτερο δε σχεδόν μόνο σε κίνηση Αθήνας
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Πόσα κυβικά και άλογα είναι για να καίει 12+;
Γιατί το 20 ετών Κορολλα 1,6 μου καίει 9 λίτρα στην πόλη, 9,3 με κλιματισμό και το 17 ετών Panda 1,2 καίει 7,5. Το δεύτερο δε σχεδόν μόνο σε κίνηση Αθήνας
τα περισσότερα 1.6 μέσα στη πολη με βαρια κίνηση περνάνε τα 14 λιτρα (τσεκαρισμένο με primera, focus, renault).
Ενα skoda fabiα ολοκαινουργιο 1.2 εταιρικό που ειχα το 2008-20010 μικτή διαδρομή με 150 χλμ ημερησίως εκ των οποίων τα 20-30 σε βαρια κινηση δεν επεφτε ΠΟΤΕ και για κανενα λογο κάτω απο 9 λιτρα.
Αν με επιανε κοντα στα χριστουγεννα κινηση απο Βαρυμπόμπη (απο οινόφυτα ερχομουνα) αστο....εγραφε κατι απελπιστικα 11αρια...στην αντλια...
δηλαδη ακομη και αυτο...που ητανε "συγχρονο" και τρικυλινδρο με γνωμονα τη καταναλωση, αν δουλευε ταξι μεσα στην αθηνα..το 13 το ειχε σιγουρο.
NickTG έγραψε:Υποθέτω εσύ μετράς συνολική κατανάλωση μέσα στην πόλη ενώ ο Δημ. μετράει μόνο στο μποτιλιαρισμα.Μόνο στο μποτιλιάρισμα δεν γίνεται να μετρήσεις.
Εννοείται πάντως ότι οι εταιρείες δεν μετράνε σε τέτοιες συνθήκες.
Μιλώντας αποκλειστικά για μποτιλιαρισμα, τύπου 2 χιλιόμετρα σε πάνω από μισή ώρα, έχω δει μέχρι 26λ/100χλμ σε RAV4.
NickTG έγραψε:Υποθέτω εσύ μετράς συνολική κατανάλωση μέσα στην πόλη ενώ ο Δημ. μετράει μόνο στο μποτιλιαρισμα.
Εννοείται πάντως ότι οι εταιρείες δεν μετράνε σε τέτοιες συνθήκες.
Νίκος Παππάς έγραψε:Μόνο στο μποτιλιάρισμα δεν γίνεται να μετρήσεις.
Από Δευτέρα ως Παρασκευή η βασική μετακίνηση έχει μόνο κίνηση, πολλή κίνηση.
Δημ.Φυλακτος έγραψε:Απο αλλον συνφορουμιτη Σκονταιο, ''οταν το οργανο μπορει να σε τρελανει"
Ρελαντι με a/c ανοιχτο.
bill33 έγραψε:Αφού είναι σταματημένος σωστά κάνει και ανεβαίνει η κατανάλωση λίτρα/100χλμ .Καίει καυσιμο χωρίς να κινείται . Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Δημ.Φυλακτος έγραψε:bill33 έγραψε:Αφού είναι σταματημένος σωστά κάνει και ανεβαίνει η κατανάλωση λίτρα/100χλμ .Καίει καυσιμο χωρίς να κινείται . Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
Το νουμερο κοιτα καλυτερα ποσο υψηλο ειναι.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]