Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#712770 είδε ο αδερφος μου φορτιστες της δεη (ΑC 22 kw) έξω απο τα ΑΒ Ζαχάρως και Κυπαρισσίας !
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712772 Ωραία. Βλέπω είναι ενημερωμένο και το plugshare.Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712786 Όχι ακόμη, σε 3 εβδομάδες. Μάλλον με το Lexus... (εκτός κι αν τύχει να έχω στα χέρια μου το Tesla)

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Όχι ακόμη, σε 3 εβδομάδες. Μάλλον με το Lexus... (εκτός κι αν τύχει να έχω στα χέρια μου το Tesla)

< >

Κανε μας και ενα update αν εριξαν ασφαλτο στον δρομο. Το 2017 που ειχα παει εκει τον ειχαν παρατημενο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712794 Dimsabas έμπαινες;
Αυτό ή το model 3 (το model Υ δεν το βλέπω να έρχεται φέτος, σωστά;); Θεωρητικά με αυτό πατάς και λίγο M & S, λόγω και 4χ4.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#712800 Με τέτοιο λάστιχο και χωρίς ρεζέρβα, μάλλον πας για πολύ λίγο M&S.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#712803 Πλάκα κάνετε?!!! Ποιο M/S ρε αδέρφια? Αυτό έχει λιγότερο λάστιχο από το R8.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712804 Σε σύγκριση όμως με το model 3, δεν είναι έστω λίγο καλύτερα τα πράγματα σ' αυτόν τον τομέα;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#712805 Αν έμπαινα; Μα το έχει πει, ο στόχος μου είναι να αγοράσω μεταχειρισμένο Enyaq τεσσάρων ετών στα 15 χιλιάρικα.
Τώρα, το αν τα φοράει το συγκεκριμένο βοδυκιτ ή θα είναι πιο ταπεινό εμφανισιακά, θα εξαρτηθεί από τις τότε τιμές.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#712806 Αν θες να πατήσεις χιόνι και με το Model 3 με χιονολαστιχο πατάς δεν υπάρχει θέμα.
Τι ακριβως θέλεις να κάνεις;
Από εκεί και πέρα το Skoda θα είναι μάλλον πολύ πιο ανετο στο δρομο απο το 3 που ειναι γενικα σκληρό. Επισης το Skoda ειναι σαφως πιο πρακτικό απο το sedan 3.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#712817 Τα στάνταρ είναι ότι μέχρι τέλος του χρόνου πρέπει α) να πάρω κάτι 100% ηλεκτρικό. β) αξίας περίπου όσο το model 3 και γ) το λογικό είναι να αντικαταστήσει το lexus (14ετίας πια). Όλα τ' άλλα είναι σκόρπιες σκέψεις.
Σαφώς το skoda, ή κάποιο άλλο ψηλό, είναι ο λογικός αντικαταστάτης του lexus, αλλά καθότι τα model 3 και Y με θέλγουν περισσότερο, σκέφτομαι αν πράγματι χρειάζομαι το επιπλέον ύψος ή είναι κυρίως ψυχολογικό, δεδομένου ότι σοβαρό off-roading δεν κάνεις ούτε με το lexus. Χωματόδρομο το καλοκαίρι για καμία παραλία (όχι κάτι τρελό) και χιόνι καμιά φορά το χειμώνα (μία φορά στην 5ετία πήγαμε με το lexus, δε νομίζω όμως ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το model 3). Πάλι να πάω από τα ψηλά στα χαμηλά, το σκέφτομαι. Νομίζω το td θα βοηθήσει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#712821 Αν θέλεις Tesla κοιτάς το Υ. Ειμαι σίγουρος πως δύσκολα θα πας από το σούπερ πρακτικό SUV στο sedan 3.