- 03 Οκτ 2021, 20:45
Ευχαριστω kovathe!
το βρηκα απο αγγελια σε ενα σαιτ Γαλλικο σαν το car.gr
Eλεγχο δεν εκανα με ανθρωπο εκει,με διαβεβαιωσαν οτι ειναι ατρακαριστο, μου το εδωσαν και γραπτως,οπως και οτι τα χλμ ειναι τα αναγραφομενα.Αυτα ειναι αυτοκινητα που περνουν για ανταλλαγη οταν καποιος παει να παρει ενα καινουριο αουντι.
Εχουν τμημα φανοποιιας βαφης,το αυτοκινητο θα ελεγχθει απο τους ιδιους δλδ.Εαν ειναι τρακαρισμενο δεν υπαρχει λογος να το παρουν ανταλλαγη.
Υπηρξε και διαβεβαιωση και απο το κτεο,και απο το service book του αυτοκινητου,οπου ταιριαζουν τα χλμ με ημερομηνιες.
Υπηρξε εμπιστοσυνη γιατι το μαγαζι ειναι πολυ μεγαλο,135 εκατομ τζιρο το 2019,εμπορευεται μονο audi,εχουν 5 καταστηματα στο Παρισι,και ειναι απο τους λιγους που ειναι εξουσιοδοτημενοι να επισκευαζουν αουντι r8.
To συγκεκριμενο καταστημα που το πηρα εγω ειναι διπλα στο αεροδρομιο Σαρλ ντε γκωλ,και ειναι 5.800 μετρα.
Θα μου πεις ειναι εχεγγυο τα 5800 τετρ μετρα? Οχι δεν ειναι,αλλα βλεπεις οτι δεν ειναι αρπακολλατζηδες.
Προχθες μου στελνουν ενα τιμολογιο που αφορουσε το αυτοκινητο μου,αξιας 1850 ευρω.
Κοιταω βλεπω εχουν γινει καποιες εργασιες,αλλα επειδη ειναι στα Γαλλικα δεν το καταλαβαινω καλα,εκτος απο κατι λαδια φιλτρα λαδιου κλπ.
Το βαζω στο τρανσλειτ,και βλεπω οτι εχουν γινει οι εξης εργασιες.
Αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου με 5/30 λαδια 100 +φπαευρω
αλλαγη μακτρα καθαριστηρων εμπρος πισω 70 +φπα ευρω.
Βαφη εμπρος προφυλακτηρα και πισω συν τη πορτα του οδηγου.Αυτα ειχαν τιμη απο 180 ευρω το κομματι = 600 +φπα με κατι κλιψακια σκατουλακια.
γυαλισμα διαμανταρισμα και οι 4 ζαντες αξιας 660 ευρω +φπα.
ελεγχος ολου του αυτοκινητου 110 σημειων στα 45 ευρω +φπα
ενα αλλο που το αναφερουν ''revision operation systematique'' αξιας 67 +φπα
κατι σαπουνακια για το παρμπριζ,κατι καθαριστικα φρενων που χρησιμοποιησαν βγηκε η σουμα στα 1875,64 ευρω με το φπα.
Κοιταζω την επωνυμια του μαγαζιου στο τιμολογιο,δεν το εχουν κανει αυτοι.Προφανως δεν μπορουν να βαλουν αλλο αυτοκινητο πλην Αουντι σε συνεργειο/φανοποιιο/βαφειο.
Γκουγκλιζω το μαγαζι,και βλεπω οτι ειναι κοντα στο μαγαζι που αγορασα στο αεροδρομιο.
Κοιταω να δω τι μαγαζι ειναι,και βλεπω οτι ειναι συνεργειο που αναλαμβανει ανακατασκευες ιστορικων αυτοκινητων.Τετοια συνεργεια δεν ειναι ουτε φθηνα,ουτε κανουν προχειροδουλειες.Mεσα ειχαν δουλειες απο 911 παλιες,τζαγκουαρ κλπ
Αυτο ειναι το συνεργειο.
https://www.facebook.com/TinoLopesPires/Τωρα εαν μετα απο ολα αυτα,το κλιο εχει πεσει απο τον πυργο του Αιφελ και το εχουν φτιαξει,απλα παιξαμε και χασαμε.
Εδω το μαγαζι που αγορασα το κλιο.

https://www.bauerparis.fr/117-audi-paris-roissy-95
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'