Scotch έγραψε:Σχετικά με το EVO, ό,τι μου είπε λέω. Μάλιστα τον ρώτησα "ισάξιο;" και μου απάντησε "καλύτερο".![]()
ναι ε?
Scotch έγραψε:Σχετικά με το EVO, ό,τι μου είπε λέω. Μάλιστα τον ρώτησα "ισάξιο;" και μου απάντησε "καλύτερο".![]()
mousatos έγραψε:O Chris φαίνεται πως δεν έτυχε να συμμετέχει σε μάζωξη του 4Τforum Β.Ελλάδος με τσίπουρα-κρασί στο Σώγαμπρο και ανελέητο κυνηγητό μετά την οινοποσία στον Χολομώντα , μεσημεριάτικά.

Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.

Zeus έγραψε:Ολόφρεσκο. Η ανάρτησή του είναι πιο σωστή από το LR, αφού είναι πιο άνετη και με πιο σωστή απόσβεση.Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.
Τι χρονολογιας ειναι αυτο που οδηγησες? Υποτιθεται οτι τα τωρινα P εχουν πιο μαλακη αναρτηση, επομενως οι διαφορες με το LR μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλες. Το σιγουρο ειναι οτι του P εδειχνε σαν να μην εχει μεγαλη διαδρομη και ηταν αρκετα ξερο.
Obelix έγραψε:Ούτε 1000 χλμ δεν βγάζει το τεπόζιτο, δεν κάνουμε δουλειά έτσι.

Dimsabas έγραψε:Zeus έγραψε:Ολόφρεσκο. Η ανάρτησή του είναι πιο σωστή από το LR, αφού είναι πιο άνετη και με πιο σωστή απόσβεση.Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.
Τι χρονολογιας ειναι αυτο που οδηγησες? Υποτιθεται οτι τα τωρινα P εχουν πιο μαλακη αναρτηση, επομενως οι διαφορες με το LR μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλες. Το σιγουρο ειναι οτι του P εδειχνε σαν να μην εχει μεγαλη διαδρομη και ηταν αρκετα ξερο.
Dimsabas έγραψε:Τι έστειλες;
Zeus έγραψε:Dimsabas έγραψε:Zeus έγραψε:Ολόφρεσκο. Η ανάρτησή του είναι πιο σωστή από το LR, αφού είναι πιο άνετη και με πιο σωστή απόσβεση.Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.
Μακάρι γιατί το κοπάνημα ήταν πολύ έντονο.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]