- 06 Μαρ 2017, 08:40
axel12p έγραψε:Pitt έγραψε:Όπως θα έλεγε και ο Kilomeater, μνημόνια και πάλι μνημόνια γιατί μόνοι μας ούτε τα βασικά για να μην σκοτωνόμαστε δεν κάνουμε...
Κι εγώ αν ζούσα έξω με την οικογένειά μου, το ίδιο θα έλεγα... 
Ενώ τώρα που ζεις εδώ τα Μνημόνια σου φταίνε για το χάλι μας... Άντε να φύγουν οι "κακοι" οι ξένοι να σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε στους δρόμους
Τα μνημόνια εσύ τα επικαλέστηκες γιατί όπως είπες "
μόνοι μας ούτε τα βασικά για να μην σκοτωνόμαστε δεν κάνουμε", λες και τα μνημόνια λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας, ή μας επιβάλουν να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί.
Όσον αφορά το συμπέρασμά σου "
Ενώ τώρα που ζεις εδώ τα Μνημόνια σου φταίνε για το χάλι μας..." είναι αυθαίρετο και δεν ισχυρίστηκα ότι φτάσαμε ως εδώ λόγω μνημονίων. Με τα μνημόνια όμως το χάλι μας όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα θα γίνει ακόμη χειρότερο, αφού όπως είπα λόγω έλλειψης κονδυλίων ούτε η οδική σήμανση ή οι δρόμοι μπορούν να βελτιωθούν, ούτε τα μέτρα αστυνόμευσης να αυξηθούν, ούτε να περιθάλπτονται καλύτερα τα θύματα των τροχαίων!
Προφανώς δεν έπιασες το νόημα της πρότασης μου, όπως και το αντίστοιχο του Kilomeater.
Αν υπάρχει βαθύτερο νόημα που δεν καταλαβαίνω, θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια προσπάθεια να το εξηγήσεις. Αυτό με τα μνημόνια και το άλλο ανεκδιήγητο "
Κίμ, πάτα το κουμπί" υπονοούν ότι για όλα τα κακά "
φταίνε οι άλλοι" και αφού δεν υπάρχει σωτηρία, γ@μήστε τους!
Εμείς φυσικά πάντα είμαστε Παναγίες! Ποτέ δεν παραβιάζουμε τον ΚΟΚ, ποτέ δεν έχουμε οδηγήσει μετά από γλέντι, ποτέ δεν τρέχουμε, ποτέ δεν φταίμε στα ατυχήματα, ποτέ δεν ζητήσαμε να μην κοπεί απόδειξη για να γλυτώσουμε τον ΦΠΑ, ποτέ δεν βάλαμε μέσον για να περάσουμε καλύτερα στον στρατό, ποτέ δεν αφήσαμε σκουπίδια έξω από κάδο, ποτέ δεν παρκάραμε παράνομα και ότι άλλο βάλει ο νού σου. Οι άλλοι μας έφεραν σ' αυτό το χάλι...
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
I hooked up my accelerator pedal to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop and I'm gone...