kacey έγραψε:Για να μπορει να ειναι διπλης κυκλοφοριας η Πειραικη χωρις προβληματα, πρεπει να εφαρμοζεται ΑΥΣΤΗΡΑ η απαγορευση σταθμευσης σε ολη τη μια πλευρα της* (πλευρα θαλασσας) και σε πολλα κομματια ΚΑΙ στην αλλη (πλευρα που ειναι τα κτιρια) γιατι πολυ απλα ειναι στενος δρομος που εξυπηρετει μεγαλο φορτο οχηματων (ακομα και τωρα, φαντασου και χ2 - ισως και παραπανω - με διπλοδρομηση εκ νεου) και αυτο δεν αλλαζει.
ΜΟΝΟ με αυτήν την προϋπόθεση εννοούσα, αλλά μετά ξύπνησα, θα μου πεις (και με το δίκιο σου άλλωστε)...
*οπου βεβαια εκαναν την υπερτατη |λογοκρισία|: απο 5 λωριδες μονοδρομος, στα μισα γινεται διπλης κατευθυνσης και οι 5 λωριδες γινονται 2 (-1 η λεωφορειολωριδα = μια λωριδα για νομιμη χρηση ΙΧ). Λες και τους ειπαν "καντε μας ενα σεμιναριο που να εξηγει την λεξη <<μποτιλιαρισμα>>"...
Ένα θέμα πολυσυζητημένο στο παλιό φορουμ.
Έστω ότι τρώω κλήση για παράνομη στάθμευση με πρόστιμο 80€. Προφανώς δεν είμαι εκεί για να μου τη δώσει ο τροχαίος αλλά την αφήνει στο παρμπρίζ.
Αν πληρωθεί σε δέκα μέρες είναι το μισό ποσό. Ωραία.
Τι γίνεται σε περίπτωση που την πάρει κάποιος εξυπνάκιας να τη βάλει στο δικό του παράνομα σταθμευμένο, λιώσει από τη βροχή, την πάρει ο αέρας κλπ κλπ.
Σου έρχεται συστημένο να πας να πληρώσεις.
Το θέμα είναι: ισχύει η έκπτωση 50% για δέκα ημέρες από την παραλαβή του συστημένου; Ή πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό;
Νομιζω στο Λονδίνο είχα δει κλήση εντος νάυλον περιβληματος;
giannik1977 έγραψε:Νομιζω στο Λονδίνο είχα δει κλήση εντος νάυλον περιβληματος;
Σωστά είχες δει, ούτε ξεκολλάει, ούτε βρέχεται.
giannik1977 έγραψε:Δεν ειμαι 100% σιγουρος , αλλα ακομα κ να βεβαιωθει στην Δ.Ο.Υ το ποσο της κλησης παραμενει το ιδιο , δεν παιρνει δηλαδη προσαυξηση..(μην μπερδευεσαι με τις παλιες κλησεις που πηγαιναν σε δικασιμο Πταισματοδικειου κ εκει επεφτε 92% προσαυξηση..)
εγω ειμαι αρκετα σιγουρος οτι εφ'οσον παει στον ιδιοκτητη με συστημενη = "την πηρε στα χερια του", τοτε αν περασει η προθεσμια που αναφερει η επιστολη ---->εισπραξη οφειλων δημοσιου. Απο εκει και περα αρχιζουν οι προσαυξησεις.
Ελπίζω να σταματήσει σήμερα στο πρώτο κατάστημα να τα προμηθευτεί.