Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:Τοσο καιρο αποκλιμακωνοταν το πετρελαιο αλλα η τιμη στο 1,80+
μολις τσιμπησε το αργο ....σβιιιιν και οι τιμες :superman:

Περίεργο, γιατί να γίνεται αυτό άραγε;; :hmmm: :hmmm:

Μάλλον θα φταίει πως ο δήμος Άνω Κωλοπετεινίτσας πήρε 5 συμβασιούχους στην καθαριότητα με βύσμα για 8μηνο με τον βασικό μισθό. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906241 Σήμερα το διεσελ τσίμπησε 8 με 10 λεπτούλια, όντας σχεδόν στα ίσια με τη μπετζίνα των πρπ 1.95
Με τις υγείες μας :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#906276 Κάτι για επιδότηση 10 λεπτά στη βενζίνη μέχρι τέλος Αυγούστου δεν είχε πει ο Κούλης πριν μερικές ημέρες;
Εχει εφαρμοστεί αυτό; Ή περιμένουμε την απόφαση;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Bayern7 έγραψε:Κάτι για επιδότηση 10 λεπτά στη βενζίνη μέχρι τέλος Αυγούστου δεν είχε πει ο Κούλης πριν μερικές ημέρες;

Εφαρμόστηκε 14/7....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
BARHonda έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κάτι για επιδότηση 10 λεπτά στη βενζίνη μέχρι τέλος Αυγούστου δεν είχε πει ο Κούλης πριν μερικές ημέρες;

Εφαρμόστηκε 14/7....

Δηλαδη τωρα θα ήμασταν 2,1 euro/lt ;;;;
Καλά κρασια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#906361 Τι έγινε ρε παιδιά; 2.05 έβαλα ντίζελ εχθές και σήμερα είδα πήγε 2.20. eko avio. Πάντα ήταν πιο φθηνή κι από την απλή αμόλυβδη. Αισχροκέρδεια;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906363 Και γω έβαλα πριν λίγο σελλ με 1.96 και η αμόλυβδη είναι στο 1.98
Το ότι τον επόμενο μήνα γίνεται η πλειονότητα των ελλ μετακινήσεων μέσα στο χρόνο καθόσον διακοπές αφού, το θεωρώ καθαρά συμπτωσάρα.
Όταν έγινε το πρώτο μπράφ με τον πόλεμο και έφτασε και πέρασε το 2ευρω, υπήρξαν κάποια αντανακλαστικά aka 20cent επιδότησης-->χτύπαγε κάπως και οι άριστοι αποφάσισαν να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο-->γελάμε.
Τώρα πχιά το συνηθίσαμε, 2ευρω μέχρι...οπότε αφού ελαμωρέτώρατιείναιένα2ευρωαφούπόλεμοςξέρωγω γέμισετώραναπαςστιςδιακοπάρεςσουκαιμηνασχολείσαι.
Με τις υγείες μας :s_howdy
:rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#906379 Σιχαίνομαι τη μυρωδιά όλων των υγρών καυσίμων .
Άβαταρ μέλους
By glf
#906404 Εγώ χθες πήγα Καλαμπάκα για καφε και να δω το νέο κομμάτι.
Με πείραξε το διόδιο ειναι η αλήθεια lol
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:Σιχαίνομαι τη μυρωδιά όλων των υγρών καυσίμων .

Ποιος σου ειπε να αφησεις την πολυθρονα του οδηγου λεωφορειου και να βαζεις μπενζινα στα αεροπλανα ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#906409 πολλά τα λεφτά otso .
Σχεδόν όλα τα αεροπλάνα που προσγειώνονται ανεφοδιάζονται με καύσιμο . Έχει τρεις εταιρίες ανεφοδιασμού σε μας , άρα η δουλειά μοιράζεται και τους βλέπω πιο χαλαρούς . Πάνε στα αεροπλάνα . ανοίγουν την κάνουλα και την αράζουν στη σκιά για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να αδειάσουν οι 7 τόνοι κηροζίνης.
Σκεφτόμουν το χειμώνα να βγάλω ένα διπλωματάκι για βυτίο αλλά μετά το χθεσινό περιστατικό μοκροσύγκρουσης και διαρροής στην πίστα , το ξανασκέφτομαι . Αλάρμ , πυροσβεστικά , αφρός , δεν έχω καμία όρεξη να γίνω λαμπάδα παρά τα 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα.
Ο προϊστάμενος φώναζε στον ασύρματο πέρνα- πέρνα από δίπλα , εγώ άραξα στα 150 μέτρα και περίμενα να κοπάσει η ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
glf έγραψε:Εγώ χθες πήγα Καλαμπάκα για καφε και να δω το νέο κομμάτι.
Με πείραξε το διόδιο ειναι η αλήθεια lol

Χαρα στο κουραγιο σου με την αμολυβδη και το μαζουτ στα 2 € lol
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:πολλά τα λεφτά otso .
Σχεδόν όλα τα αεροπλάνα που προσγειώνονται ανεφοδιάζονται με καύσιμο . Έχει τρεις εταιρίες ανεφοδιασμού σε μας , άρα η δουλειά μοιράζεται και τους βλέπω πιο χαλαρούς . Πάνε στα αεροπλάνα . ανοίγουν την κάνουλα και την αράζουν στη σκιά για κάνα δεκάλεπτο μέχρι να αδειάσουν οι 7 τόνοι κηροζίνης.
Σκεφτόμουν το χειμώνα να βγάλω ένα διπλωματάκι για βυτίο αλλά μετά το χθεσινό περιστατικό μοκροσύγκρουσης και διαρροής στην πίστα , το ξανασκέφτομαι . Αλάρμ , πυροσβεστικά , αφρός , δεν έχω καμία όρεξη να γίνω λαμπάδα παρά τα 2-2,5 χιλιάρικα το μήνα.
Ο προϊστάμενος φώναζε στον ασύρματο πέρνα- πέρνα από δίπλα , εγώ άραξα στα 150 μέτρα και περίμενα να κοπάσει η ιστορία.

Θα σε χάλαγε ένα
Εικόνα
Το είδα προχθές στο Bristol,θηρίο.
https://www.oshkoshairport.com/arff-trucks/striker-6x6
https://www.bristolairport.co.uk/corpor ... e-vehicle/
Άβαταρ μέλους
By bebes
#906491 όλως περιέργως, το υγραέριο είναι πολύ φτηνό (σε σχεση με τα άλλα κάυσιμα) τον τελευταίο καιρο των ψηλών τιμών.
Χθες εβαλα με 0,91€ ενω μεχρι 2-3 μερες πριν ηταν 4 λεπτα φτηνότερο. Δηλαδη βρίσκεται στο 45% περιπου της τιμης της αμόλυβδης ενω πριν τους βομβαρδισμους ήταν στο 55-60%.

Πετρελαιο εχω ακομα στο σουμπαρου με 1,5€ που γεμισα μολις γυρισα απο Πελοπόννησο. Θα μου κακοφανει πολύ που θα βαλω τωρα με 2€ :lipsealed: