Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#94860 Η Νίτσα που εδώ και 1 χρόνο αποτελεί το μοναδικό αμάξι της οικογένειας, βρίσκεται στο 11 - 11,5 / 100χλμ... :dizzy: :lipsealed: :protest:

Εξαίρεση το τελευταίο ρεζερβουάρ που έφαγε κάτι μποτιλιαρίσματα και κυμαίνεται λίγο πάνω από το 12...

Ευτυχώς δεν κάνω πάνω από 500χλμ / μήνα, μιας και θέλω μόνο 22χλμ για το καθημερινό πήγαιν' έλα στη δουλειά, οπότε μπορώ να γράφω για τέτοια νούμερα χωρίς να χτυπάω το κεφάλι μου στο τραπέζι του υπολογιστή... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#95101 Έχω κάνει 12.000 χλμ τους τελευταίους 6 μήνες. Τις τελευταίες 5 βδομάδες 4 φορές Σόφια-Βουλγαρία.
Για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα "πετάγομαι" σε ένα γραφικό χωριουδάκι 12 χλμ από δω.
Πετρέλαιο και πάλι πετρέλαιο , 5 λίτρα στα 100.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#95110 Δεν έχει να λέει κάτι. Η επιλογή είναι κακή

Δεν κοιτάς τι εχεις πριν αλλά τι θες να κανεις με αυτό που σκέφτεσαι να παρεις
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#95112 Σιγά μην το έπαιρνα για να γράφω χλμ μέσα στην Αλεξανδρούπολη.
Έχει την κατάλληλη ιπποδύναμη για το σκάφος του. Όλα τα άλλα της toyota ήταν βαρύτερα.
By the way , alex-Sofia είναι 370 χλμ αν ξέρεις τα μονοπάτια, normal απόσταση .
Άβαταρ μέλους
By iceman
#95139 Μια χαρά ταξίδια κανει το yaris. Παει πολύ ξεκουραστα. Έχοντας πετρέλαιο κανεις χιλιομετρα ανετα δεν σκέφτεσαι το κοστος. Πιο πολύ πληρώνω διόδια παρα καύσιμο. Μακάρι να είχα περισσότερο χρονο να κάνω πιο πολλά ταξίδια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
popolaros έγραψε:Δεν έχει να λέει κάτι. Η επιλογή είναι κακή

Δεν κοιτάς τι εχεις πριν αλλά τι θες να κανεις με αυτό που σκέφτεσαι να παρεις

ποπ μια χαρα ειναι ρε συ.Το εχω νοικιασει 2 φορες στη Κρητη,και μεχρι 2,5 ωρες σερι που εκανα, ηταν μια χαρα.Ταξιδευει πολυ ανετα στα 140-160χλμ/ωρα.
Μπορει να μην ειναι μοντεο,σειρα 3,αλλα μια χαρα κανει ταξιδια,γρηγορα και ασφαλεστατα.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#95145 ολα τα αυτοκινητα εχουν σαν βασικο σχεδιασμο να κανουν μερικα πραγματα

το γιαρις σχεδιαστηκε να δουλευει καλα μεσα στην πολη και να κανει και μερικα ταξιδακια εκτος πολης αν χρειαστει. ΟΧΙ το αντιθετο.
Άβαταρ μέλους
By revpm
#95151 Μην ξεχνάμε οτι σε θέματα όπως αυτό της κατανάλωσης, παίζει τεράστιο ρόλο η οδηγική συμπεριφορά!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
popolaros έγραψε:ολα τα αυτοκινητα εχουν σαν βασικο σχεδιασμο να κανουν μερικα πραγματα

το γιαρις σχεδιαστηκε να δουλευει καλα μεσα στην πολη και να κανει και μερικα ταξιδακια εκτος πολης αν χρειαστει. ΟΧΙ το αντιθετο.

Ήταν μια μή προγραμματισμένη αγορά , μου τρακάραν άσχημα το matiz και με καθυστερούσε η ασφαλιστική του τυφλού που" δεν με είδε "στη διασταύρωση . Να το φτιάξω από μόνος μου θα μου έβγαινε πάνω από 1000άρικο και θα έπαιρνα ούτε 500e σαν ολική αξία αυτοκινήτου από αυτούς.
Χρειαζόμουν άμεσα αυτοκίνητο.
Ήταν ένα από τα ελάχιστα μοντέλα ετοιμοπαράδοτο και υπο τις δεδομένες συνθήκες η καταλληλότερη επιλογή.
Δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του xenos , συμβαίνουν και έκτακτα.
Το megane dci που με ενδιέφερε είχε 3 μήνες αναμονή .
Άβαταρ μέλους
By xenos
#95214 Μην δικαιολογείσαι! Ότι κ να κανείς, θα σε κράξει.

< >