Παρκάρει όπου βρεί, όπως νά΄ναι, με 30-40εκ να εξέχουν. 1-2 φορές την εβδομάδα, το αφήνει και πάνω σε στροφές, είτε μισό στον ενα δρόμο -μισό στον άλλο, είτε στον ένα δρόμο αλλά καλύπτοντας και 2 μέτρα του άλλου (κάθετου). Για να στρίψεις, πρέπει να κάνεις 2-3 μανούβρες.
Επίσης, σε μονόδρομο κινείται ανάποδα, για να αποφύγει κύκλο 200μ, <1 λεπτό διαφορά, διότι δεν υπάρχει κίνηση στο συγκεκριμένο τετράγωνο. 2-3 φορές είχα δεί το αυτοκίνητο κινούμενο ανάποδα, αλλά απο μακρυά.
Θα μου πείτε, "τι αληταράς-παλιομ@λκς είναι αυτός?"
Μιά μέρα πλησίασα το αμάξι (ένα SUV Subaru 10ετίας+) και, ω του θαύματος: Καρτελα εισόδου στα ΤΕΙ ΑΘήνας, (διδακτικό-διοικητικό προσωπικό, δεν ξέρω), οπότε κατάλαβα γιατί το παίρνει μετά τις 09:00 και συνήθως επιστρέφει 17-18:00.
Είχα την απορία να τον δώ και στη φάτσα, και την περασμένη Τετάρτη τον πέτυχα 17:15 (μάλλον στο σχόλασμά του) πηγαίνοντας εγώ κανονικά στο μονόδρομο κι αυτός ανάποδα.
55άρης, γυαλάκιας χαμένος, απ΄αυτούς που διάβαζαν πολύ, τους έφαγε η μ@λ@κία αλλά τι να κάνει, πρέπει και να οδηγεί ο καημένος, ... δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Περίμενα κάποιον "μαγκίτη", λόγω οδηγικής συμπεριφοράς.
Ανοιξα το παράθυρο, γιατί ούτε στην άκρη δεν έκανε οπότε έκανα εγώ και του είπα : "Αίσχος, παρκάρεις συνέχεια όπου γουστάρεις και πάς κι ανάποδα, ενώ ξέρεις ότι απαγορεύεται".
Ούτε με κοίταξε, έκανε πλήρως την πάπια.
Οταν γύρισα, το είχε πάλι παρκάρει στη μέση του πουθενά.
Αυτός ο τύπος λοιπόν τριγυρνάει στα Πανεπιστήμια, με τέτοιο χαρακτήρα και συμπεριφορά. Γιατί αν είχε μόνο χαμηλό οδηγικό iq αλλά στη δουλειά του είναι διάνοια, θα πάρκαρε μόνο άσχημα αφού "δεν μπορεί να τα καταφέρει ο δύστυχος", τουλάχιστον όμως δεν θα πήγαινε μονίμως ανάποδα. Αυτό σημαίνει ότι συνειδητά μας γράφει χοντρά !!!
Απογοήτευση πλήρης, ειδικά αν διδάσκει....

ΥΓ: Τα ίδια θα έγραφα, αν είχε πχ Καρτέλα εισόδου στο Πεντάγωνο. Στρατιωτικός που--αν συμπεριφέρεται έτσι- σίγουρα θα διοικεί και δια του παραδείγματος....