Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#53014 Υπάρχει τύπος στη γειτονιά, ο οποίος :
Παρκάρει όπου βρεί, όπως νά΄ναι, με 30-40εκ να εξέχουν. 1-2 φορές την εβδομάδα, το αφήνει και πάνω σε στροφές, είτε μισό στον ενα δρόμο -μισό στον άλλο, είτε στον ένα δρόμο αλλά καλύπτοντας και 2 μέτρα του άλλου (κάθετου). Για να στρίψεις, πρέπει να κάνεις 2-3 μανούβρες.
Επίσης, σε μονόδρομο κινείται ανάποδα, για να αποφύγει κύκλο 200μ, <1 λεπτό διαφορά, διότι δεν υπάρχει κίνηση στο συγκεκριμένο τετράγωνο. 2-3 φορές είχα δεί το αυτοκίνητο κινούμενο ανάποδα, αλλά απο μακρυά.
Θα μου πείτε, "τι αληταράς-παλιομ@λκς είναι αυτός?"
Μιά μέρα πλησίασα το αμάξι (ένα SUV Subaru 10ετίας+) και, ω του θαύματος: Καρτελα εισόδου στα ΤΕΙ ΑΘήνας, (διδακτικό-διοικητικό προσωπικό, δεν ξέρω), οπότε κατάλαβα γιατί το παίρνει μετά τις 09:00 και συνήθως επιστρέφει 17-18:00.
Είχα την απορία να τον δώ και στη φάτσα, και την περασμένη Τετάρτη τον πέτυχα 17:15 (μάλλον στο σχόλασμά του) πηγαίνοντας εγώ κανονικά στο μονόδρομο κι αυτός ανάποδα. :dizzy:
55άρης, γυαλάκιας χαμένος, απ΄αυτούς που διάβαζαν πολύ, τους έφαγε η μ@λ@κία αλλά τι να κάνει, πρέπει και να οδηγεί ο καημένος, ... δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Περίμενα κάποιον "μαγκίτη", λόγω οδηγικής συμπεριφοράς.
Ανοιξα το παράθυρο, γιατί ούτε στην άκρη δεν έκανε οπότε έκανα εγώ και του είπα : "Αίσχος, παρκάρεις συνέχεια όπου γουστάρεις και πάς κι ανάποδα, ενώ ξέρεις ότι απαγορεύεται".
Ούτε με κοίταξε, έκανε πλήρως την πάπια.
Οταν γύρισα, το είχε πάλι παρκάρει στη μέση του πουθενά.
Αυτός ο τύπος λοιπόν τριγυρνάει στα Πανεπιστήμια, με τέτοιο χαρακτήρα και συμπεριφορά. Γιατί αν είχε μόνο χαμηλό οδηγικό iq αλλά στη δουλειά του είναι διάνοια, θα πάρκαρε μόνο άσχημα αφού "δεν μπορεί να τα καταφέρει ο δύστυχος", τουλάχιστον όμως δεν θα πήγαινε μονίμως ανάποδα. Αυτό σημαίνει ότι συνειδητά μας γράφει χοντρά !!!
Απογοήτευση πλήρης, ειδικά αν διδάσκει.... :x

ΥΓ: Τα ίδια θα έγραφα, αν είχε πχ Καρτέλα εισόδου στο Πεντάγωνο. Στρατιωτικός που--αν συμπεριφέρεται έτσι- σίγουρα θα διοικεί και δια του παραδείγματος.... :roll:
Άβαταρ μέλους
By fiat127
#53036 Δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα εμεις εχουμε εδω στη γειτονια εναν θεο,ο οποιος αφενος βαζει μπροστα στο σπιτι του ντεκεκεδες γλαστρες κλπ για να κραταει θεση,αλλα περα απο αυτο εχει διεκδικησει και κατοχυρωσει με το ετσι θελω και τις θεσεις μπροστα απο το σπιτι της γειτονισσας(που δεν εχει αυτοκινητο),φυσικα χωρις να τη ρωτησει,και μαλιστα εκδικειται οποιον τις επιβουλευεται. :superman:
Μια φορα ειχαμε παρκαρει το αυτοκινητο μπροστα στο σπιτι της γειτονισσας(εχοντας τη ρωτησει προηγουμενως)και το βρηκαμε με ξεφουσκωτα λαστιχα..μια αλλη φορα παλι,το ειχαμε βρει γεματο αυγα. :eat:
Το αποκορυφωμα ειναι οτι τα τελευταια χρονια τον εχει διωξει απο το σπιτι η γυναικα του,αυτος ομως πηγαινοερχεται για να της κανει θεληματα,και ετσι εξακολουθει το ιδιο βιολι με τους ντενεκεδες και τις γλαστρες,ασχετα αν πλεον μενει αλλου. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By xenos
#53379 Ολοι εχουμε μλκες τριγυρω. Παρε καταρχας αστυνομια που κλεινει τον δρομο. Εναλλακτικα φωναξε τον κευσι για καφε.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
fiat127 έγραψε:Δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα εμεις εχουμε εδω στη γειτονια εναν θεο,ο οποιος αφενος βαζει μπροστα στο σπιτι του ντεκεκεδες γλαστρες κλπ για να κραταει θεση,αλλα περα απο αυτο εχει διεκδικησει και κατοχυρωσει με το ετσι θελω και τις θεσεις μπροστα απο το σπιτι της γειτονισσας(που δεν εχει αυτοκινητο),φυσικα χωρις να τη ρωτησει,και μαλιστα εκδικειται οποιον τις επιβουλευεται. :superman:
Μια φορα ειχαμε παρκαρει το αυτοκινητο μπροστα στο σπιτι της γειτονισσας(εχοντας τη ρωτησει προηγουμενως)και το βρηκαμε με ξεφουσκωτα λαστιχα..μια αλλη φορα παλι,το ειχαμε βρει γεματο αυγα. :eat:
Το αποκορυφωμα ειναι οτι τα τελευταια χρονια τον εχει διωξει απο το σπιτι η γυναικα του,αυτος ομως πηγαινοερχεται για να της κανει θεληματα,και ετσι εξακολουθει το ιδιο βιολι με τους ντενεκεδες και τις γλαστρες,ασχετα αν πλεον μενει αλλου. :s_thumbsup

θα του το ειχα καψει το δικο του, Χ Α Λ Α Ρ Α :rant:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#53655 Έλα να κάψεις του δικού μου που μου γρατζούνισε με κλειδί και τα δύο φτερά επειδή του μετακίνησα ελάχιστα τη μηχανή (που χρησιμοποιεί για καβάντζα αυτοκινήτου μπροστά στο σπίτι του) για να χωρέσω. Α, και το αυτοκίνητο που γρατζούνισε το είχα πάρει καινούργιο την ίδια μέρα...

<
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#53667 Xθες στην Τούμπα πέραν του ότι υπήρχαν πολλά διπλοπαρκαρισμένα, δύο κορυφαίοι όμως κατάφεραν να τα αφήσουν σχεδόν απέναντι με αποτέλεσμα να μονοδρομήσουν τη Λαμπράκη και να μποτιλιαριστεί για πολλά μέτρα... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Scotch έγραψε:Έλα να κάψεις του δικού μου που μου γρατζούνισε με κλειδί και τα δύο φτερά επειδή του μετακίνησα ελάχιστα τη μηχανή (που χρησιμοποιεί για καβάντζα αυτοκινήτου μπροστά στο σπίτι του) για να χωρέσω. Α, και το αυτοκίνητο που γρατζούνισε το είχα πάρει καινούργιο την ίδια μέρα...

αυτο θα επρεπε να το κανεις εσυ μαλλον...
εσυ δεν ζεις στο εξωτερικο ή κανω λαθος?
παντως αν το αφησες ετσι, απορω με την υπομονη/ανοχη σου
Άβαταρ μέλους
By Scotch
alexandros.K έγραψε:αυτο θα επρεπε να το κανεις εσυ μαλλον...
εσυ δεν ζεις στο εξωτερικο ή κανω λαθος?
παντως αν το αφησες ετσι, απορω με την υπομονη/ανοχη σου

Δυστυχώς κάνεις λάθος.
Κι εγώ απορώ με την υπομονή μου αλλά αφενός το περιστατικό έγινε πριν από αρκετά χρόνια κι έχει "ξεχαστεί", αφετέρου "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες".

<
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#53709 Τις τελευταίες μέρες βλέπω τραγικά σφαξίματα κόκκινου από αυτοκίνητα και μηχανάκια, απίστευτα παρκαρίσματα πάνω σε πεζοδρόμια και γωνίες, ακόμα και πάνω σε πλαστικά κολωνάκια (θα ανεβάσω φωτο με την πρώτη ευκαιρία), απίστευτα γρήγορη οδήγηση μέσα στην πόλη με πλήρη αδιαφορία για πεζούς... γενικά ένα μπάχαλο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#53776 Κι εγώ το ίδιο. Έχω δει και δυο τρια τρακαρίσματα μπροστά μου. Ένα άλλο πολύ επικίνδυνο αυτών των ημερών είναι ότι σε διάφορες ψιλογιορτούλες και τραπεζώματα στους χώρους δουλιάς πολλοί πίνουνε μεσημεριάτικα και οδηγάνε πιωμένοι τις ώρες που έχει απίστευτη κίνηση από πεζούς και αυτοκίνητα μέσα στις πόλεις.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τις τελευταίες μέρες βλέπω τραγικά σφαξίματα κόκκινου από αυτοκίνητα και μηχανάκια, απίστευτα παρκαρίσματα πάνω σε πεζοδρόμια και γωνίες, ακόμα και πάνω σε πλαστικά κολωνάκια (θα ανεβάσω φωτο με την πρώτη ευκαιρία), απίστευτα γρήγορη οδήγηση μέσα στην πόλη με πλήρη αδιαφορία για πεζούς... γενικά ένα μπάχαλο.

Μήπως ήρθες στη Θεσσαλονίκη; αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινή κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By bill33
elvet έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τις τελευταίες μέρες βλέπω τραγικά σφαξίματα κόκκινου από αυτοκίνητα και μηχανάκια, απίστευτα παρκαρίσματα πάνω σε πεζοδρόμια και γωνίες, ακόμα και πάνω σε πλαστικά κολωνάκια (θα ανεβάσω φωτο με την πρώτη ευκαιρία), απίστευτα γρήγορη οδήγηση μέσα στην πόλη με πλήρη αδιαφορία για πεζούς... γενικά ένα μπάχαλο.

Μήπως ήρθες στη Ελλάδα; αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινή κατάσταση.

:shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
elvet έγραψε:

Μήπως ήρθες στη Θεσσαλονίκη; αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινή κατάσταση.
Εχω παθει σοκ αυτη την φορα....

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By drdino
#54058 Ομολογώ ότι κι εγώ το έπαθα το σοκ, και ακόμα δεν έχω κλείσει 6 ώρες. Το τι σφαγμενο κόκκινο παίζει δεν λέγεται :dizzy: