My Flickr
< >
Scotch έγραψε:Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.
< >
TAx-xx54 είναι η πινακίδα? Τον βλέπω συχνά στην Επιδαυρου,σήμερα το μεσημέρι τον είδα πάλι στην Πελεή. Ενα ίδιο tesla ταξί σε γκρί χρωμα, φόρτιζε το πρωί απέναντι απο την μαρίνα στο Πορτο Χέλι.
postruck έγραψε:Αυτόν στα δεξιά.Scotch έγραψε:Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.
< >
TAx-xx54 είναι η πινακίδα? Τον βλέπω συχνά στην Επιδαυρου,σήμερα το μεσημέρι τον είδα πάλι στην Πελεή. Ενα ίδιο tesla ταξί σε γκρί χρωμα, φόρτιζε το πρωί απέναντι απο την μαρίνα στο Πορτο Χέλι.

< >
pienaf έγραψε:
Τι ισχύει;
Η κάθετη σήμανση που απαγορεύει την στροφή αριστερά ή η οριζόντια που την επιτρέπει;
Ρώτησα Δάσκαλο Οδήγησης και μου είπε ότι όταν υπάρχει αντίθετη σήμανση ισχύει η απαγόρευση.
pienaf έγραψε:pienaf έγραψε:
Τι ισχύει;
Η κάθετη σήμανση που απαγορεύει την στροφή αριστερά ή η οριζόντια που την επιτρέπει;
Ρώτησα Δάσκαλο Οδήγησης και μου είπε ότι όταν υπάρχει αντίθετη σήμανση ισχύει η απαγόρευση.
Σήμερα ήρθα μούρη με μούρη με επισκέπτη που έστριβε αντικανονικά.
Εννοείται ότι με μπινελίκωσε...